M21W2 napisał(a): PRL-ku , jest bez znaczenia co zrobię , kopiuj - wklej , czy własnymi słowami piszesz to samo , nic nie rozumiesz lub nie chcesz zrozumieć .
Co do badań Omikron w RPA , naukowcy z Europy przestrzegają przed nadmiernym optymizmem . średnia wieku w krajach Afryki jest znacznie niższa niż w Europie .
Osobiście chciałbym aby tak było jak zbadali Amerykanie , co do linku , tłumacz przetłumaczy , wklej .
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: PIS-PO-PRL napisał(a): Czyli nie będziesz mi bił brawo?
To moje przechorowanie nic nie warte. A liczyłem na medal za walkę z rozprzestrzeniającą się zarazą :(Dopisane 14.01.2022r. o godz. 18:57:Czyli tylko szczypawki ci w głowie, z tym przechorowaniem pewnie blefowałeś nie?
Sprawdzałeś kto da się nabrać :D
Biję brawo mojej córce , po ciężkim przechorowaniu po sześciu miesiącach zaszczepiła się mówiąc , tato obym nigdy więcej nie przeszła tego ponownie .
Opiekowała się córką wnuczka , przechodziła chorobę bardzo łagodnie , też się zaszczepiła widząc co przeszła mama .
Nie blefowałem z przechorowaniem , nie wiem kiedy chorowałeś , powtarzam nikogo nie zmuszam do szczepień , wierzę w szczepienia i dlatego polecam i promuję .
M21W2 napisał(a): Na zakończenie dyskusji odniosę się krótko do wypowiedzi Fana , wstęp Twojego wpisu , piorunujący , zwala z nóg .
Leżąc przypominam , żyjemy w Polsce w Europie .
O tym co w Polsce i UE dyskutujmy .
Dobranoc
~~Jaskraworuda Rozplenica napisał(a):Ktoś napisał: Horus napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Czerwonawa Cebulica napisał(a)
A co to błaźnie z Dolnych Młynów znaczy ; skoczkowie cienkie bolki?. A ty czego w sporcie dokonałęś? Siedzisz w zapierdziałym fotelu całymi dniami i w każdym temacie robisz się ekspertem. Bufonie śmierdzący.
jasne że cienkie bolki...;D
tak jak biatloniści .łyżwiarze ,koszykarze ,cykliści itd.itd.
i tak jak kopacze ''szmacianki'' ;D
jedynie europejski i światowy poziom prezentują ''szczypiorniści'' i siatkarze...
w jakim to temacie robię za ''eksperta''?
a w czym ty jesteś ekspertem zapyziały knocie? ;D
zauważyłeś kmiocie że coraz mniej mnie tu interesuje to forum i takie jak ty głąby?
a ty skąd piszesz?
ze Spółdzielczej?...;D