~~Piernikowa Cieszynianka napisał(a): Jedno jest pewne zadufany w sobie narcyz i tak nie zrozumie nic z tego co napisałem. Przywileje to między innymi to że możemy pisać i mówić co nam przyjdzie na myśl , to prawo do wolnych mediów , to prawo do dobrobytu i wolności. Obowiązki to dbanie i pielęgnacja zdobyczy demokracji to świadomy wybór pomiędzy takimi dziwny czlowiek mi jak pis a innymi przedstawicielami tzw . suwerena to dbanie o nasze małe ojczyzny i branie na siebie odpowiedzialności za nie, to walka z lokalnymi koteriami - realna a nie pitu pitu na forum. Ile razy wystąpiłeś jako kandydat do rady miasta bo to jedyny przejaw realnej walki o zmianę. Każdy widzi jak jest ale bardzo niewielu jest gotowych coś zmienić i dać z siebie innym to co najlepsze.Zastosowana autokorekta
Ty wiesz co piszesz? To że mogę tu pisać to przywilej??? Jakie masz prawo do wolnych mediów jak twj piss co ostatnio robił by pozbawić tvn koncesji? Jaki tu widzisz wokół dobrobyt ?
Ale za to widzę że twoim obowiązkiem jest pisanie o innych tak że uruchomiła się autokorekta.
O jaką małą ojczyznę ci chodzi? Tą którą właśnie opanowała lokalna koteria? W dupie ich mam i taką małą ojczyznę jaka tu nam tworzą.
I nie piedo.l mi tu głupot że mam do czegoś kandydować by coś zmienić bo przecież jest niby jakaś tutaj opozycja. Co zrobili? Szybciej wchodzą ze sobą w układy niż kiedykolwiek tu coś zmienią na lepsze.