Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Kto był przeciwny zniesieniu Strefy Płatnego Parkowania i konsultacjom z bolesławianami?
~~k niezalogowany
5 lipca 2021r. o 12:45
a miała być zmieniona organizacja ruchu przy Sierpnia'80 ( w odwrotnym kierunku) , to co zostaje po staremu?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Mlecznoróżowa Tibuchina niezalogowany
5 lipca 2021r. o 13:44
Proponuję ponowić temat kolejek w punkcie sprzedaży kart parkingowych/wydawania kart abonamentowych. Czy ktoś łaskawie coś zrobi w tej sprawie??? Mieszkam tuż przy granicy strefy, na ulicy już bezpłatnej. Całe podwórko zawalone jest autami spoza naszych budynków. Nawet prywatne parkingi wspólnot są przez przyjezdnych bezczelnie zastawiane. Nie mam czasu się z tymi parkującymi użerać. Od 5 dni parkuje zatem w strefie płatnej po stawce godzinowej. Mogę w każdej chwili zapłacić roczny abonament i mieszkając poza strefą płacić za parkowanie w strefie, ale do kasy biletowej nie sposób się dopchać. Nie mam czasu stać przez kilka godzin bo pracuję, m.in, po to aby podatki zostały w Bolesławcu. Czy mam w takim razie wszystkie te rachunki zebrać i wystąpić do miasta o zwrot, skoro miasto proponuje przyjezdnym aby Ci parkowali za darmo poza strefą? Czy ktoś pomyślał o tym , gdzie w takim razie mają parkować mieszkańcy?
~~Żółtawordzawy Różanecznik niezalogowany
5 lipca 2021r. o 13:54
Bezpartyjni (radni romana), Ziemia Bolesławiecka i niezrzeszeni strszelili sobie w stopę. Po wyborach wykopią ich na zbity pysk, a strefa zostanie zlikwidowana - to będzie podstawa programowa ich następców. A wystarczyło zlikwidować pseudo darmową komunikację, za którą wszyacy słono płacimy - nie korzystając z niej. Ta głupota musi zniknąć, bo NIE MA NIC ZA DARMO !
~~1111 niezalogowany
5 lipca 2021r. o 14:00
Pod kamienicą w której mieszkam (od strony podwórka) w strefie, od kilku dni nie mam jak zaparkować bo stoją "obce" samochody. Wg prawa nic z tym nie można zrobić. Może ktoś to rozwiąże.
~~Krasna Kokoryczka niezalogowany
5 lipca 2021r. o 14:11
Radni prezydenta a nie mieszkańców. Przykre to...
~~Hebanowy Wilczomlecz niezalogowany
5 lipca 2021r. o 14:21
Kompletnie nieprzygotowany projekt. Nawet te parkometry nie wszędzie działają.
~~ V niezalogowany
5 lipca 2021r. o 14:25
Przypomnijcie ten artykuł przed wyborami, żeby każdy pamiętał na kogo nie głosować
~~Franek Z niezalogowany
5 lipca 2021r. o 14:25
Jestem z poza Bolesławca i zauważyłem jedno - parkometry w pasie zieleni i w innych bzdurnych miejscach. Pytam urzędników skąd niby mam wiedzieć gdzie się zaczyna strefa płatnego parkowania i gdzie się kończy. W Bolesławcu widać gołym okiem że zostało to bardzo złe przygotowane i zrealizowane.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Gerresheimer zaprasza