Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Zaszczep się w czasie Bolesławieckiego Święta Ceramiki!
18442
PIS-PO-PRL
24 sierpnia 2021r. o 18:41
Kuźwa... Czepiło się mnie te 60%.
No brzmi lepiej niż 59. Może nie zauważą że ich okłamujemy :D

PIS=PO=PRL
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
14240
M21W2
24 sierpnia 2021r. o 19:02
PIS-PO-PRL napisał(a): Kuźwa... Czepiło się mnie te 60%.

Tak potwierdzam - 59% z 83% zakażonych zaszczepionych to ludzie w wieku powyżej 60 -ciu lat .
18442
PIS-PO-PRL
24 sierpnia 2021r. o 19:46
Nie nie Panie Lucjanie. To by oznaczało, że jest trochę mniej niż 59.

Tu oryginał... jeszcze raz proszę przetłumaczyć. Ale nie jak medonet, połowicznie, tylko całość ;)

"514 I...elis were hospitalized with severe or critical COVID-19, a 31% increase from just 4 days earlier. Of the 514, 59% were fully vaccinated. Of the vaccinated, 87% were 60 or older. "

powodzenia :)

Dopisane 24.08.2021r. o godz. 19:46:

kurła... dałem się nabrać... ajjjj
miało być tylko o kulinariach
ale tempy foliarz ze mnie
1:0 dla Pana :D

Zastosowana autokorekta

PIS=PO=PRL
~~Jasnoszara Sośnica niezalogowany
24 sierpnia 2021r. o 20:40
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: PIS-PO-PRL napisał(a): Kuźwa... Czepiło się mnie te 60%.

Tak potwierdzam - 59% z 83% zakażonych zaszczepionych to ludzie w wieku powyżej 60 -ciu lat .

No Lucek, procenty to nie jest twoja mocna strona. Przynajmniej te z lekcji w podstawówce :)
O innych nic nie wiem, to się nie wypowiadam! Twoje zdrowie Lucek (mam łiski 40% - to ile to jest według ciebie - 40% z czego?)
~~Szarobiała Tunbergia niezalogowany
24 sierpnia 2021r. o 21:34
~~ed napisał(a): Cieszę się że antyszczepionkowe matoły się nie szczepią.
Stopniowo będzie ich coraz mniej - selekcja naturalna.

Hahahhahahaha tu pusty czlowieku
~~ups niezalogowany
24 sierpnia 2021r. o 22:02
PIS-PO-PRL napisał(a): Nie nie Panie Lucjanie. To by oznaczało, że jest trochę mniej niż 59.

Tu oryginał... jeszcze raz proszę przetłumaczyć. Ale nie jak medonet, połowicznie, tylko całość ;)

"514 Ikupczyelis were hospitalized with severe or critical COVID-19, a 31% increase from just 4 days earlier. Of the 514, 59% were fully vaccinated. Of the vaccinated, 87% were 60 or older. "

Czyli tylko 40 osób w pełni zaszczepionych poniżej 60 lat ciężko przechodzi covid.
18442
PIS-PO-PRL
24 sierpnia 2021r. o 22:33
Czyli od poprzedniej fali nic się nie zmieniło, ciężko chorują i umierają głównie seniorzy.

https://www.science.co.il/medical/coronavirus/Death-statistics.php

Dopisane 24.08.2021r. o godz. 22:33:

Ale warto rozważyć szczepienie noworodków... bo jeszcze dziadka i babcie zarażą...

PIS=PO=PRL
~~Jasnoszara Sośnica niezalogowany
24 sierpnia 2021r. o 22:41
PIS-PO-PRL napisał(a): Czyli od poprzedniej fali nic się nie zmieniło, ciężko chorują i umierają głównie seniorzy.

https://www.science.co.il/medical/coronavirus/Death-statistics.php

Dopisane 24.08.2021r. o godz. 22:33:Ale warto rozważyć szczepienie noworodków... bo jeszcze dziadka i babcie zarażą...

Za mało postępowy jesteś PRL! Niedługo wprowadzą paszport stosunkowy. Czyli stosunek seksualny tylko dla wyszczepionych! Nie się nie rozmnażają "antyszczepionkowcy"! Czipy, takie jak ma Lucek, będą cały czas kontrolowały czy nie "uprawiasz seksu" (tfu, paskudne to lewackie określenie) i jak cię złapią niewyszczepionego na seksie to Konzentrazionslager masz jak w banku. Postępy postępu postępują postępowo i nieuchronnie.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy