Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Zamieszki pod komisariatem w Lubinie, po tym jak po interwencji policji zmarł 34-latek. Mamy komunikat policji!
~~Barwinkowa Bakopa niezalogowany
9 sierpnia 2021r. o 20:20
~~Jasnozielony Mak napisał(a): Typ był agresywny więc przestańcie płakać.

Oj zebys nie spotkał prawdziwego agresora na swojej drodze a są tacy i nie ćpają, nie pija.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~qwerty niezalogowany
9 sierpnia 2021r. o 21:01
~~Barwinkowa Bakopa napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Jasnozielony Mak napisał(a): Typ był agresywny więc przestańcie płakać.

Oj zebys nie spotkał prawdziwego agresora na swojej drodze a są tacy i nie ćpają, nie pija.

Agresor ważył 60 kilo faktycznie strach pomyśleć jak by taki gladiator kogoś pier....oł
~~Morus niezalogowany
9 sierpnia 2021r. o 22:32
No jak tylko 60 , to moze robić rozróby.
~~Nadżółkły Sundaville niezalogowany
9 sierpnia 2021r. o 23:54
~~Morus napisał(a): No jak tylko 60 , to moze robić rozróby.

... a jak będzie rozrabiał to będzie go można 'udusić'.
~~Jasnozielony Mak niezalogowany
10 sierpnia 2021r. o 0:11
Zluzujcie, znam tylko to co media przekazały, okoliczności nie znam i pewnie nie poznam. Na pewno nie jestem zwolennikiem przemocy i mam nadzieję, że sprawa zostanie rzetelnie zbadana. Chłopak - był człowiekiem i był młody ale też nie jestem zwolennikiem zwalania wszystkiego na Policję. Chłopaka szkoda, nie powinno do tego dojść bez względu na wszystko, liczę na to, że jeżeli ktoś zawinił to poniesie konsekwencje.
~~Jurko 61 niezalogowany
10 sierpnia 2021r. o 4:19
~~Jasnozielony Mak napisał(a): Zluzujcie, znam tylko to co media przekazały, okoliczności nie znam i pewnie nie poznam. Na pewno nie jestem zwolennikiem przemocy i mam nadzieję, że sprawa zostanie rzetelnie zbadana. Chłopak - był człowiekiem i był młody ale też nie jestem zwolennikiem zwalania wszystkiego na Policję. Chłopaka szkoda, nie powinno do tego dojść bez względu na wszystko, liczę na to, że jeżeli ktoś zawinił to poniesie konsekwencje.

Nikt nic nie poniesie ,komendant posterunku MO dostanie awans i przeniesienie do KW , jeden z milicjantów ,ten co klęczał mu ma gardle max. 2 lata w zawieszeniu .
Będzie tak jak za Stachowiaka ,wina denata . Pamiętajcie że rządzi PIS .
~~Sundeville Horus niezalogowany
10 sierpnia 2021r. o 4:57
Eeeee.
~~Liliowy Krokus niezalogowany
10 sierpnia 2021r. o 8:57
Koleś wybijał przypadkowym ludziom szyby w oknach, więc jego matka zadzwoniła na służby aby go uspokoiły i tak się to skończyło.jak bierzesz dragi licz się że ŚMIERCIĄ,(w każdej chwili)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Życzenia