Czy Polska jest jeszcze Polską czy ''folwarkiem'' bandy czyt. mafii partyjnej
~~Kasztanowa Kokoryczka niezalogowany 30 maja 2022r. o 20:41
Poszukiwany listem gończym za udział w zabójstwie na Nowym Świecie. Nie Ukrainiec, jak chciała hołota z PIS i Konfederacji, ale czystej krwi Polak-katolik z Jezusem i Matką Boską na klacie. 24-letni Dawid Mirkowski, zawodnik MMA.
~~stara doradczyni niezalogowany 31 maja 2022r. o 9:38
Oglądałam wczoraj dokument o Hansie Franku (kacie Polski). Początki jego kariery, sposób dochodzenia do wpływów i władzy. Przerażające, jak to wszystko jest podobne do metod stosowanych przez PIS.
~~Miedzianoczerwona Sośnica niezalogowany 1 czerwca 2022r. o 4:01
"Z rekomendacji prezesa PiS Jarosława Kaczyńskiego szefem gabinetu wicepremiera Jacka Sasina ma zostać Kazimierz Kujda, były prezes spółki Srebrna i współpracownik SB ps. Ryszard."
Co jak co, ale do Jarkacza nie ma się co czepiać, że nie dba ten nasz Ojciec Narodu o swoich przyjaciół, towarzyszy, braci zjednoczonej partii .
~~Halina z UM niezalogowany 3 czerwca 2022r. o 3:57
Odchodzę na emeryturę. W pracy zwyczajowa składka na emeryta. Pytają co kupić. Chciałam powiedzieć - wszystko, ale ... .
Czereśnie mam, szczaw i mirabelki też. Kupią rower, bo będę miała czym do lasu po chrust pojechać. Takie czasy nastały. A miało być tak pięknie. Niech ich szlag .
Wczoraj słyszałam od rana i mnie znowu ścięło ,PIS szykuje przed wyborami 700+ i wprowadzenie na stałe: 13tej i 14tej emerytury, a teraz chcą jeszcze 15 tą dołożyć.
To się qrva w głowie nie mieści.
~~Płomienista Cebula niezalogowany 4 czerwca 2022r. o 3:19
Po siedmiu latach "najlepszych" na świecie rządów, władza informuje obywateli, że mogą zbierać chrust na opał. To jest totalny upadek.
Oby tylko przez małpią ospę zaraz nie zamknęli lasów.
~~Krwistoczerwony Rdest niezalogowany 5 czerwca 2022r. o 11:12
Pan premier Morawiecki kupił obligacje skarbowe za 4,6 mln zł. Premier zarobi na nich w pierwszym roku 78 tys.zł, a w kolejnym przeszło 560 tys. zł!
A Ty ile zarobisz na inflacji ? No my to chyba tylko gołą dudą możemy świecić.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.