Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Czwarta fala pandemii w Polsce przyspiesza, przybywa pacjentów w szpitalach, Ostatniej doby w Polsce zmarło 370 osób z COVID-19
14240
M21W2
18 listopada 2021r. o 13:55
Panie PRL , Pana już nie traktuję jako partnera do dyskusji , Pan jest moim nie kwestionowanym Autorytetem , przez duże A .
Jam nie jest godzien z Panem dyskutować .
Wszystkiego Najlepszego , dalszych osiągnięć w pisaniu na forum .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
18442
PIS-PO-PRL
18 listopada 2021r. o 14:00
M21W2 napisał(a): Panie PRL , Pana już nie traktuję jako partnera do dyskusji ,

Smuteczek ;(

Czyli Pańskie autorytety nie wiedzą co jeszcze musi się stać aby w wyszczepionych krajach przywrócić normalność?

smuteczek x2 ;(

PIS=PO=PRL
~~Rdzawobrunatna Karagana niezalogowany
18 listopada 2021r. o 14:41
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Brunatnoszary Tytoń napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):
Zapewne robisz własne badania , , przedstaw dowody na swoje " rewelacyjne " twierdzenia .

Podobnie mógłbym napisać o tobie.
Ty masz swoje autorytety naukowe, ja mam swoje.
Różnica między nimi jest taka że twoi biorą kasę od koncernów a moi nie. Którym więc bardziej można wierzyć?

Moje autorytety naukowe opracowały szczepionkę , moje autorytety naukowe nadal prowadzą badania nad skutecznością i okresem ochronnym po szczepieniu . Na bieżąco publikują wyniki badań i w zależności od nich podejmują decyzję o sposobie zapobiegania zakażeniom .
Moje autorytety to lekarze profesorowie pracujący z chorymi na covid .
Twoje to zapewne ci co zajmują się krytyką wszystkiego i wszystkich , to coś tak jak wy tu na forum .
Dopisane 18.11.2021r. o godz. 13:23:Co do koncernów , średnia cena jednej dawki szczepionki to 20 $ , obecnie jest opracowany lek na covid do leczenia we wczesnej fazie covida , jego cena pięciodniowej kuracji to 700$ .
Nasz rząd spodziewa się pierwszej dostawy ok. połowy grudnia , ma być jak szczepionka refundowana z naszych podatków .
Wygląda na to że koncerny zrobią wielkie majątki na antyczszepionkowcach , chory przyjmie lek nie patrząc że te leki też są dopuszczone do obrotu warunkowo .

Myślisz że dam sobie wcisnąć tabletkę na covid ? Skoro nie widzę sensu przyjmowania szczepionki to tak samo nie dotkne tabletki
~~Lilioworóżowy Koleus niezalogowany
18 listopada 2021r. o 14:46
~~Brunatnoszary Tytoń napisał(a):
Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): ~~Brunatnoszary Tytoń , dziękuję za dyskusję , Twoje teorie spiskowe i hejt nic nie wnoszą poza tym że pobudzają innych hejterów do działania .

Tak. "Hejt" to słowo klucz lewicowej propagandy, którym szachuje się wszystkich, którzy ośmielają się myśleć inaczej niż wynika z partyjnego klucza. Tak, jestem hejterem, płaskoziemcem, foliarzem. Ale nie dam sobie wbić do głowy żadnej głupoty, choćby trąbiły o niej wszystkie telewizje świata. Bóg dał mi rozum i mam święty obowiązek z niego korzystać.

Nic dodać, nic ująć!
22258
#Horus nieaktywny
18 listopada 2021r. o 15:06
PIS-PO-PRL napisał(a):
Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Panie PRL , Pana już nie traktuję jako partnera do dyskusji ,

Smuteczek ;(

Czyli Pańskie autorytety nie wiedzą co jeszcze musi się stać aby w wyszczepionych krajach przywrócić normalność?

smuteczek x2 ;(

no i ci się oberwało....hahaha
sam widzisz ...kiedy ten oszołom nie daje sobie rady z kontrargumentacją to i ty i tytoń nagle stali się ''hejterami'' ...

bezradność głupca przejawia się min . w ten sposób...albo nazwie cię hejterem albo komuchem...hahaha
14240
M21W2
18 listopada 2021r. o 15:23
Januszku , horusku , obszczekujesz to znaczy hejtujesz , zaczynasz szczekać a później lamentujesz że ciebie zaczepiam .

Dużo zdrowia , udanej rehabilitacji .
~~Szkarłatny Rozpław niezalogowany
18 listopada 2021r. o 15:26
Horus napisał(a):
Ktoś napisał: PIS-PO-PRL napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Panie PRL , Pana już nie traktuję jako partnera do dyskusji ,

Smuteczek ;(

smuteczek x2 ;(

no i ci się oberwało....hahaha
sam widzisz ...kiedy ten oszołom nie daje sobie rady z kontrargumentacją to i ty i tytoń nagle stali się ''hejterami'' ...

bezradność głupca przejawia się min . w ten sposób...albo nazwie cię hejterem albo komuchem...hahaha

Dokładnie tak jest mnie też tak nazwał że hejter jestem żałosny on jest
22258
#Horus nieaktywny
18 listopada 2021r. o 15:26
czy ja coś piszę do ciebie?
więc po co się wcinasz jak majty w rowek kiedy mądrzejsi piszą do siebie?

:D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.