M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Fan Lucka napisał(a): Lucuś, błagam! Myśl choć trochę! Wyż zaczął się od 1946 i szczyt przypadł na 1956-57. Ludzie z rocznika 1946 mają dzisiaj 76 lat. Przy średniej życia mężczyzna niecałe 73 lata. Co roku wchodzi w wiek 73-74 lat kilkadziesiąt tysięcy mężczyzna więcej. I tak będzie przez najbliższych kilkanaście lat, bez żadnych dodatkowych typu pandemia.
Masz linka do danych i przeczytaj ze zrozumieniem https://www.budujmyarke.pl/cztery-dzialania/ . Wejdź na stronę GUS podaną w tym wpisie i oglądnij sobie animację piramidy wieku.
Chłopie, nas też to dopadnie. Rocznik to rocznik :(
A co do pandemicznych danych to należy je skorygować o kilkadziesiąt tysięcy tych, którzy umarliby niezależnie od covida, bo przyszedł ich czas. Nikt tego nie robi, bo propaganda nie lubi prawdy.
Twój fan
Lawirujesz jak możesz aby swoje bzdurne teorie bronić , nie bierzesz pod uwagę tego że covid jednemu skrócił życie o miesiąc , drugiemu o rok a jeszcze innym o kilka a nawet kilkanaście u kobiet .
Nie widzę powodu dalej w tym temacie dyskutować , upartość Twoja jest cenna , tylko bez przesady .
Nagle wzrosła po 2019 śmiertelność o ok . 100 tyś , co ciekawsze rośnie tylko w okresach szczytu kolejnych
fal wirusa .
~~Brudnozielona Rzeżucha napisał(a):Ktoś napisał: Horus napisał(a)
(...)''....lecz róbmy to z kulturą jak nawet jej nie posiadamy to starajmy się zachować pozory a ten Pan nie ma tego .
w jego przypadku nie ma szans na zachowanie nawet pozorów...
przychodzi moment że staruszka ponoszą emocje ,poczuje się urażony i bęc...
tak jak w Twoim przypadku pojawia się ''brudny palec'' ;D
wiem co piszę ...poznałem typa bezpośrednio ,wiem na co go stać ,wiem czego można oczekiwać w jego kolejnych postach ...
braki elokwencji nadrabia arogancją i pospolitych chamstwem ...
ot i cała prawda o lucusiu ...
M21W2 napisał(a): Januszku dziecino droga , opinia o mnie takiego smarka jak Ty spływa po mnie .
Co do kobiety , nie mam zielonego pojęcia kim jest i jakiej płci Brudnozielona Rzeżucha .
Zakpiłem sobie , Brudnozielona - rodzaj żeński , Brudnozielony - rodzaj męski , dlatego jak napisał /ła nie jesteśmy na Ty użyłem określenia Pani .
Dziecinko droga nawet taki pustak jak Ty powinien to zrozumieć , półinteligencie ziejący nienawiścią .
Większość twoich wpisów ignoruję tak jak na to zasługujesz , już pisałem , krytycznie oceniam siebie że w ogóle
coś odpisuję psychopacie , jesteś nim bez najmniejszych wątpliwości .
Dobranoc Januszku .
~~Brudnozielona Rzeżucha napisał(a): Horus napisał(a): no i widzisz lucusiu jak sam siebie pogrążasz...
nawet post ''Rzeżuchy'' ci się nie spodobał bo był dla ciebie bezlitośnie krytyczny a który ''skomentowałeś '' w swoim niepowtarzalnym ''stylu'' pieprząc coś o ''brudnym palcu''
ja wiem że wychowany w prostactwie ,braku dostępu do wiedzy a co najważniejsze do kontaktu z ludźmi inteligentnymi skutkuje teraz takim jak twoje prostackim zachowaniem ...
może w granicach twojej zagrody jest to normalne ale tutaj ?
jedyne co może cię odrobinę usprawiedliwić to fakt że pojawiłeś się nagle wśród ludzi myślących i to jest dla ciebie szok że są tak inni od ciebie ...to rodzi twój ból ...może nawet niedowierzanie że tak wielu nagle krytykuje twoje postępowanie...
a mnie dziwisz się kiedy nazywam cię od początku kmiotem czy głąbem ...
poznałem się na tobie i wiem że się nie myliłem ...;D
pomyśl jednak co z ciebie za ''burak''
mnie tam możesz sobie wyzywać do woli bo mnie to nie ruszy ale tak odzywać się do kobiety?
po wielu twoich oszustwach i kłamstwach nazywam cię łgarzem ...
po wpisach nazywam cię prostakiem i kmiotem ...
teraz po tym co napisałeś do jakiejś kobiety mogę i będę cię nazywał pospolitym chamem...;D
myślę że po wyjaśnieniu powodu nie strzelisz ''focha'' ;D ;D
M21W2 napisał(a): Januszku dziecino droga , opinia o mnie takiego smarka jak Ty spływa po mnie .
Co do kobiety , nie mam zielonego pojęcia kim jest i jakiej płci Brudnozielona Rzeżucha .
Zakpiłem sobie , Brudnozielona - rodzaj żeński , Brudnozielony - rodzaj męski , dlatego jak napisał /ła nie jesteśmy na Ty użyłem określenia Pani .
Dziecinko droga nawet taki pustak jak Ty powinien to zrozumieć , półinteligencie ziejący nienawiścią .
Większość twoich wpisów ignoruję tak jak na to zasługujesz , już pisałem , krytycznie oceniam siebie że w ogóle
coś odpisuję psychopacie , jesteś nim bez najmniejszych wątpliwości .
Dobranoc Januszku .