Horus napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Czerwonawa Cebulica napisał(a): W Bolcu jest szpital psychiatryczny ,dlaczego się pan do niego nie uda ? i nie poprosi o leczenie , pan ewidentnie ma coś z głową , jeśli w ogóle pan ją ma , bo może zamiast niej jakiś szaman przeszczepił panu telewizor
Oklepane żałosne slogany , to specjalność moich adwersarzy - czemu mnie to nie dziwi , rok mija w pan i panu
podobni na tą samą nutę , żenada .
a ty oszołomie co robisz tu dzień w dzień? ..ta sama piSSlamsko-propagandowa nuta...;D więc co jęczysz?
za godzinkę meczyk polskich szczypiornistów ...poluzuj gumę w kalesonach ,obejrzyj sobie ...
ci reprezentują solidny poziom nie jak twoi skoczkowie ...cienkie bolki ...;D
A co to błaźnie z Dolnych Młynów znaczy ; skoczkowie cienkie bolki?. A ty czego w sporcie dokonałęś? Siedzisz w zapierdziałym fotelu całymi dniami i w każdym temacie robisz się ekspertem. Bufonie śmierdzący.
PIS-PO-PRL napisał(a): Czyli nie będziesz mi bił brawo?
To moje przechorowanie nic nie warte. A liczyłem na medal za walkę z rozprzestrzeniającą się zarazą :(Dopisane 14.01.2022r. o godz. 18:57:Czyli tylko szczypawki ci w głowie, z tym przechorowaniem pewnie blefowałeś nie?
Sprawdzałeś kto da się nabrać :D
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: PIS-PO-PRL napisał(a): Czyli nie będziesz mi bił brawo?
To moje przechorowanie nic nie warte. A liczyłem na medal za walkę z rozprzestrzeniającą się zarazą :(Dopisane 14.01.2022r. o godz. 18:57:Czyli tylko szczypawki ci w głowie, z tym przechorowaniem pewnie blefowałeś nie?
Sprawdzałeś kto da się nabrać :D
Biję brawo mojej córce , po ciężkim przechorowaniu po sześciu miesiącach zaszczepiła się mówiąc , tato obym nigdy więcej nie przeszła tego ponownie .
Opiekowała się córką wnuczka , przechodziła chorobę bardzo łagodnie , też się zaszczepiła widząc co przeszła mama .
Nie blefowałem z przechorowaniem , nie wiem kiedy chorowałeś , powtarzam nikogo nie zmuszam do szczepień , wierzę w szczepienia i dlatego polecam i promuję .