Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Wielki powrót / A może ???

~~Wiwat Tusk niezalogowany
3 lipca 2021r. o 21:57
~~polokiki napisał(a): Szczerze to trochę mi Trzaska szkoda, chłopina jako chyba jedyny z nich miał jakiś plan działania a tu dostał plaskacza. Co do tuska to raczej zaszkodzi platformie......

Coś ci się poyebało Tusk zaszkodzi pisowskiej sekcie ,już trzęsą portkami ,podejmują teraz na szybkiego uchwały o zakazie sprawowania funkcji w spółkach skarbu państwa rodzinkom a gdzie byli Judasze przez ostatnie 6 lat ,że nie było takiego zakazu już się nachapali .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Alabastrowy Agrest niezalogowany
3 lipca 2021r. o 22:07
~~Ja ja jawohl napisał(a): gut Bier, ich liebe euro, ich liebe PiS, aber moechte nicht in Polen wohnen. Wie ist Kaczor in deutsche sprache?

Bu-cu jak piszesz jak Kali jeść ,
gut Bier, ich liebe euro, ich liebe PiS, aber moechte nicht in Polen wohnen. Wie ist Kaczor in deutsche sprache?

dobre piwo, kocham euro, kocham PiS, ale nie chcę mieszkać w Polsce. Jak mówi Kaczor po niemiecku

gutes Bier, ich liebe den Euro, ich liebe PiS, aber ich möchte nicht in Polen leben. Wie spricht Mann Kaczor auf Deutsch?

~~Poczerwieniały Mak niezalogowany
4 lipca 2021r. o 7:35
- Na moją prośbę Donald Tusk wraca do polskiej polityki i to wraca w 100 proc. by zaangażować się w odbudowę lepszej przyszłości, bo to nie jest praca na półetatu. Donaldzie, chce ci przekazać stery PO, chcę, byś poprowadził nas do zwycięstwa - powiedział podczas dzisiejszego wystąpienia Borys Budka, lider Platformy Obywatelskiej
Jak zwał , tak zwał Borys potrafi poprosić ,
A sam co ?? Słabeusz i Kmiot
~~Rudozłoty Floks niezalogowany
4 lipca 2021r. o 8:45
~~Poczerwieniały Mak napisał(a): - Na moją prośbę Donald Tusk wraca do polskiej polityki i to wraca w 100 proc. by zaangażować się w odbudowę lepszej przyszłości, bo to nie jest praca na półetatu. Donaldzie, chce ci przekazać stery PO, chcę, byś poprowadził nas do zwycięstwa - powiedział podczas dzisiejszego wystąpienia Borys Budka, lider Platformy Obywatelskiej
Jak zwał , tak zwał Borys potrafi poprosić ,

PISowcy są os.ra .ni .po uszy .kończy się dojenie Państwa, pamiętacie słowa Adriana z przed sześciu lat ,,Ojczyznę dojną racz nam zwrócić Panie "
~~zenek niezalogowany
4 lipca 2021r. o 8:45
Donaldowi w polityce jedyne co wyszło to UK z Eurokołchozu.
~~dx2 niezalogowany
4 lipca 2021r. o 8:48
~~zenek napisał(a): Donaldowi w polityce jedyne co wyszło to UK z Eurokołchozu.

Żeby nie ten Eurokołchoz to żarł byś brukiew bucu . tobie jedynie co wyszło to włosy z tej głupiej łepetyny .
~~Kasztanowatordzawa Słonecznica niezalogowany
4 lipca 2021r. o 9:46
Niektórym d...y się trzęsą,że On wraca.Taki jeden wczoraj ledwo co mówił z bezsilności,ledwo co bukiet niósł.
~~Brązowy Dyptam niezalogowany
4 lipca 2021r. o 9:52
Niby nic człowiek do rudego niego nie ma, ale portfel odruchowo do sejfu włożyłem :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.