Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Zaszczep się w czasie Bolesławieckiego Święta Ceramiki!
~~Lucek nie poj niezalogowany
23 sierpnia 2021r. o 18:29
Lucek, nie zmieniłeś ocenzurowanego linka, o czym pisał PRL! Prostej czynności nie potrafisz zrobić, a tak sią wymądrzasz.
Zmień nazwę Izraela w linku na poprawną i będziesz miał jak na dłoni 59%, które twoim zdaniem nie istnieją.
A odpowiesz na proste pytanie, które zadano ci nie tak dawno?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
18442
PIS-PO-PRL
23 sierpnia 2021r. o 18:38
M21W2 napisał(a): To nie wygląda na naukę.
Wygląda na to, że szukasz strony, która nie istnieje lub mogła zostać przeniesiona. Możesz użyć przycisku Wstecz w przeglądarce, aby powrócić do strony, która Cię tu przywiodła, lub wyszukać brakującą stronę .

ooo dzizas... poddaje się :D
hehehehe :))
uwielbiam Pana :))

Dopisane 23.08.2021r. o godz. 18:33:

M21W2 napisał(a): Przeczytałem inny ciekawy artykuł , polecam .

a tłumaczył go Pan tak samo skrupulatnie jak artykuły z JP. Bo jeżeli tak, to pewnie nawet połowy Pan nie przeczytał ;)

Dopisane 23.08.2021r. o godz. 18:38:

~~Lucek nie poj napisał(a): Lucek, nie zmieniłeś ocenzurowanego linka

Pan Lucjan od tygodnia robi wszystko, aby do tych danych nie dotrzeć... porzućmy nadzieję :D
I pomyśleć że takich jak on są tysiące, miliony... w sumie to w depresję można wpaść, jak się o tym pomyśli ;)
Tą walkę trzeba sobie odpuścić... ale próbowaliśmy :D

PIS=PO=PRL
14240
M21W2
23 sierpnia 2021r. o 19:00
Panie PRL , 59% Pan widział , pominął istotny szczegół .

Spośród 514 59% było w pełni zaszczepionych. Spośród zaszczepionych 87% miało 60 lat lub więcej.

Zapomniał Pan że o tym już pisałem , skuteczność szczepionek na wariant Delta jest w fazie badań które znacznie od siebie się różnią .
Skuteczność szczepionek delta .

Skuteczność dwóch dawek szczepionki Pfizer-BioNTech w zapobieganiu symptomów choroby spowodowanej przez wariant Delta oceniono na 88 proc. w porównaniu z 93,7 proc. przeciwko wariantowi Alfa. Natomiast skuteczność w zwalczaniu wariantu Delta dwóch dawek szczepionki Oxford-AstraZeneca ma wynosić 67 proc.

Pisałem już Panu , nawet 50% skuteczności to więcej jak 0 .
18442
PIS-PO-PRL
23 sierpnia 2021r. o 19:04
Aaa... Już Pan o tym pisał, no tak... To co na to śniadanie Pan jadł?

PIS=PO=PRL
14240
M21W2
23 sierpnia 2021r. o 19:07
P.S- są też takie dane z Izraela -- Pfizer tylko w 39 proc. skuteczny w ochronie przed zakażeniem Deltą .

Co nie zmienia mojego poglądu odnośnie szczepień .
18442
PIS-PO-PRL
23 sierpnia 2021r. o 19:12
No tak tak... Ale co z tym śniadaniem? ;)

PIS=PO=PRL
14240
M21W2
23 sierpnia 2021r. o 19:19
PIS-PO-PRL napisał(a): Aaa... Już Pan o tym pisał, no tak... To co na to śniadanie Pan jadł?

Pan wszystko o mnie wie .
Nadal nie wierzę że nie wie Pan co jadłem na śniadanie , inni nie muszą wiedzieć więc nie odpowiadam .

Dopisane 23.08.2021r. o godz. 19:19:

Mam tu mojego ulubionego hejtera , jak się dowie co jadam na śniadanie to będzie Hejt przez duże H .
18442
PIS-PO-PRL
23 sierpnia 2021r. o 19:26
skoro pytam, to chyba nie wiem.
Na JP nic nie pisali, wole sprawdzić u źródła
To co Pan szamał? ;)

Dopisane 23.08.2021r. o godz. 19:26:

Albo w sumie nieważne... bo się okaże że przecież Pan już o tym pisał miesiąc temu, tak jak o tych 59%, tylko foliarze się nie skapneli.
Noo... to smacznej kolacji ;)

PIS=PO=PRL
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza