Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Trzy ofiary śmiertelne w powiecie, 315 w kraju
~~Brudnozielona Rzeżucha niezalogowany
20 stycznia 2022r. o 14:43
~~Miedziana Diaskia napisał(a): M21W2 napisał(a): ~~Szaropopielaty Zawciąg , mnie nie interesują spekulacje dziennikarzy , nie interesują mnie opinie polityków w tym
Niedzielskiego , czytam wypowiedzi specjalistów od wirusów i szczepień .
Najbardziej wiarygodne dla mnie są informacje lekarzy pracujących na oddziałach cowidowych którzy widzą wszystko na własne oczy , widza ból i tragedie ludzkie .

Np. - Jak trudna już teraz jest sytuacja, najlepiej oddaje sytuacja na Oddziale Chorób Infekcyjnych i Pediatrii krakowskiego szpitala. To dopiero początek piątej fali, a już dziś w zasadzie brakuje miejsc dla małych pacjentów.

- W tej chwili na 45 miejsc na oddziale przyjmujemy 44. dziecko, dwójka jest jeszcze w drodze. Myślimy kogo jak najszybciej wypisać, żeby były miejsca dla kolejnych. Po tej przerwie świątecznej przez chwilę było spokojnie, ale od połowy stycznia mamy bardzo dużo przyjęć. Zakażeń jest mnóstwo. Widzimy, że dane statystyczne nijak się mają do prawdy - podkreśla pediatra dr.Lidia Stopyra .

Co z tego, że przyjmują, kiedy procedury zabraniaja leczyć?

Dokładnie no i tu cała prawda .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Karminowoczerwony Wawrzynek niezalogowany
20 stycznia 2022r. o 14:54
M21W2 napisał(a): ~~Szaropopielaty Zawciąg , mnie nie interesują spekulacje dziennikarzy , nie interesują mnie opinie polityków w tym
Niedzielskiego , czytam wypowiedzi specjalistów od wirusów i szczepień .
Najbardziej wiarygodne dla mnie są informacje lekarzy pracujących na oddziałach cowidowych którzy widzą wszystko na własne oczy , widza ból i tragedie ludzkie .

Np. - Jak trudna już teraz jest sytuacja, najlepiej oddaje sytuacja na Oddziale Chorób Infekcyjnych i Pediatrii krakowskiego szpitala. To dopiero początek piątej fali, a już dziś w zasadzie brakuje miejsc dla małych pacjentów.

- W tej chwili na 45 miejsc na oddziale przyjmujemy 44. dziecko, dwójka jest jeszcze w drodze. Myślimy kogo jak najszybciej wypisać, żeby były miejsca dla kolejnych. Po tej przerwie świątecznej przez chwilę było spokojnie, ale od połowy stycznia mamy bardzo dużo przyjęć. Zakażeń jest mnóstwo. Widzimy, że dane statystyczne nijak się mają do prawdy - podkreśla pediatra dr.Lidia Stopyra .

Kolejne brednie statystyk tym razem z Krakowa .może z Wawelu jeszcze podaj.Rozmawiamy o tym co nas otacza namacalnie a nie w necie
14240
M21W2
20 stycznia 2022r. o 14:54

~~Miedziana Diaskia , podaj skąd masz te swoje " rewelacyjne " informacje , czy już nic nie potrafisz poza insynuacją
i kłamstwem .

22258
#Horus nieaktywny
20 stycznia 2022r. o 14:59
tu też jesteś obszczymurku? ;D
pielucha zmieniona? :D

Dopisane 20.01.2022r. o godz. 14:59:

~~Brudnozielona Rzeżucha napisał(a):
Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Bez komentarza .

Tylko na tyle ciebie stać piszą tu ludzie komentarze co pracują w dużych firmach i wszystko działa znikome oznaki choroby ,a ty głąb do potęgi nie masz nic mądrego do napisania to piszesz FOLIARZ Itd ,itd Czytelniku patentowy nie potrafisz odnieś się do komentarzy zadawanych ci pytań nazwała bym cię gorzej lecz nie wypada obrażac .

a wal bez skrępowania...
należy się temu dupkowi jak przysłowiowa ''psu miska'' :D

Zastosowana autokorekta

14240
M21W2
20 stycznia 2022r. o 15:04
~~Brudnozielona Rzeżucha , chcesz zobaczyć od środka , jest taka możliwość , zadzwoń do mnie , 696207676 .

Jak pokazują od środka to tacy jak Ty piszą że to teatr ze statystami , wyłączają kamery ,statyści wstają ,
Tak beznadziejnych przypadków głupoty trudno szukać w cywilizowanych społeczeństwach .

Dopisane 20.01.2022r. o godz. 15:04:

Horus się rozszczekał , buda kundlu .
~~Brudnozielona Rzeżucha niezalogowany
20 stycznia 2022r. o 15:08
M21W2 napisał(a):
~~Miedziana Diaskia , podaj skąd masz te swoje " rewelacyjne " informacje , czy już nic nie potrafisz poza insynuacją
i kłamstwem .

Ty Czytelniku szczekasz ciągle wklejasz śmieci i lzesz jak nakręcony jednym i prawdziwym kłamca to ty jesteś .

Zastosowana autokorekta

14240
M21W2
20 stycznia 2022r. o 15:10

~~Karminowoczerwony Wawrzynek , jak piszę o problemach z covid wśród moich najbliższych ,w odpowiedzi - obelgi i hejt .
Jak piszę o sytuacji w kraju obelgi pod adresem służby zdrowia , hejt skierowany do mnie .
Wybieram drugą opcję , czekam jak was dopadnie to na co zasługujecie , przekonanie na własnej skórze lub skórze
najbliższych .
22258
#Horus nieaktywny
20 stycznia 2022r. o 15:11
M21W2 napisał(a): ~~Horus się rozszczekał , buda kundlu .

no ... ;D
no i dałeś głos pastuchu...;D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!