Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Parkomaty w Bolesławcu odsłonięte, zaczną działać. Od 1 lipca, Strefa Płatnego Parkowania dla bolesławian i przyjezdnych
~~kierowca niezalogowany
30 czerwca 2021r. o 23:06
Słyszałam że opłatę można pobierać tylko za miejsca oznakowane do parkowania liniami na jezdni a tu takich nie widać a parkomat stoi ???
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Ksywa niezalogowany
30 czerwca 2021r. o 23:56
~~dew napisał(a): firmy to pół biedy ale osoby prywatne spoza miasta maja dorabiać miasto przez swoja prace i w nagrodę zabiorą im jedną wypłatę ....???? to jest skandal .... odcięli wioski od MZK teraz opłata za parkowanie , co jeszcze car wymyśli dla okolicznego ludu???? miasto zarobi na abonamentach bo samych miejsc jest mało i tak sa blokowane przez mieszkańców ... bo czy 12 czy 20 miejsc brak ....

Autobusy odcięte od wsi bo wasi sołtysi i i inni administratorzy gminni waszych wsi mieli to gdzieś by się dogadać z miastem i utrzymać dojazdy oraz przystanki autobusowe dla mzk
~~Ja niezalogowany
1 lipca 2021r. o 0:10
A mnie ciekawi, co z tymi gratami zajmującymi miejsca parkingowe w strefie? U mnie przez okno widać dwa. Stoją od kilku lat. Czy jutro właściciele wykupią na nie abonamenty? Nie sądzę.
~~Kasztanowordzawa Cynia niezalogowany
1 lipca 2021r. o 6:02
Będą stać tak, jak dotąd. Spoko.
~~Myszaty Szafirek niezalogowany
1 lipca 2021r. o 6:06
Oto oblicze bolesławieckiej władzy, gdyby to PiS rządził to takiej patologii by nie było.
~~Bolecnauta niezalogowany
1 lipca 2021r. o 7:04
haha, dobry dowcip
~~Ciemnoczekoladowy Platan niezalogowany
1 lipca 2021r. o 7:52
Matolki cieszace sie z tych parkomatow sa najlepsze:) a ja wam powiem tak: w zadzie mam to wasze miasto i ucierpia tylko lokalni przedsiębiorcy bo zamiast przyjechac do nich to np po czesci samochodowe pojade na obrzeża lub zamówię przez internet. Tak samo do knajpy nie pójdę juz na rynek. Cieszcie się sloiki z waszego miasta i tego ze jestescie dumnymi mieszkancami tego dna i metra mulu. Dymami jestescie przez cara na calego i jeszcze sie cieszycie:)
~~Ciemnopopielaty Rannik niezalogowany
1 lipca 2021r. o 7:55
~~Kobieta napisał(a):
Ktoś napisał: ~~X napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Fioletowoczarna Lobelia napisał(a): Nareszcie będzie normalnie.Ludziom dupska nie chce się ruszyć żeby przejść z ulicy na ulicę.

Tym którym nie chcę się przejść z ulicy na ulicę wystarczy że zaplacą 200 zł rocznie i nadal będą robić to samo. A ja, z okolicznej wsi będę musiał płacić rocznie prawie 3000 zł albo parkować 3 kilometry od centrum. Jeździć jak musiałem tak nadal będę musiał. Kiedyś była alternatywa w postaci MZK, ale po przerobieniu komunikacji na "darmową" kursy do okolicznych wsi przestały istnieć.

Miej pretensje do swojego wójta czy sołtysa,że nie możesz że swojej wioski podróżować za darmo

Akurat komunkację podmiejską to zlikwidował Roman
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.