Zastosowana autokorekta
~~Bolecnauta napisał(a): Jestem emerytem, mam parę groszy zaoszczędzonych teraz muszę te pieniądze wydawać na jedzenie, bo emerytury mi nie starcza na mieszkanie, prąd, gaz i inne opłaty i oczywiście inne zakupy. Jak tak będzie dalej to nie zostanie mi nic na czarną godzinę. Pracowałem 45 lat w różnych firmach. Na Manhattanie drogo, w Biedronce drogo, w Lidlu drogo, lekarstwa drogie., wszystko dla mnie drogo. Jak żyć?
~~Ziemistoszary Cis napisał(a): Ale lewackie towarzystwo myśli jak 6 latki.Wystarczy napisać "Kaczor podnosi ceny bo obiecał redemptorystom", i już kopiuj wklej i jazda opluwać,a mało to razy amotorzy z Koalicji Antyobywatelskiej powielali na swoich fejzbókach, tłiterach fałszywe info wrzucone dla beki....szkoda tylko że za rudego syna Angeli nie było inflacji "a pieniędzy nie ma i nie będzie" wszędzie było słychać. Myślcie samodzielnie, wklejane prze Kazimierza, lokalnego inspektora gadżeta, czy podawane przez media od lewa do prawa bzdury. Myślcie samodzielnie.
~~Ceglastoróżowy Wawrzynek napisał(a): Teraz rząd taki dobry i dołozy do 2800 zł 200 zł podwyzki od stycznia i co nie odczuje tego nikt bo inflacja zezre te kase ...ale jakby co jest super pensje rosną....
~~Ciemnopopielaty Rannik napisał(a):Ktoś napisał: ~~Pszeniczny Przetacznik napisał(a): Tusk na prezydenta - inflacja 0.1%
Zastąpmy jednych złodziei drugimi