~~Barwinkowa Bakopa napisał(a): Kur...ludzie ćpun, pijak ,bezdomny ale człowiek ludzie którzy zeszli na zla drogę ale nikomu nikt nie daje prawa zeby udusic ,zastrzelić świąt zwarjowal a wy ludzie razem z nim czytam I nie wierze komentarz typu ZABIC CPUNA .No ludziska to czyjsc syn mial matkę, ojca ,tak samo ja wy tu piszący macie dzieci czy tez nie macie każdemu moze nogą się powinnac i isc w kierunku którym nie powinnien ,może to być wasz sąsiad, wujek itd I co będziecie pisac zabić go ,udusic kur.....opamietajcie się w koncu .Skladam kondolencje rodzinie a szczególnie mamie mężczyzny zle poszedl lecz nie zasłużył zeby go zabić.
~~Jasnozielony Mak napisał(a): Typ był agresywny więc przestańcie płakać.
~~Ja napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jasnozielony Mak napisał(a): Typ był agresywny więc przestańcie płakać.
Dziś agresywny to do odstrzału ?? Tak ma być ? A co jutro? Kaleki ? Rudy ? Łysy? Ateista ? Katolik ? Starzec ? Bezrobotny ? Ku..a ludzie co z wami , już was całkiem powaliło ?
~~Ciemnoczerwona Inkarwilla napisał(a):Ktoś napisał: ~~Barwinkowa Bakopa napisał(a): Kur...ludzie ćpun, pijak ,bezdomny ale człowiek ludzie którzy zeszli na zla drogę ale nikomu nikt nie daje prawa zeby udusic ,zastrzelić świąt zwarjowal a wy ludzie razem z nim czytam I nie wierze komentarz typu ZABIC CPUNA .No ludziska to czyjsc syn mial matkę, ojca ,tak samo ja wy tu piszący macie dzieci czy tez nie macie każdemu moze nogą się powinnac i isc w kierunku którym nie powinnien ,może to być wasz sąsiad, wujek itd I co będziecie pisac zabić go ,udusic kur.....opamietajcie się w koncu .Skladam kondolencje rodzinie a szczególnie mamie mężczyzny zle poszedl lecz nie zasłużył zeby go zabić.
Zgadzam się z twoim zdaniem . Przedewszystkim to był człowiek .
~~Ja napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jasnozielony Mak napisał(a): Typ był agresywny więc przestańcie płakać.
Dziś agresywny to do odstrzału ?? Tak ma być ? A co jutro? Kaleki ? Rudy ? Łysy? Ateista ? Katolik ? Starzec ? Bezrobotny ? Ku..a ludzie co z wami , już was całkiem powaliło ?
~~Komendant napisał(a): Policja nigdy, przenigdy ,nikogo nie zabiła ani nie pałowała ,nigdy nie spałuje ani nie zabije , policja jest aby bronić ,Pamiętajcie !!! , a kto myśli inaczej dostanie od Policji tak pałą w łeb że wyląduje na cmentarzu
~~Brunatnoszara Lnica napisał(a): to przygarnij sobie ćpuna i weź go do domu będziesz miał lepiej, wręcz doskonale
~~Żółtoczerwony Kalocefalus napisał(a):Ktoś napisał: ~~Sinoniebieska Pelargonia napisał(a): Weź innego,tylu ich jest i czekają na przytulenie przez ,, filantropa", a za okazaną dobroć odpowiednio Ci podziękują
Katoliku ,skąd wiesz jak podziękują .Może po leczeniu został by np. marszałkiem sejmu ,tak jak wasz Terlecki