~~Ziemistoszary Żylistek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ciemnopopielaty Rannik napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Pszeniczny Przetacznik napisał(a): Tusk na prezydenta - inflacja 0.1%
Zastąpmy jednych złodziei drugimi
Dokładnie
Wprost przeciwnie. Lepiej zostawić już tych co się już nachapali. Przyjdą nowi i zaczną od początku.
~~Yebac pis napisał(a): to dopiero początek drożyzny. Gaz, prąd i olej napędowy i usługi wzrosną o 200-300% a za nimi wszystko inne
~~Rudozłoty Floks napisał(a):Ktoś napisał: ~~Yebac pis napisał(a): to dopiero początek drożyzny. Gaz, prąd i olej napędowy i usługi wzrosną o 200-300% a za nimi wszystko inne
Dzisiaj tankowałem gaz do samochodu ,zapłaciłem za 30 litrów 93 zł jeszcze niedawno płaciłem za 30 litrów 54 zł .szwagier w ramach ekologi zamontował sobie gaz do ogrzewania mieszkania ostatnio za zbiornik płacił 8 tys teraz dzwonił i naliczyli mu 12 tys ,dobrze piszesz Yebać pis .
~~Renta napisał(a): I bardzo dobrze takich sobie żeście wybrali oni sobie dali podwyżki a wam. ...to na co zasłużyliście drodzy emeryci i nieroby .
~~Olo napisał(a):Ktoś napisał: ~~Rudozłoty Floks napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Yebac pis napisał(a): to dopiero początek drożyzny. Gaz, prąd i olej napędowy i usługi wzrosną o 200-300% a za nimi wszystko inne
Dzisiaj tankowałem gaz do samochodu ,zapłaciłem za 30 litrów 93 zł jeszcze niedawno płaciłem za 30 litrów 54 zł .szwagier w ramach ekologi zamontował sobie gaz do ogrzewania mieszkania ostatnio za zbiornik płacił 8 tys teraz dzwonił i naliczyli mu 12 tys ,dobrze piszesz Yebać pis .
Biedaku, Donek zrobi ci NS2 to jeszcze dopłacisz, głosuj na PO to będziesz miał gaz za darmo i jeszcze ci dopłacą za głos, bo wiesz że oni "piniendzy nie ma i nie będzie"
Tak że spoko, Donek wraca:D
Biedny to ty jesteś idioto PiS kradnie ale jest dobry bo się dzieli wam 10 zł a sobie 6 tys ,tylko że twoja mama i siostra nie płacą podatku tylko ruchają się w szarej strefie .