Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Zaszczep się w czasie Bolesławieckiego Święta Ceramiki!
14240
M21W2
23 sierpnia 2021r. o 19:29
No dobrze - bułeczki z białym serem i miodem z pasieki nowo poznanego pszczelarza z Bolesławca do tego szklanka mleka .
Dobranoc .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ed niezalogowany
23 sierpnia 2021r. o 22:42
M21W2 napisał(a): No dobrze - bułeczki z białym serem i miodem z pasieki nowo poznanego pszczelarza z Bolesławca do tego szklanka mleka .
Dobranoc .

Lucek, bo chyba tak masz na imię, zgłoś się do Huberta Czerniaka na dniach gdzieś w okolicy będzie.
To ostatnia szansa dla ciebie.
14240
M21W2
24 sierpnia 2021r. o 11:20
Ed , jak zachoruję to pójdę do lekarza a nie szarlatana pozbawionego wykonywania zawodu .

Druga sprawa to Czerniakowi dorównuje Pannazdzieckiem , wypisał mi receptę na kiszone ogórki i kiszoną kapustę , tylko te dawki , po 20 kg na tydzień .

Dopisane 24.08.2021r. o godz. 11:20:

Nie lubię Moniki Olejnik ale z tą wypowiedzią zgadzam się w 100% .
Olejnik nie boi się konfrontacji z politykami oraz działaczami społecznymi. W rozmowie z Pudelkiem zapewnia, że w jej programie nie zobaczymy antyszczepionkowca. Dziennikarka uważa, że takim osobom nie powinno się dawać pola do głoszenia takich poglądów.

Antyszczepionkowcom nie powinno się dawać platformy do wypowiedzi. Pozostanę przy swoim zdaniu. Mogą mnie hejtować .
18442
PIS-PO-PRL
24 sierpnia 2021r. o 12:58
Ja bym ich jakoś oznaczył. Tak żeby każdy wiedział kto on. W tv nie dopuszcza się zdań krytycznych, prasa nie tłumaczy wszystkiego z zachodnich portali, tylko to co wygodne, to i z ulic trzeba wyeliminować tą patologie.
O taką wolność walczyłem, a nie o jakąś demokracje czy transparentność...haaaaaaatfu ;)

PIS=PO=PRL
~~Szaropopielaty Zawciąg niezalogowany
24 sierpnia 2021r. o 13:07
PIS-PO-PRL napisał(a): Ja bym ich jakoś oznaczył. Tak żeby każdy wiedział kto on. W tv nie dopuszcza się zdań krytycznych, prasa nie tłumaczy wszystkiego z zachodnich portali, tylko to co wygodne, to i z ulic trzeba wyeliminować tą patologie.
O taką wolność walczyłem, a nie o jakąś demokracje czy transparentność...haaaaaaatfu ;)

Lucek wolność pojmuje jak typowy lewicowiec - można mówić tylko to, co on uznaje. I koniec! Lucek - ty nigdy nie walczyłeś z komuną! Ty walczyłeś o inną komunę - taką, w której to twoja racja będzie tą prawdziwą i niepodważalną!
Większość "kombatantów" ze śp. Morawieckim czy Kaczyńscy właśnie tak rozumieli Solidarność - nie wolność, ale inni lewicowcy u władzy. No bo Lucek i Kaczor zawsze mają rację, a ci co mówią inaczej nadają się do znakowania, zamykania, zmuszania i innych lewicowych, totalitarnych działań.
Ale sprawiedliwość zawsze w końcu wygrywa. Lucek - przegrasz!
~~ed niezalogowany
24 sierpnia 2021r. o 18:20
Cieszę się że antyszczepionkowe matoły się nie szczepią.
Stopniowo będzie ich coraz mniej - selekcja naturalna.
18442
PIS-PO-PRL
24 sierpnia 2021r. o 18:25
Edek... zadzwoń do Izraela i im to powiedz, bo oni coś tam spartolili. 60% ludzi w ciężkim stanie to ci po dwóch dawkach.
Zapytaj Pana Lucjana... Pan Lucjan potwierdzi ;)

PIS=PO=PRL
~~Jasnoszara Sośnica niezalogowany
24 sierpnia 2021r. o 18:31
PIS-PO-PRL napisał(a): Edek... zadzwoń do Izraela i im to powiedz, bo oni coś tam spartolili. 60% ludzi w ciężkim stanie to ci po dwóch dawkach.
Zapytaj Pana Lucjana... Pan Lucjan potwierdzi ;)

PRL - 59%! Ale manipulacja z twojej strony :)
Ale Lucek musi potwierdzić, chociaż z dużym komentarzem to zrobi.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza