~~Gromosław Bezlitosny napisał(a): ~~Brudnozielona Rzeżucha napisał(a): Horus napisał(a): no i widzisz lucusiu jak sam siebie pogrążasz...
nawet post ''Rzeżuchy'' ci się nie spodobał bo był dla ciebie bezlitośnie krytyczny a który ''skomentowałeś '' w swoim niepowtarzalnym ''stylu'' pieprząc coś o ''brudnym palcu''
ja wiem że wychowany w prostactwie ,braku dostępu do wiedzy a co najważniejsze do kontaktu z ludźmi inteligentnymi skutkuje teraz takim jak twoje prostackim zachowaniem ...
może w granicach twojej zagrody jest to normalne ale tutaj ?
jedyne co może cię odrobinę usprawiedliwić to fakt że pojawiłeś się nagle wśród ludzi myślących i to jest dla ciebie szok że są tak inni od ciebie ...to rodzi twój ból ...może nawet niedowierzanie że tak wielu nagle krytykuje twoje postępowanie...
a mnie dziwisz się kiedy nazywam cię od początku kmiotem czy głąbem ...
poznałem się na tobie i wiem że się nie myliłem ...;D
pomyśl jednak co z ciebie za ''burak''
mnie tam możesz sobie wyzywać do woli bo mnie to nie ruszy ale tak odzywać się do kobiety?
po wielu twoich oszustwach i kłamstwach nazywam cię łgarzem ...
po wpisach nazywam cię prostakiem i kmiotem ...
teraz po tym co napisałeś do jakiejś kobiety mogę i będę cię nazywał pospolitym chamem...;D
myślę że po wyjaśnieniu powodu nie strzelisz ''focha'' ;D ;D
M21W2 napisał(a): Brudnozielona cieszy mnie że Pan /Pani czyta tylko co ja piszę , nie wiem jakie odniósł wrażenie by Pan / Pani czytając o mnie że jestem , burakiem , prostakiem , kmiotkiem , złodziejem . faszystą gorszym od SS-manów , było coś też o Mengele , szczurze doświadczalnym , baranem prowadzonym na rzeź itd , itp .
To nie wszystko , w innych tematach było znacznie gorzej .
Nie przeszkadza mi to ani trochę , garstka przeciwników nauki i naukowców nie jest w stanie mnie obrazić .
Robię to co uważam za bardzo potrzebne w obliczu pandemii , wspieram i jestem z tymi co dążą do ograniczenia jej i jej skutków .
Postępowy zachód wraca do sezonowej epidemii , Polska w czarnej dziurze razem z Rosją , Bułgarią i pozostałymi krajami podległymi sowietom .
faszystą gorszym od SS-manów , było coś też o Mengele , szczurze doświadczalnym , baranem prowadzonym na rzeź
~~Brudnozielona Rzeżucha napisał(a): M21W2 napisał(a): Brudnozielona cieszy mnie że Pan /Pani czyta tylko co ja piszę , nie wiem jakie odniósł wrażenie by Pan / Pani czytając o mnie że jestem , burakiem , prostakiem , kmiotkiem , złodziejem . faszystą gorszym od SS-manów , było coś też o Mengele , szczurze doświadczalnym , baranem prowadzonym na rzeź itd , itp .
Nie przeszkadza mi to ani trochę , garstka przeciwników nauki i naukowców nie jest w stanie mnie obrazić .
Robię to co uważam za bardzo potrzebne w obliczu pandemii , wspieram i jestem z tymi co dążą do ograniczenia jej i jej skutków .
Postępowy zachód wraca do sezonowej epidemii , Polska w czarnej dziurze razem z Rosją , Bułgarią i pozostałymi krajami podległymi sowietom .
faszystą gorszym od SS-manów , było coś też o Mengele , szczurze doświadczalnym , baranem prowadzonym na rzeź
~~Fan Lucka napisał(a): Lucuś, przerażasz mnie! Dziecko drogie, jak był wyż urodzeń to potem będzie wyż zgonów. Takich oczywistości nie rozumiesz? Czego ty nie pojmujesz Lucusiu? Ludzie najpierw się rodzą, a potem umierają. Statystycznie facet żyje 72,6 lat. Statystycznie, bo jeden umiera jak ma 100, drugi jak 18, a trzeci jak ma 56. Średnio w skali kraju wychodzi 72,6.
No i jak się dużo urodziło, to potem po statystyczny czasie życia dużo będzie umierać. Gdybyś miał więcej niż trzy klasy, to wziąłbyś plik excela z GUS i sam mógł sprawdzić. A odpaliłeś animację ze strony GUS czy nie potrafisz? Tam pięknie widać, jak będzie przebiegało wymieranie powojennego wyżu.
A może się wystraszyłeś i nie chcesz słyszeć o tym, że niewiele ci zostało?
Twój fan
PS
Czy ktoś inny ma jeszcze problem ze zrozumieniem czy tylko sam Lucuś nie daje rady?
M21W2 napisał(a): Brudnozielona cieszy mnie że Pan /Pani czyta tylko co ja piszę , nie wiem jakie odniósł wrażenie by Pan / Pani czytając o mnie że jestem , burakiem , prostakiem , kmiotkiem , złodziejem . faszystą gorszym od SS-manów , było coś też o Mengele , szczurze doświadczalnym , baranem prowadzonym na rzeź itd , itp .