Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Czwarta fala pandemii w Polsce przyspiesza, przybywa pacjentów w szpitalach, Ostatniej doby w Polsce zmarło 370 osób z COVID-19
~~Szkarłatny Rozpław niezalogowany
18 listopada 2021r. o 15:28
M21W2 napisał(a): Januszku , horusku , obszczekujesz to znaczy hejtujesz , zaczynasz szczekać a później lamentujesz że ciebie zaczepiam .

Dużo zdrowia , udanej rehabilitacji .

Ale ty głąb jesteś na każdym forum kompromitujesz się każdy z ciebie łacha ciśnie a ty dalej swoje jap......ty gorszy jesteś od tego wirusa ty to dopiero niezła zaraza jesteś ..
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Szkarłatny Rozpław niezalogowany
18 listopada 2021r. o 15:29
Horus napisał(a): czy ja coś piszę do ciebie?
więc po co się wcinasz jak majty w rowek kiedy mądrzejsi piszą do siebie?

:D

Ok to nie przeszkadzam w pisaniu
22258
#Horus nieaktywny
18 listopada 2021r. o 15:35
Horus napisał(a): czy ja coś piszę do ciebie?

Lucuś ...widzisz kmiotku jak tu cię widzą?
masz sympatyka w armagedonie więc może z nim wymieniaj sobie do woli te twoje ''objawienia''?

tyle że ja się domyślam w czym rzecz i dlaczego tyle czasu [poświęcasz tu na tą swoją ''krucjatę''...hahaha

Dopisane 18.11.2021r. o godz. 15:34:

M21W2 napisał(a): Januszku , horusku
Dużo zdrowia , udanej rehabilitacji .

przypomnę ci głupcze że to ty niedawno zapewniałeś tu wszystkich że służba zdrowia funkcjonuje normalnie bez żadnych zakłóceń ...
wiedz ... że gdyby nie PRYWATNA służba zdrowia to na rehabilitację długo bym czekał...

a zdrowie jakoś mi dopisuje bez twoich fałszywych ''życzeń''

Dopisane 18.11.2021r. o godz. 15:35:

~~Szkarłatny Rozpław napisał(a):
Ktoś napisał: Horus napisał(a): czy ja coś piszę do ciebie?

Ok to nie przeszkadzam w pisaniu

przecież wiesz że to było do tego ''wyszczepieńca''...;)

Zastosowana autokorekta

~~ARMAGEDON niezalogowany
18 listopada 2021r. o 15:48
Witam, przyszedłem poczytać jak co dzień lokalnych ekspertów d/s grypy i grafenu. Jak zwykle liczę na dociekliwe ekspertyzy oparte na naukowych artykułach poparte linkami.

Kiedy to się skończy? Macie typy?

:)
14240
M21W2
18 listopada 2021r. o 15:52
~~Brunatnoszary Tytoń napisał(a):
Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): ~~Brunatnoszary Tytoń , dziękuję za dyskusję , Twoje teorie spiskowe i hejt nic nie wnoszą poza tym że pobudzają innych hejterów do działania .

Tak. "Hejt" to słowo klucz lewicowej propagandy, którym szachuje się wszystkich, którzy ośmielają się myśleć inaczej niż wynika z partyjnego klucza. Tak, jestem hejterem, płaskoziemcem, foliarzem. Ale nie dam sobie wbić do głowy żadnej głupoty, choćby trąbiły o niej wszystkie telewizje świata. Bóg dał mi rozum i mam święty obowiązek z niego korzystać.

Ja się cieszę że mnie Pan Bóg nie obdarzył takim rozumem jak Ciebie .

Hejt nie ma żadnych barw politycznych , jest to obraźliwy , agresywny komentarz , przykładem tego jest komentarz Horusa i moja adekwatna odpowiedź , hejterowi odpowiedziałem hejtem .
Nie ma znaczenia kto popiera szczepienia , bardzo inteligentny ARMAGEDON czy ja chamom odpowiadający po chamsku jest atakowany , wycieczki osobiste i obelgi do domena naszych adwersarzy .
Jeżeli dla Ciebie głupotą jest popieranie walki o życie i zdrowie rodaków , gratuluję dobrego samopoczucia .
Ja faszysta , gorszy od ssmanów , szczur doświadczalny , kundelek itd , itp czytam opinie i opracowania naukowe profesorów wirusologów , pulmonologów , epidemiologów , lekarzy pracujących w szpitalach klinicznych , od was słyszę tylko jedno , telewizja , telewizja , jak by nic innego nie istniało .
~~ARMAGEDON niezalogowany
18 listopada 2021r. o 15:54
Mnie najbardziej atakuje Szkarłatny Rozpław i pinochet, obawiam się że może to spowodować u mnie stany depresyjne, gdyż jestem miła i sympatyczna osoba nie szukająca konfliktu. Jak żyć?
22258
#Horus nieaktywny
18 listopada 2021r. o 16:03
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Brunatnoszary Tytoń napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): ~~Brunatnoszary Tytoń , dziękuję za dyskusję , Twoje teorie spiskowe i hejt nic nie wnoszą poza tym że pobudzają innych hejterów do działania .

Tak. "Hejt" to słowo klucz lewicowej propagandy, którym szachuje się wszystkich, którzy ośmielają się myśleć inaczej niż wynika z partyjnego klucza. Tak, jestem hejterem, płaskoziemcem, foliarzem. Ale nie dam sobie wbić do głowy żadnej głupoty, choćby trąbiły o niej wszystkie telewizje świata. Bóg dał mi rozum i mam święty obowiązek z niego korzystać.

Ja się cieszę że mnie Pan Bóg nie obdarzył takim rozumem jak Ciebie .

Hejt nie ma żadnych barw politycznych , jest to obraźliwy , agresywny komentarz , przykładem tego jest komentarz Horusa i moja adekwatna odpowiedź wycieczki osobiste .

ty obleśny kmiocie ...;D ty śmiesz tu pisać o ''wycieczkach osobistych''?
ty ? który nie mógł się powstrzymać o odniesieniu do mojej rehabilitacji?

sam sobie tu wielokrotnie zaprzeczasz i pogrążasz się w tym swoim propagandowym bagnie...hahaha
14240
M21W2
18 listopada 2021r. o 16:04
Januszek , Ty widzisz na marszach niepodległości samych faszystów , nazistów , Tobie podobni widzą we mnie to co im pasuje , mnie to ani ziębi ani grzeje .
Domyślanie się Januszku to Twoja specjalność , domyślaj się dalej , ja wolę fakty .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy