Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Wielki powrót / A może ???

20886
#Jurko61 nieaktywny
3 lipca 2021r. o 20:33
Jaką ma możliwość coś ugrać Tusk ,
Jeszcze dobrze nie zaczął , a już jątrzą POkonani bezpowrotnie.
Tusk nie ma czarodziejskiej różdżki ,
Fajnie argumentował , „ zostawiłem ciepłą posadkę by walczyć z Kaczyńskim „
A byłem pewien że powrócił by nam się lepiej żyło ???
A tu podziały i strach że Nowak zacznie sypać ???

Dopisane 03.07.2021r. o godz. 20:33:

Budka na moje zaproszenie Donald Tusk powrócił ,ja..ja
„ Tusk „ prezesie Kaczyński i Towarzysze z PiSu powinniście Polakom
Powiedzieć przepraszam , to dopiero ja…ja
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Olo niezalogowany
3 lipca 2021r. o 20:37
Tusk wrócił żeby zakopać przekop, aha i żeby wreszcie piniendzy nie było i nie było i nie będzie.
20886
#Jurko61 nieaktywny
3 lipca 2021r. o 20:38
"Donald Tusk przewodniczącym Platformy Obywatelskiej. Serdeczne gratulacje" - napisał na Twitterze Rafał Trzaskowski. Wychodząc z obrad partii, polityk nie chciał komentować werdyktu formacji. - Jestem wiceprzewodniczącym PO - rzucił w stronę dziennikarzy, po czym wsiadł do limuzyny i odjechał.
Zachowanie dzieciaka z piaskownicy .
Zabrał zabawki i pojechał . Jeszcze raz Wielki yaya
~~Ja ja jawohl niezalogowany
3 lipca 2021r. o 20:40
Jurko, nie za dużo niemieckiego piwa wypiłeś? Bo tak to z wpisu wygląda. Skończ picie, bo piszesz nawet po niemiecku. Ja, ja, gut Bier, ich liebe euro, ich liebe PiS, aber moechte nicht in Polen wohnen. Wie ist Kaczor in deutsche sprache?
~~Donald niezalogowany
3 lipca 2021r. o 21:12
Dosyć dobrze znam polski.
~~polokiki niezalogowany
3 lipca 2021r. o 21:30
Szczerze to trochę mi Trzaska szkoda, chłopina jako chyba jedyny z nich miał jakiś plan działania a tu dostał plaskacza. Co do tuska to raczej zaszkodzi platformie......
~~Bolecnauta niezalogowany
3 lipca 2021r. o 21:31
Jestem pewny, że Tusk wygra wybory. To człowiek na właściwym stanowisku.
~~Rudozłoty Floks niezalogowany
3 lipca 2021r. o 21:56
~~polokiki napisał(a): Szczerze to trochę mi Trzaska szkoda, chłopina jako chyba jedyny z nich miał jakiś plan działania a tu dostał plaskacza. Co do tuska to raczej zaszkodzi platformie......

Coś ci się poyebało Tusk zaszkodzi pisowskiej sekcie ,już trzęsą portkami ,podejmują terz na szybkiego uchwały o zakazie sprawowania funkcji w spółkach skarbu państwa rodzinkom a gdzie byli Judasze przez ostatnie 6 lat że nie było takiego zakazu już się nachapali .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.