Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Drożyzna zjada nasze oszczędności i dochody, inflacja we wrześniu wynosiła 5,8% i jest najwyższa od dwudziestu lat, aż strach pomyśleć, co będzie w grudniu
~~Ziemistoszary Cis niezalogowany
1 października 2021r. o 16:24
Mimo wszystko mam szacunku dla Kazimierza.
Na tamtym lokanym czerwonym portalu jestmoderacja jak w niemieckich mediach. Dyktator sobie wybiera komentarze jak Kim Dzong un. I to jest wielkim plusem i rzadkością w tym lewackim zakneblowanym świecie
Brawo redaktor.

Zastosowana autokorekta

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Bolecnauta niezalogowany
1 października 2021r. o 16:29
Jestem emerytem, mam parę groszy zaoszczędzonych teraz muszę te pieniądze wydawać na jedzenie, bo emerytury mi nie starcza na mieszkanie, prąd, gaz i inne opłaty i oczywiście inne zakupy. Jak tak będzie dalej to nie zostanie mi nic na czarną godzinę. Pracowałem 45 lat w różnych firmach. Na Manhattanie drogo, w Biedronce drogo, w Lidlu drogo, lekarstwa drogie., wszystko dla mnie drogo. Jak żyć?
~~Zielononiebieska Pernecja niezalogowany
1 października 2021r. o 16:42
~~Bolecnauta napisał(a): Jestem emerytem, mam parę groszy zaoszczędzonych teraz muszę te pieniądze wydawać na jedzenie, bo emerytury mi nie starcza na mieszkanie, prąd, gaz i inne opłaty i oczywiście inne zakupy. Jak tak będzie dalej to nie zostanie mi nic na czarną godzinę. Pracowałem 45 lat w różnych firmach. Na Manhattanie drogo, w Biedronce drogo, w Lidlu drogo, lekarstwa drogie., wszystko dla mnie drogo. Jak żyć?

~~Burozielony Zawciąg niezalogowany
1 października 2021r. o 17:30
~~Ziemistoszary Cis napisał(a): Ale lewackie towarzystwo myśli jak 6 latki.Wystarczy napisać "Kaczor podnosi ceny bo obiecał redemptorystom", i już kopiuj wklej i jazda opluwać,a mało to razy amotorzy z Koalicji Antyobywatelskiej powielali na swoich fejzbókach, tłiterach fałszywe info wrzucone dla beki....szkoda tylko że za rudego syna Angeli nie było inflacji "a pieniędzy nie ma i nie będzie" wszędzie było słychać. Myślcie samodzielnie, wklejane prze Kazimierza, lokalnego inspektora gadżeta, czy podawane przez media od lewa do prawa bzdury. Myślcie samodzielnie.

Jakbym miał wybierać pomiędzy Kaczyńskim a Tuskiem: wolę stanowczo Tuska, bo za jego rządu przynajmniej nie było takiej katastroficznej inflacji jak dzisiaj, do czego doprowadza między innymi PiS już pomijając sytuację na rynku światowym. Gdyby nie PiSowskie fanaberie i fakt, że naród jest sprzedajny za durne 5 stów, ta inflacja byłaby mniejsza.
~~Burozielony Zawciąg niezalogowany
1 października 2021r. o 17:35
~~Ceglastoróżowy Wawrzynek napisał(a): Teraz rząd taki dobry i dołozy do 2800 zł 200 zł podwyzki od stycznia i co nie odczuje tego nikt bo inflacja zezre te kase ...ale jakby co jest super pensje rosną....

Pensja rośnie wraz z inflacją, a dobrze by było, gdyby inflacja pozostawała na tym samym poziomie, a wtedy pensja rosła. Nic nie jest super, bo rzeczywista wartość pensji nie zmienia się nic.
~~Yebac pis niezalogowany
1 października 2021r. o 18:39
to dopiero początek drożyzny. Gaz, prąd i olej napędowy i usługi wzrosną o 200-300% a za nimi wszystko inne
~~aa niezalogowany
1 października 2021r. o 19:33
40% podwyżki dla m.innymi posłów,ministrów/członkowie rady polityki pieniężnej 11 tys. podwyżki/, emerytom też "wielkie podwyżki" się szykują od 50 zł do nawet 300zł, więc nie ma co narzekać na inflacje.
~~Ziemistoszary Żylistek niezalogowany
1 października 2021r. o 19:50
~~Ciemnopopielaty Rannik napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Pszeniczny Przetacznik napisał(a): Tusk na prezydenta - inflacja 0.1%

Zastąpmy jednych złodziei drugimi

Dokładnie
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza