~~Garsyja napisał(a):Ktoś napisał: qwax_ napisał(a): Lucek, możesz napisać jak obecnie odróżnia się różne odmiany covidu?
Idę np. zrobić test, który wychodzi pozytywny. To skąd wiadomo jaką mam mutację? Pytam poważnie. Bo z tego co wiem, to test podaje jedynie wynik: pozytywny/negatywny.
I w związku z tym skąd MZ wie ile jest przypadków Omicronu?
Ciemnota nie boli Qwax , test PCR jest sprawdzany w laboratoriach , wiec pod mikroskopem czy innym urządzeniu ,
Odróżniają budowę , a może inaczej jesteś z rodziny ssaków , to jak odróżnić czy nie jesteś np.Osłem ??
qwax_ napisał(a):Ktoś napisał: ~~Garsyja napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: qwax_ napisał(a): Lucek, możesz napisać jak obecnie odróżnia się różne odmiany covidu?
Idę np. zrobić test, który wychodzi pozytywny. To skąd wiadomo jaką mam mutację? Pytam poważnie. Bo z tego co wiem, to test podaje jedynie wynik: pozytywny/negatywny.
I w związku z tym skąd MZ wie ile jest przypadków Omicronu?
Ciemnota nie boli Qwax , test PCR jest sprawdzany w laboratoriach , wiec pod mikroskopem czy innym urządzeniu ,
Odróżniają budowę , a może inaczej jesteś z rodziny ssaków , to jak odróżnić czy nie jesteś np.Osłem ??
Jak to dobrze mądrego posłuchać :)
Czyli jak w ostatnich dniach robią grubo ponad 100 tysięcy testów dziennie, to każdy z tych testów jest dodatkowo sprawdzany pod kątem mutacji?
A czym, jeśli można zapytać? Szkłem powiększającym, czy aplikacją w telefonie, czy może "innym urządzeniem".
Bo ty jako osoba niewątpliwie "światła" dzięki "pozyskanej" wiedzy z TV masz świadomość wielkości wirusa i zapewne wiesz jak się go obserwuje ;)
Bywa Qwax , że to co jest dla jednego realistyczne , dla ciebie jest to Rebus nie do rozwiązania ,
I vice versa , nie polecam wiadomości z TVN24 , a Kurski też łże.
polecam odkleić D………pę od stołka i poodwiedzaj miejsca edukacji w kierunku Covid 19 ,
ciekawe tematy , ciekawi specjaliści , i najważniejsze brak „Szamanów”
~~Garsyja napisał(a): polecam odkleić D………pę od stołka i poodwiedzaj miejsca edukacji w kierunku Covid 19
~~Garsyja napisał(a):
Bywa Qwax , że to co jest dla jednego realistyczne , dla ciebie jest to Rebus nie do rozwiązania ,
I vice versa , nie polecam wiadomości z TVN24 , a Kurski też łże.
~~Ceglana Maciejka napisał(a): Was też antyszczepy dopadnie Covid. A wtedy połowa z was do piachu, a my wypijemy za waszą głupotę...za swoją głupote wypij póki jeszcze możesz ,bo kowid dopada też szczepanów,a dokładniej grypa,a szczepienia tj niezgodne z konstytucją bo ta trutka na szczury nie jest szczepionką ponieważ nie ma certyfikatu bo jest w fazie badań na ludziach co to się na ochotnika zgłosili