Horus napisał(a): szczerze żałuję że nie mogłem tam być...
bp w dupie mam te wszystkie ''inwestycje'' jeśli np. ja czyli ''po pierwsze mieszkaniec'' wielkiego ''H'' z tego mam ...piszę ogólnie nie wdając się w szczegóły bo oczywiście ktoś może napisać że jednak coś mam chociaż pośrednio...
zaptał ktoś tego (p)osła o to ile ''zaiwestowano'' w te idio.ty.czne słupki w narodowych barwach?
zapytał ktoś o to kto będzie odciążony kosztami za złe oznakowanie poziome kilku ulic?
zapytał ktoś o to jaka w końcu ''inwestycję '' przewiduję na ten ''kiercelak'' przy Łokietka?
dlaczego dzisiaj nie INWESTUJE się w ludzi ?
by np. przez niższe ceny mieszkań nie nabierali ochoty by zostać w tym obecnym grajdole a nie spieprzali czy to do innych dających perspektywę miast czy wręcz za granice...
co by mi taki Pogoda odpowiedział gdybym zapytał czy za kolejnymi podwyżkami np . obciążeń podatkowych głosował jak to robił Gowin...''z obrzydzeniem''
bo to widzisz panie Pogoda ..ludzie mają w dupie wasze ''inwestycje'' najczęściej nietrafione jeśli dzisiaj muszą nieźle niekiedy naskrobać się w głowę by w miarę spokojnie żyć ...
a pan jest dzisiaj jednym z tych którzy burza im ten spokój...
Horus napisał(a): to lokalny ''kacyk''
i lokalna społeczność powinna go rozliczać ...
kto dzieli te fundusze ?
ile z nich trafi do tego grajdoła i kto będzie sprawował nadzór nad sensem ich wydawania na to czy tamto?
mieszkańcy czy ci przy korytach (bez) radnych ?
jakże idioty.cz.ne jest dzisiaj nazywanie czegoś ''samorządami'' jak czy to jedni czy drudzy są upolitycznieni i tak naprawdę sprawy ludzi maj a głęboko w dupie...
czy ktoś pamięta sytuację by czyjkolwiek pomysł był poddany pod jakąś konsultację społeczną?
a czy tak nie powinno być jeśli prawdą miało by być ''po pierwsze mieszkańcy''?
kpią sobie z nas zarówno ci u władzy jak ci w tej śmieszno-głupiej ''malowanej'' opozycji...
~~Ametystowy Śnieżnik napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ametystowy Śnieżnik napisał(a): Nowogrodziec inwestuje sport? Dziwne
I po co, kiedy chodników brakuje