Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Czwarta fala pandemii w Polsce przyspiesza, przybywa pacjentów w szpitalach, Ostatniej doby w Polsce zmarło 370 osób z COVID-19
22258
#Horus nieaktywny
18 listopada 2021r. o 16:07
~~ARMAGEDON napisał(a):

gdyż jestem miła i sympatyczna osoba nie szukająca konfliktu. Jak żyć?

a to tak jak ja...
nie zaczepiany -do rany przyłóż ...;D
zaczepiony -piszę bez ogródek...;D
zapytaj Lucusia...hahaha
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
18442
PIS-PO-PRL
18 listopada 2021r. o 16:10
Horus napisał(a): no i ci się oberwało....hahaha

Ale widzę, że z Tobą Pan Lucek dalej śmieszkuje :D

Mnie olał, ale czuję że będzie się jeszcze z czego pośmiać ;)

Dopisane 18.11.2021r. o godz. 16:10:

M21W2 napisał(a): , bardzo inteligentny ARMAGEDON czy ja chamom odpowiadający po chamsku

Armagedon to wyluzowany gość, a Pan obalając komunę zacisnął poślady i nie wiedzieć czemu nie chce ich poluzować... To nie zdrowe na dłuższą metę ;)

PIS=PO=PRL
14240
M21W2
18 listopada 2021r. o 16:11
Januszek nie denerwuj się , sam pisałeś o kłopotach z rehabilitacją .
Ja Tobie uwierzyłem , raz napisałeś prawdę , wiem że tylko prywatnie jest szansa na szybką i skuteczną .
Na dziś kończę dyskusję z Tobą , zmierzasz do ulubionej przez Ciebie pyskówki .
Dobrej nocy Januszek .
22258
#Horus nieaktywny
18 listopada 2021r. o 16:14
M21W2 napisał(a): Januszek , Ty widzisz na marszach niepodległości samych faszystów , nazistów , Tobie podobni widzą we mnie to co im pasuje , mnie to ani ziębi ani grzeje .
Domyślanie się Januszku to Twoja specjalność , domyślaj się dalej , ja wolę fakty .

wali mnie to kim jesteś i co taki ktoś jak ty o mnie myśli ...
skupiam się na tych którzy mają w sobie inteligencję której tobie brakuje...

przecież i ja kilku innych jeśli cokolwiek piszemy wspominając o tobie robimy to tylko dla ''jaj'' ...;D
tym bardziej że ciągle dostarczasz tu nowej rozrywki...
jak tam po szprycy?
zapisałeś już się na kolejną?...''przypominająca''?....hahahaha

aha..co do nazi czy faszystów to pytaj wnusia...
aż dziwne że nie zorganizował marszu w tym grajdole...
za mało ich czy strach im nie pozwolił?

14240
M21W2
18 listopada 2021r. o 16:18
~~ARMAGEDON napisał(a): Mnie najbardziej atakuje Szkarłatny Rozpław i pinochet, obawiam się że może to spowodować u mnie stany depresyjne, gdyż jestem miła i sympatyczna osoba nie szukająca konfliktu. Jak żyć?

Tych dwóch denerwuje dyskusja poparta konkretnymi argumentami , stąd ich agresja i ataki .
22258
#Horus nieaktywny
18 listopada 2021r. o 16:24
PIS-PO-PRL napisał(a):
Ktoś napisał: Horus napisał(a): no i ci się oberwało....hahaha

Ale widzę, że z Tobą Pan Lucek dalej śmieszkuje :D

Mnie olał, ale czuję że będzie się jeszcze z czego pośmiać ;)
Dopisane 18.11.2021r. o godz. 16:10:
Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): , bardzo inteligentny ARMAGEDON czy ja chamom odpowiadający po chamsku

Armagedon to wyluzowany gość, a Pan obalając komunę zacisnął poślady i nie wiedzieć czemu nie chce ich poluzować... To nie zdrowe na dłuższą metę ;)

oj będzie ,będzie ...ja w to nie wątpię...
armagedon jaki jest taki jest ale ma dystans do siebie...

Lucuś to całkiem inna ''bajka''
nie dosyć że ograniczony w myśleniu to jeszcze ma zapędy narcystyczne...
to widać zarówno w tym temacie jak w tych o ''solidaruchach'' i własnym ''kombatanctwie''

masz rację ze takie napinanie pośladów przez niego jest niezdrowe...
podejrzewam ze on siadając do kompa zakłada na wszelki wypadek pampersa...;D
wiesz ...podniecanie się w jego wieku i zapewne wyeksploatowane zwieracze moga juz nie spełniać swoich funkcji...'D

Dopisane 18.11.2021r. o godz. 16:24:

ogłaszam przerwę w pisaniu ...
a ty Lucuś uzupełnij zapasy jadu w gruczołach ...;D
14240
M21W2
18 listopada 2021r. o 16:45
Januszku co do marszu , wnuczkowi odstąpiłem swoje miejsce , pojechał z moimi kolegami na Marsz Wolności do Warszawy . ja uczestniczyłem w mszy za ojczyznę , w imieniu Solidarności złożyłem wiązankę pod pomnikiem 100- lecia w Bolesławcu .

Twój Trzaskowski został odpowiednio oceniony odpowiednim plakatem .

Dopisane 18.11.2021r. o godz. 16:45:

A teraz wracam do tematu - czwarta fala .
Znów zdenerwuje tych anty , Panie PRL , na mój temat świetnie Pan wtóruje adwersarzom , co Pan sądzi o tej wypowiedzi specjalistów od covida , jak za trudne proszę nie odpowiadać- zrozumie .

Czwarta fala będzie falą zgonów. Prof. Szuster-Ciesielska: Widać wyraźnie, że jest to chyba najgorszy z możliwych scenariuszy
" W Polsce w rekordowym tempie przybywa zakażonych. - Pozostałe województwa zaczynają iść tą samą ścieżką co Podlaskie i Lubelszczyzna. Kiedy jeszcze dwa tygodnie temu te 30-40 tys. zakażeń dziennie wydawało się bardzo odległe, teraz uważam, że jest to tylko kwestia czasu. Potwierdza się to, o czym już wielokrotnie mówiłem, że ta fala będzie falą zgonów - alarmuje Łukasz Pietrzak, który opracowuje analizy dotyczące pandemii. "

1. Polska powtarza błędy Szwecji
Eksperci przypominają, że Polska jest w czołówce państw z największą liczbą nadmiarowych zgonów. Cały świat mówił o bierności i błędach Szwedów, którzy zamiast restrykcji oparli się na zaleceniach dla mieszkańców kraju.

Prof. Agnieszka Szuster-Ciesielska wskazuje, że ten sposób walki z koronawirusem doprowadził Szwecję do 9-krotnie wyższej liczby ofiar śmiertelnych COVID-19 w porównaniu np. z Norwegią.

- Wśród krajów skandynawskich największą liczbę nadmiarowych zgonów miała Szwecja. Tymczasem Polska jeszcze ją przewyższa. W dalszym ciągu brak jakichkolwiek twardych, konkretnych decyzji, jak to się dzieje w tej chwili w np. w Austrii, Słowacji czy w Niemczech. Mam wrażenie, że wszystko zostało pozostawione samemu sobie na zasadzie: "zobaczymy, co się dalej wydarzy" - mówi prof. Agnieszka Szuster-Ciesielska, wirusolog i immunolog. "

https://portal.abczdrowie.pl/czwarta-fala-bedzie-fala-zgonow
18442
PIS-PO-PRL
18 listopada 2021r. o 16:55
M21W2 napisał(a): 1. Polska powtarza błędy Szwecji
Eksperci przypominają, że Polska jest w czołówce państw z największą liczbą nadmiarowych zgonów. Cały świat mówił o bierności i błędach Szwedów, którzy zamiast restrykcji oparli się na zaleceniach dla mieszkańców kraju.

Odpowie tak...
My jesteśmy w czołówce nadliczbowych zgonów, a Szwedzi mieli je na +
No to teraz będzie Pan miał zagwozdkę czemu tak się stało
Na medonecie może coś Pan znajdzie w tej sprawie... a może nie

I zanim zada mi Pan pytanie proszę odpowiedzieć na moje.
Jeżeli własnymi słowami Pan nie potrafi to proszę wkleić jakąś wypowiedź "szpeczjalisty..." kiedy w wyszczepionych krajach wróci normalność?

Dziękuje pozdrawiam czekam na odpowiedź. Bez niej proszę do mnie na bajerę nie uderzać :D

PIS=PO=PRL
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza