~~ja napisał(a):Ktoś napisał: ~~arek napisał(a): Strach przed Tuskiem odbiera pisdzielcom i ich wyznawcom resztki szarych komórek dlatego piszą i mówią coraz większe pierdoły.
Strach, czy pogarda ?? Bo to jednak dwie rożne sprawy. Kim trzeba być by sprzedawać swoich rodaków tym, którzy kiedyś ich mordowali. Ilu oddało życie za Polskę, za swoich rodaków, a teraz zdrajcy są uznawani za bohaterów. Wstyd !! Wcale nie trzeba być pisdzielcem, ani ich wyznawcą, wystarczy być człowiekiem, któremu historia i przodkowie nie są obojętni.
~~Eee napisał(a):
?????????
Napisz konkret lub zamilcz.
~~ja napisał(a):Ktoś napisał: ~~Eee napisał(a):
?????????
Napisz konkret lub zamilcz.
Rozkazywać to możesz swojemu psu, a nie mi . A jak konkretów do tej pory nie udało ci się zauważyć, to ich poszukaj, bo czasami i krowie trzeba żarcie pod ryj podsunąć, żeby zauważyła.
~~Eee napisał(a):
A więc proszę zamilcz.
~~Olo napisał(a): Małgosia Sadurska,była minister w kancelarii Dvpy w PZU zarabia tyle:
-2017 r. – 421 000 zł.
-2018 r. – 766 000 zł.
-2019 r. – 1 543 000 zł.
-2020 r. – 1 582 000 zł.
Musi być wziętym specjalistą bo przecież inaczej tyle by nie zarabiała. Tak, ta kasa jej się należy, k.... mać !
~~Humorek napisał(a): Maski opadły! Tusk ujawnił, po co wrócił do Polski: Mam jednego oponenta, jednego konkurenta – PiS
W wywiadzie dla tygodnika „Polityka” Donald Tusk był pytany o wpływ jego powrotu do Polski na sytuację opozycji oraz o taktykę polityczną do wyborów. Początkowo przekonywał, że w tym kontekście, że będzie otwarty na współpracę z demokratycznymi środowiskami, po chwili jednak ujawnił, jaki jest najważniejszy element jego propozycji programowych… Tu obyło się bez zaskoczeń. Punkt pierwszy programu Tuska brzmi bowiem: „Odsunąć PiS od władzy”.
I po co szczekacie , wyjaśnił wam wasz boss po co wrócił ??
A teraz bić w dzwony , dzbany Bolesławieckie
I ogłaszać powrót Ryżego Olsena ;);)…….D