~~Czerwonawa Cebulica napisał(a): W Bolcu jest szpital psychiatryczny ,dlaczego się pan do niego nie uda ? i nie poprosi o leczenie , pan ewidentnie ma coś z głową , jeśli w ogóle pan ją ma , bo może zamiast niej jakiś szaman przeszczepił panu telewizor
M21W2 napisał(a):Kiedy dotrze do twojej pustej łepetyny, że te szpryce nie działają?Ktoś napisał: ~~Czerwonawa Cebulica napisał(a): W Bolcu jest szpital psychiatryczny ,dlaczego się pan do niego nie uda ? i nie poprosi o leczenie , pan ewidentnie ma coś z głową , jeśli w ogóle pan ją ma , bo może zamiast niej jakiś szaman przeszczepił panu telewizor
Oklepane żałosne slogany , to specjalność moich adwersarzy - czemu mnie to nie dziwi , rok mija w pan i panu
podobni na tą samą nutę , żenada .
~~qwas napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Czerwonawa Cebulica napisał(a): W Bolcu jest szpital psychiatryczny ,dlaczego się pan do niego nie uda ? i nie poprosi o leczenie , pan ewidentnie ma coś z głową , jeśli w ogóle pan ją ma , bo może zamiast niej jakiś szaman przeszczepił panu telewizor
Oklepane żałosne slogany , to specjalność moich adwersarzy - czemu mnie to nie dziwi , rok mija w pan i panu
Kiedy dotrze do twojej pustej łepetyny, że te szpryce nie działają?
Jak mi to udowodnisz - " profesorku "
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Czerwonawa Cebulica napisał(a): W Bolcu jest szpital psychiatryczny ,dlaczego się pan do niego nie uda ? i nie poprosi o leczenie , pan ewidentnie ma coś z głową , jeśli w ogóle pan ją ma , bo może zamiast niej jakiś szaman przeszczepił panu telewizor
M21W2 napisał(a): Ciebie PRL-ku traktuje jako tego co wie że jest pandemia , przechorował i liczy że własny organizm sobie poradzi z Omikronem .
Horus napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Czerwonawa Cebulica napisał(a): W Bolcu jest szpital psychiatryczny ,dlaczego się pan do niego nie uda ? i nie poprosi o leczenie , pan ewidentnie ma coś z głową , jeśli w ogóle pan ją ma , bo może zamiast niej jakiś szaman przeszczepił panu telewizor
a ty oszołomie co robisz tu dzień w dzień? ..ta sama piSSlamsko-propagandowa nuta...;D więc co jęczysz?
za godzinkę meczyk polskich szczypiornistów ...poluzuj gumę w kalesonach ,obejrzyj sobie ...
ci reprezentują solidny poziom nie jak twoi skoczkowie ...cienkie bolki ...;D
Kiedy ty oszołomie nauczysz się czytać ze zrozumieniem , tylko ARMAGEDON i ja w tym temacie krytykujemy
PiS-owski rząd który uległ takim jak Ty i Tobie podobni .