Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Osiem świątecznych gwiazdek na balkonie w Bolesławcu - wiemy czyj to balkon!
~~Mama niezalogowany
2 grudnia 2021r. o 12:45
~~greg napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Ceglastoczerwony Oczar napisał(a): Nie ma to jak przy okazji Świąt kogoś je#ać. To już jest taki poziom żenady i zidiocenia, że szkoda w ogóle to komentować...

właśnie miałem napisać podobny komentarz. Szacunek, bo myslałem że jestem wyjątkiem

Nie ma takiego dnia, żeby ich nie krec ..,trzeba to robić non stop.

Zastosowana autokorekta

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Pszeniczna Macierzanka niezalogowany
2 grudnia 2021r. o 13:00
~~Mama napisał(a):
Ktoś napisał: ~~greg napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ceglastoczerwony Oczar napisał(a): Nie ma to jak przy okazji Świąt kogoś je#ać. To już jest taki poziom żenady i zidiocenia, że szkoda w ogóle to komentować...

właśnie miałem napisać podobny komentarz. Szacunek, bo myslałem że jestem wyjątkiem

Nie ma takiego dnia, żeby ich nie krec ..,trzeba to robić non stop.
Zastosowana autokorekta

A ...om wszystko już kojarzy się z nimi samymi.

Zastosowana autokorekta

~~Srebrzystoczarny Dziurawiec niezalogowany
2 grudnia 2021r. o 13:13
***** *****.info gratulacje dla niezależnego portalu szczyt żenady i szkoda słów tych ludzi Bolesławiec miasto lewaków bez żadnych wartości wstyd mi za to miasto ścierwo na ulicach i w internetach
~~Terakotowy Sit niezalogowany
2 grudnia 2021r. o 13:20
A co ona chce od PeO?
~~prok Piotrowicz niezalogowany
2 grudnia 2021r. o 13:23
~~Srebrzystoczarny Dziurawiec napisał(a): ***** *****.info gratulacje dla niezależnego portalu szczyt żenady i szkoda słów tych ludzi Bolesławiec miasto lewaków bez żadnych wartości wstyd mi za to miasto ścierwo na ulicach i w internetach

Licz się ze słowami i używaj znaków interpunkcyjnych .Nie jesteś u siebie w domu tzn. w chlewie .
~~Paliowy Złotokap niezalogowany
2 grudnia 2021r. o 13:25
~~Terakotowy Sit napisał(a): A co ona chce od PeO?

A może inicjały KGB. Cokolwiek lub kogokolwiek to oznacza.
~~Feluś niezalogowany
2 grudnia 2021r. o 13:59
Troszeczkę wyrozumiałości - po chorobie COVIDOWEJ, nawet jak się patrzy na liść, kamień czy psią k..ę, to można zobaczyć gwiazdkę, a co dopiero rozsądek w przypadku mgiełki.
~~Ciemnopopielaty Rannik niezalogowany
2 grudnia 2021r. o 14:03
Biedna ta pani skoro tak bardzo chce jej się ***** .
Może by jej ktoś wibrator kupił.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.