~~MrDrin napisał(a): Kierowca - bardzo agresywna napastliwa osoba / miałem nieprzyjemność wysłuchać nerwowej uwagi ... nie miałem ochoty na dyskusje... pierwsza myśl - taka osobowość zawsze stara się spierd...Iić wszystkim dzień - tym żyje, i teraz doprowadziła do tragedii nie tylko tej biednej Kobiety, ale i jej Bliskich, pewnie się zaj...ście spieszyła!
~~Cyklamenowa Skimia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Niebieskozielony Jabłoń napisał(a): Miałam epizod tam niedawno ludzie wchodzą na pasy bez oglądania się jeśli przejechał samochód od razu pakują się na pasy nie rozumieją ze ktoś kto jedzie z nadprzeciwka i właśnie minął samochód NIE WIDZI ze ktoś stoi na pasach ! Pozdrawiam tego Pana z wózkiem i kobieta którzy wpakowali sue na pasy ja chamowalam z piskiem a on jeszcze pyskował. Najpierw trzeba się obejrzeć
Przejsciu dla pieszych masz zachowac szczegolna ostroznosc, jak tego nie rozumiesz to przesiądź się na rower.
~~Płowobrunatna Truskawka napisał(a):Ktoś napisał: ~~MrDrin napisał(a): Kierowca - bardzo agresywna napastliwa osoba / miałem nieprzyjemność wysłuchać nerwowej uwagi ... nie miałem ochoty na dyskusje... pierwsza myśl - taka osobowość zawsze stara się spierd...Iić wszystkim dzień - tym żyje, i teraz doprowadziła do tragedii nie tylko tej biednej Kobiety, ale i jej Bliskich, pewnie się zaj...ście spieszyła!
Jasne, są takie osobowości. Ale proszę tez wziąć pod uwagę sytuację w jakiej znalazła się osoba określona jako „kierowca”. Przypuszczam, ze była pod wpływem takich emocji, ze osobom z otoczenia wydawać się mogły niemożliwe i zupełnie zle odebrane. Taki scenariusz również należy brać pod uwagę.
~~zenek napisał(a): Ktoś napisał , że czy to się nam podoba czy nie to pieszy NA PASACH MA PIERWSZEŃSTWO. NA PASACH. !!!!! A nie jak pociąg pośpieszny nagle wkracza wprost pod koła samochodu. Jedź nawet 30 na godzinę to w miejscu się nie zatrzymasz. Narobili bajzlu z tymi przepisami i są skutki. A pieszemu nie wytłumaczysz. On ma pierwszeństwo, bo zakup marchewki czy ogórków jest najważniejszy.