Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Donald Tusk w Bolesławcu?
~~zimowit niezalogowany
9 lipca 2021r. o 14:19
emem napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Bladofioletowy Heliotrop napisał(a): Na wiecu bedzie redaktorzyna z bolecinfo

Dla Ciebie bałwanie to Szanowny Pan Redaktor.
Możesz już zacząć przepraszać.

Ta odpowiedź najlepszym dowodem, że wpis był trafny i całkowicie uzasadniony
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Żółtobrunatna Trytoma niezalogowany
9 lipca 2021r. o 14:26
~~zimowit napisał(a): Nikt Ci nie da tego co Tusk Ci obieca
Wszystko co Ci PIS-dał, to Tusk Ci odbierze

Wszystko co spieprzył PiS naprawi Tusk !
~~Szarawozielona Facelia niezalogowany
9 lipca 2021r. o 14:34
~~Żółtobrunatna Trytoma napisał(a):
Ktoś napisał: ~~zimowit napisał(a): Nikt Ci nie da tego co Tusk Ci obieca

Zasypie tunel w Świnoujściu i przekop Mierzei, zaorze CPK i odtworzone linie kolejowe sprzeda Lotos Rosji...
~~koala niezalogowany
9 lipca 2021r. o 14:41
~~Żółtawordzawy Różanecznik napisał(a): Ja bym tuskowi z chęcią napluł w twarz za kradzież kilkudziesięciu tysięcy w gotówce z mojego INDYWIDUALNEGO konta OFE.

Na tą chwilę to możesz mu buty wiązać
~~Konopna Laurencja niezalogowany
9 lipca 2021r. o 14:56
~~koala napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Żółtawordzawy Różanecznik napisał(a): Ja bym tuskowi z chęcią napluł w twarz za kradzież kilkudziesięciu tysięcy w gotówce z mojego INDYWIDUALNEGO konta OFE.

Poza OFE (choć i tu wdarła się manipulacja PIS) jak narazie nie ma argumentów, kto bardziej okrada rodaków.
Kwoli wyjaśnienia w 2014 roku z OFE do ZUS zostało przekazane 153 151 mln zł pod postacią skarbowych papierów wartościowych, które następnie zostały umorzone i pośrednio trafiły do Skarbu Państwa, umożliwiając dofinansowanie funduszu emerytalnego. Zatem obywatele stracili na tym wg różnych źródeł 11 mld. Natomiast transferowi środków z OFE do IKE towarzyszyć będzie opłata przekształceniowa, to 15 proc. od zebranej w OFE kwoty zatem wg. różnych źródeł nawet 20 mld. Ale reforma jeszcze się nie zakończyła, czyli znając życie mogą nas skroić bardziej. W końcu Mateuszek kłamczuszek jest doskonały w kreatywnej księgowości... Ach stocznie też miały być odbudowywane, a ostatnio problemy są ze stocznią szczecińską. Wstajemy z kolan jak ch...!

~~Szaropopielaty Miłek niezalogowany
9 lipca 2021r. o 14:58
~~koala napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Żółtawordzawy Różanecznik napisał(a): Ja bym tuskowi z chęcią napluł w twarz za kradzież kilkudziesięciu tysięcy w gotówce z mojego INDYWIDUALNEGO konta OFE.

BRAWO !!!
~~Różowoczerwona Forsycja niezalogowany
9 lipca 2021r. o 15:09
~~Żółtobrunatna Trytoma napisał(a):
Ktoś napisał: ~~zimowit napisał(a): Nikt Ci nie da tego co Tusk Ci obieca

Zgadza się !!!
Zrobi to dla Angeli!!!
~~Olo niezalogowany
9 lipca 2021r. o 15:11
Ubiorę 2 lewe buty , wezmę zdjęcie Piotrowicza i dam mu ciumka.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.