~~ARMAGEDON napisał(a):
gdyż jestem miła i sympatyczna osoba nie szukająca konfliktu. Jak żyć?
Horus napisał(a): no i ci się oberwało....hahaha
M21W2 napisał(a): , bardzo inteligentny ARMAGEDON czy ja chamom odpowiadający po chamsku
M21W2 napisał(a): Januszek , Ty widzisz na marszach niepodległości samych faszystów , nazistów , Tobie podobni widzą we mnie to co im pasuje , mnie to ani ziębi ani grzeje .
Domyślanie się Januszku to Twoja specjalność , domyślaj się dalej , ja wolę fakty .
~~ARMAGEDON napisał(a): Mnie najbardziej atakuje Szkarłatny Rozpław i pinochet, obawiam się że może to spowodować u mnie stany depresyjne, gdyż jestem miła i sympatyczna osoba nie szukająca konfliktu. Jak żyć?
PIS-PO-PRL napisał(a):Ktoś napisał: Horus napisał(a): no i ci się oberwało....hahaha
Ale widzę, że z Tobą Pan Lucek dalej śmieszkuje :D
Mnie olał, ale czuję że będzie się jeszcze z czego pośmiać ;)
Dopisane 18.11.2021r. o godz. 16:10:Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): , bardzo inteligentny ARMAGEDON czy ja chamom odpowiadający po chamsku
Armagedon to wyluzowany gość, a Pan obalając komunę zacisnął poślady i nie wiedzieć czemu nie chce ich poluzować... To nie zdrowe na dłuższą metę ;)
oj będzie ,będzie ...ja w to nie wątpię...
armagedon jaki jest taki jest ale ma dystans do siebie...
Lucuś to całkiem inna ''bajka''
nie dosyć że ograniczony w myśleniu to jeszcze ma zapędy narcystyczne...
to widać zarówno w tym temacie jak w tych o ''solidaruchach'' i własnym ''kombatanctwie''
masz rację ze takie napinanie pośladów przez niego jest niezdrowe...
podejrzewam ze on siadając do kompa zakłada na wszelki wypadek pampersa...;D
wiesz ...podniecanie się w jego wieku i zapewne wyeksploatowane zwieracze moga juz nie spełniać swoich funkcji...'D
Dopisane 18.11.2021r. o godz. 16:24:
ogłaszam przerwę w pisaniu ...
a ty Lucuś uzupełnij zapasy jadu w gruczołach ...;D
M21W2 napisał(a): 1. Polska powtarza błędy Szwecji
Eksperci przypominają, że Polska jest w czołówce państw z największą liczbą nadmiarowych zgonów. Cały świat mówił o bierności i błędach Szwedów, którzy zamiast restrykcji oparli się na zaleceniach dla mieszkańców kraju.