~~kolo napisał(a):Ktoś napisał: ~~Olo napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Rudozłoty Floks napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Yebac pis napisał(a): to dopiero początek drożyzny. Gaz, prąd i olej napędowy i usługi wzrosną o 200-300% a za nimi wszystko inne
Dzisiaj tankowałem gaz do samochodu ,zapłaciłem za 30 litrów 93 zł jeszcze niedawno płaciłem za 30 litrów 54 zł .szwagier w ramach ekologi zamontował sobie gaz do ogrzewania mieszkania ostatnio za zbiornik płacił 8 tys teraz dzwonił i naliczyli mu 12 tys ,dobrze piszesz Yebać pis .
Biedaku, Donek zrobi ci NS2 to jeszcze dopłacisz, głosuj na PO to będziesz miał gaz za darmo i jeszcze ci dopłacą za głos, bo wiesz że oni "piniendzy nie ma i nie będzie"
Tak że spoko, Donek wraca:D
Biedny to ty jesteś idioto PiS kradnie ale jest dobry bo się dzieli wam 10 zł a sobie 6 tys ,tylko że twoja mama i siostra nie płacą podatku tylko ruchają się w szarej strefie .
Ciebie biedaku okradli na 500+? Czy na 13 emeryturę? A może na ulgę do 26 roku życia. Teraz cię biedaku okradną na kwocie wolnej niebagatela bo na 30 tysi. Biedny jesteś:(
~~Czerwonawy Chmiel napisał(a): "Z 681 milionów złotych do ofiar przestępstw trafiło 228 milionów, gdzie jest reszta?"
~~Olo napisał(a):Ktoś napisał: ~~Rudozłoty Floks napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Yebac pis napisał(a): to dopiero początek drożyzny. Gaz, prąd i olej napędowy i usługi wzrosną o 200-300% a za nimi wszystko inne
Dzisiaj tankowałem gaz do samochodu ,zapłaciłem za 30 litrów 93 zł jeszcze niedawno płaciłem za 30 litrów 54 zł .szwagier w ramach ekologi zamontował sobie gaz do ogrzewania mieszkania ostatnio za zbiornik płacił 8 tys teraz dzwonił i naliczyli mu 12 tys ,dobrze piszesz Yebać pis .
Biedaku, Donek zrobi ci NS2 to jeszcze dopłacisz, głosuj na PO to będziesz miał gaz za darmo i jeszcze ci dopłacą za głos, bo wiesz że oni "piniendzy nie ma i nie będzie"
Żaden z polskich polityków nie powinien być tam, gdzie jest. Ich to co najwyżej do zaріеrdalania w kamieniołomach po 20 godzin. Polityk to synonim nieodpowiedzialnego dziwny czlowiek a i nieudacznika, także nie tylko PiS, PO, Konfederacja... każdą partię można co najwyżej o kant duру potłuc.
Zastosowana autokorekta
~~Olo napisał(a):Ktoś napisał: ~~Rudozłoty Floks napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Yebac pis napisał(a): to dopiero początek drożyzny. Gaz, prąd i olej napędowy i usługi wzrosną o 200-300% a za nimi wszystko inne
Żaden z polskich polityków nie powinien być tam, gdzie jest. Ich to co najwyżej do zaріеrdalania w kamieniołomach po 20 godzin. Polityk to synonim nieodpowiedzialnego krеtуna i nieudacznika, także nie tylko PiS, PO, Konfederacja... każdą partię można co najwyżej o kant duру potłuc.
~~Bolecnauta napisał(a): Jestem emerytem, mam parę groszy zaoszczędzonych teraz muszę te pieniądze wydawać na jedzenie, bo emerytury mi nie starcza na mieszkanie, prąd, gaz i inne opłaty i oczywiście inne zakupy. Jak tak będzie dalej to nie zostanie mi nic na czarną godzinę. Pracowałem 45 lat w różnych firmach. Na Manhattanie drogo, w Biedronce drogo, w Lidlu drogo, lekarstwa drogie., wszystko dla mnie drogo. Jak żyć?
~~Krasny Złocień napisał(a): Nie wiem czego się czepiacie jakiejś drożyzny. Tydzień temu tankowałem samochód za 200 zł, i dzisiaj tak samo za 200. Nie rozumię o jakiej podwyżce mówicie.
~~cccp napisał(a):Ktoś napisał: ~~Krasny Złocień napisał(a): Nie wiem czego się czepiacie jakiejś drożyzny. Tydzień temu tankowałem samochód za 200 zł, i dzisiaj tak samo za 200. Nie rozumię o jakiej podwyżce mówicie.
Przygłupie tydzień temu za 200 zł mogłeś dojechać z Bolesławca do Kołobrzegu a w tym tygodniu paliwa zabraknie ci pod Szczecinem .