Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Manilift zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Śmiertelne potrącenie na przejściu dla pieszych obok Manhattanu
~~Zarumieniony Pustynnik niezalogowany
27 lipca 2021r. o 16:21
~~Retr0 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Indygowa Jeżyna napisał(a): Czy policjanci podjęli próbę reanimacji na miejscu zanim była karetka?

Policja nie zrobiła nic. Kto inny podejmował próby reanimacji kobiety…

Policja nie zrobiła nic? A stwierdziła zgon....
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
22258
#Horus nieaktywny
27 lipca 2021r. o 16:24
~~Brejz napisał(a): Niestety, w Polsce osoba przestrzegająca przepisy to frajer. Kierując pojazdem ponośmy odpowiedzialność za zdrowie i życie pieszych, niezależnie od przepisów, bo to oni nie mają szans w starciu z nami. A tym pieszym może być każdy z naszych bliskich.

bzdura ...
''kieruję pojazdem'' od ponad czterdziestu lat ale przez myśl mi nawet nie przeszło że ''ponoszę odpowiedzialność za zdrowie czy życie pieszych'' bo zbyt wiele widziałem zachowań pieszych którzy sami mają w ''dupeczce'' swoje zdrowie czy życie wchodząc dosłownie wprost pod koła...
i to ja mam myśleć że taki ktoś nie ma szans w starciu z masą mojego pojazdu ?
a gdzie jego rozsądek i chociaż odrobina wyobraźni ...

a zwróć takiemu uwagę to jeszcze japę rozewrze niczym zastawę w rynsztoku...
wprowadzony ostatnio ''przepis'' jest bezwartościowy i głupi jak ten o jeździe ''na zderzaku'' a raczej to kto i na jakiej zasadzie będzie to oceniać...

~~Rdzawobrunatny Jabłoń niezalogowany
27 lipca 2021r. o 16:27
Jedyne na co stać gospodarza tego miasta, to sprzedać Manhattan, bo niebezpiecznie i oddać deweloperom. ..uja zrobią.
~~Żółtozielony Szczodrzeniec niezalogowany
27 lipca 2021r. o 16:32
Horus napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Brejz napisał(a): Niestety, w Polsce osoba przestrzegająca przepisy to frajer. Kierując pojazdem ponośmy odpowiedzialność za zdrowie i życie pieszych, niezależnie od przepisów, bo to oni nie mają szans w starciu z nami. A tym pieszym może być każdy z naszych bliskich.

bzdura ...
''kieruję pojazdem'' od ponad czterdziestu lat ale przez myśl mi nawet nie przeszło że ''ponoszę odpowiedzialność za zdrowie czy życie pieszych'' bo zbyt wiele widziałem zachowań pieszych którzy sami mają w ''dupeczce'' swoje zdrowie czy życie wchodząc dosłownie wprost pod koła...
i to ja mam myśleć że taki ktoś nie ma szans w starciu z masą mojego pojazdu ?
a gdzie jego rozsądek i chociaż odrobina wyobraźni ...

a zwróć takiemu uwagę to jeszcze japę rozewrze niczym zastawę w rynsztoku...
wprowadzony ostatnio ''przepis'' jest bezwartościowy i głupi jak ten o jeździe ''na zderzaku'' a raczej to kto i na jakiej zasadzie będzie to oceniać...

No uważaj bo inny kierowca może też myśleć tak jak ty i przypier..oli ci na przejściu dla pieszych.
~~Szmaragdowozielony Hebe niezalogowany
27 lipca 2021r. o 16:42
~~Piernikowa Szarotka napisał(a): Ostatnio na Chrobrego koło biedronki stałam chwilę przy pasach. 3 samochody przejechały i chyba żaden mnie nie widział ale stałam i czekałam aż ktoś się wreszcie zatrzyma i to z obydwu stron...
Trzeba patrzeć i czekać. Nie ma co wchodzić na pasy i liczyć że kierowca wyhamuje skoro nie widzą że człowiek stoi i czeka...

I to jest dobre zachowanie.. sama stoję przed pasami i nie przechodzę przez nie póki się ktoś nie zatrzyma.. sama też jestem kierowcą i przed pasami zwalniam i mam oczy wszędzie bo nieraz ktoś wyskoczył na pasy i trzeba być wyczulonym
22258
#Horus nieaktywny
27 lipca 2021r. o 17:18
~~Żółtozielony Szczodrzeniec napisał(a):
Ktoś napisał: Horus napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Brejz napisał(a):

No uważaj bo inny kierowca może też myśleć tak jak ty i przypier..oli ci na przejściu dla pieszych.

to nie będzie kierowca...
kierowca za kierownicą myśli ...
a skoro piszesz powyżej co piszesz to domyślam się że taki jak ty może komuś ''przypier...olić '' na przejściu ...
~~Karolina niezalogowany
27 lipca 2021r. o 17:30
Tam powinny być światła, duży ruch pieszych i aut jadących często bardzo szybko.Żal kobiety która zginęła.
~~Szarobrunatna Tygrysówka niezalogowany
27 lipca 2021r. o 17:58
~~Zarumieniony Pustynnik napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Retr0 napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Indygowa Jeżyna napisał(a): Czy policjanci podjęli próbę reanimacji na miejscu zanim była karetka?

Policja nie zrobiła nic. Kto inny podejmował próby reanimacji kobiety…
Policja nie zrobiła nic? A stwierdziła zgon....

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.