~~Byo jak mwi napisał(a): Bolec.info policja nic nie robiła. Kłamstwem jest, że reanimowali kobietę do przyjazdu karetki.
Kłamstwo!!!!
~~Płowobrunatna Truskawka napisał(a):Dobrze że pod innym wpływem nie byłaKtoś napisał: ~~MrDrin napisał(a): Kierowca - bardzo agresywna napastliwa osoba / miałem nieprzyjemność wysłuchać nerwowej uwagi ... nie miałem ochoty na dyskusje... pierwsza myśl - taka osobowość zawsze stara się spierd...Iić wszystkim dzień - tym żyje, i teraz doprowadziła do tragedii nie tylko tej biednej Kobiety, ale i jej Bliskich, pewnie się zaj...ście spieszyła!
Jasne, są takie osobowości. Ale proszę tez wziąć pod uwagę sytuację w jakiej znalazła się osoba określona jako „kierowca”. Przypuszczam, ze była pod wpływem takich emocji, ze osobom z otoczenia wydawać się mogły niemożliwe i zupełnie zle odebrane. Taki scenariusz również należy brać pod uwagę.
~~Stan napisał(a): Panie Piotrze Romanie prosimy ,blagamy ,zaklinamy Pana o to aby zrobiono tam swiatla ! Przeciez Pan to moze zrobic ! Pan wydaje decyzje. Przeciez to bylaby super dobra i madra decyzja ! Zamiast jakiejs kolejnej sciezki rowerowej -SWIATLA !!! Panska dobra wola moze uratowac nie jedno zycie ! Czy az tak wiele od Pana zadamy ? Jezeli ma Pan Boga w sercu niech Pan nam ,mieszkancom Boleslawca nie odmawia !jasne co przejście to światła, ludzie włączcie myślenie.
~~Pszeniczny Miskant napisał(a):Ktoś napisał: ~~Niebieskozielony Jabłoń napisał(a): Miałam epizod tam niedawno ludzie wchodzą na pasy bez oglądania się jeśli przejechał samochód od razu pakują się na pasy nie rozumieją ze ktoś kto jedzie z nadprzeciwka i właśnie minął samochód NIE WIDZI ze ktoś stoi na pasach ! Pozdrawiam tego Pana z wózkiem i kobieta którzy wpakowali sue na pasy ja chamowalam z piskiem a on jeszcze pyskował. Najpierw trzeba się obejrzeć
~~Niebieskozielony Jabłoń napisał(a): Jeśli przepisujcie samochód z waszej strony pasa on przejedzie zasłoni was nie widać ze ktoś stoi na pasach ze już nie wspomnę ze w nocy wchodzicie w ciemnym ubraniu od razu na drogę bez oglądania się niezniszczalni
~~Bolecnauta napisał(a): Może lepiej zamknąć Manhattan, na Wesołej pusty rynek