Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
481 ofiar w kraju, 50 nowych zakażeń w powiecie
14240
M21W2
13 stycznia 2022r. o 15:42

Horus napisał(a): odkrywca...;D
mistrzu w kopiuj -wklej ...;D

Wiem , wiem , nie lubisz tego co wklejam , jacyś naukowcy to nie autorytet dla ciebie , co innego buraczek , czy botwinka .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
22258
#Horus nieaktywny
13 stycznia 2022r. o 15:44
on jest indestructible...;D
taki łocicowy ...

;D
14240
M21W2
13 stycznia 2022r. o 15:44
~~ed napisał(a):
Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):
~~Jaskrawoniebieski Barwinek , biedaku naucz się korzystać z internetu , podszkol i przestań się ośmieszać , podpowiem tylko jedno , na grypę dobrowolne szczepienia co roku .

Szczepienia, które nota bene też nie działają ,a nie eksperyment genetyczny.
Ile dawek Twój organizm wytrzyma?

Tyle ile zalecą wirusolodzy .
Nie czuję wstrętu do nauki i naukowców .
22258
#Horus nieaktywny
13 stycznia 2022r. o 15:50
lucuś ...
ty jesteś gotów zaszczepić się przeciwko konsekwencjom wybuchu bomby atomowej ...
wystarczy że tak ci każą ...;D

Dopisane 13.01.2022r. o godz. 15:48:

M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: Horus napisał(a): odkrywca...;D
mistrzu w kopiuj -wklej ...;D

Wiem , wiem , nie lubisz tego co wklejam , jacyś naukowcy to nie autorytet dla ciebie , co innego buraczek , czy botwinka .

nie lubię?
owszem ...nie lubię czytać twoich bzdetów tak jak ty kłamco nie lubisz kiedy ja wklejam ci prawdę o twoich ''związkowcach'' i ich kłamstwach i ''wałach''
wtedy umykasz jak zbity kundel...;D

Dopisane 13.01.2022r. o godz. 15:50:

M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~ed napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):

Nie czuję wstrętu do nauki ...

ona ma wstręt do ciebie ...
podobny do mojego ...;D
14240
M21W2
13 stycznia 2022r. o 15:51
Teraz muszę być poważny , Janusz fajny filmik , wklejaj więcej takich .
22258
#Horus nieaktywny
13 stycznia 2022r. o 15:52
no ...dam ci trochę spokoju...odetchnij sobie trochę ...;D

ja teraz poświęcę trochę czasu na to co jest z pożytkiem dla mnie i mojej wiedzy a ty tu się ''poprodukuj'' ;D

hail lucuś ...;D
~~Stalowa Dabecja niezalogowany
13 stycznia 2022r. o 15:54
~~ARMAGEDON napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Błękitnawa Nasturcja napisał(a): szybciutko się wyszczepili i czekają spokojnie na Naglicę co pozwoli na zwolnienie miejsca na ziemi.

Szczepionki są super, czuje się jak Bóg, mam więcej mocy, siły i zdrowia, a niezaszczepieni walczą o każdy oddech pod respiratorem.

Jestem zwycięzca.
Nie pieprz głupot.Przeszlam covida bez szczepienia czuje się świetnie i nie mam zamiaru się szczepic-zycie mi miłe. Czego Włosi objęli obowiązkowym szczepieniembosoby po 50 A nie wszystkich skoro tak szczepionka chroni. Bo osoby po 50 są przed emeryturą A starsi już na więc ...pozostawiam odpowiedz do przemyślenia

14240
M21W2
13 stycznia 2022r. o 15:58
Wklej coś o związkach Januszku , byle nie była to komunistyczna propaganda , chętnie podyskutuję .
Nie pisz tego co zapamiętałeś z Trybuny Ludu ani o obecnych , są takie jakie zaakceptowali robotnicy , tobie " biznesmenowi "
i mnie emerytowi - rolnikowi nic do tego .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza