M21W2 napisał(a): Januszku , horusku , obszczekujesz to znaczy hejtujesz , zaczynasz szczekać a później lamentujesz że ciebie zaczepiam .
Dużo zdrowia , udanej rehabilitacji .
Horus napisał(a): czy ja coś piszę do ciebie?
więc po co się wcinasz jak majty w rowek kiedy mądrzejsi piszą do siebie?
:D
Horus napisał(a): czy ja coś piszę do ciebie?
M21W2 napisał(a): Januszku , horusku
Dużo zdrowia , udanej rehabilitacji .
~~Szkarłatny Rozpław napisał(a):Ktoś napisał: Horus napisał(a): czy ja coś piszę do ciebie?
Ok to nie przeszkadzam w pisaniu
Zastosowana autokorekta
~~Brunatnoszary Tytoń napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): ~~Brunatnoszary Tytoń , dziękuję za dyskusję , Twoje teorie spiskowe i hejt nic nie wnoszą poza tym że pobudzają innych hejterów do działania .
Tak. "Hejt" to słowo klucz lewicowej propagandy, którym szachuje się wszystkich, którzy ośmielają się myśleć inaczej niż wynika z partyjnego klucza. Tak, jestem hejterem, płaskoziemcem, foliarzem. Ale nie dam sobie wbić do głowy żadnej głupoty, choćby trąbiły o niej wszystkie telewizje świata. Bóg dał mi rozum i mam święty obowiązek z niego korzystać.
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Brunatnoszary Tytoń napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): ~~Brunatnoszary Tytoń , dziękuję za dyskusję , Twoje teorie spiskowe i hejt nic nie wnoszą poza tym że pobudzają innych hejterów do działania .
Tak. "Hejt" to słowo klucz lewicowej propagandy, którym szachuje się wszystkich, którzy ośmielają się myśleć inaczej niż wynika z partyjnego klucza. Tak, jestem hejterem, płaskoziemcem, foliarzem. Ale nie dam sobie wbić do głowy żadnej głupoty, choćby trąbiły o niej wszystkie telewizje świata. Bóg dał mi rozum i mam święty obowiązek z niego korzystać.
Ja się cieszę że mnie Pan Bóg nie obdarzył takim rozumem jak Ciebie .
Hejt nie ma żadnych barw politycznych , jest to obraźliwy , agresywny komentarz , przykładem tego jest komentarz Horusa i moja adekwatna odpowiedź wycieczki osobiste .
ty obleśny kmiocie ...;D ty śmiesz tu pisać o ''wycieczkach osobistych''?
ty ? który nie mógł się powstrzymać o odniesieniu do mojej rehabilitacji?
sam sobie tu wielokrotnie zaprzeczasz i pogrążasz się w tym swoim propagandowym bagnie...hahaha