Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
COVID-19 w Polsce. Najnowsze dane o zakażeniach i zgonach
14240
M21W2
24 stycznia 2022r. o 17:42
Horusku - Komuszku - posłuszny jesteś , dajesz głos na moją komendę .
Ja pachołku pominę wszystkie twoje oszczerstwa , psychopacie wszystko wybaczam .
Potwierdzam nie miałeś odwagi cokolwiek powiedzieć , twoja odwaga to obszczekiwanie w zaciszu domowym .
Dla mnie zagadką do dziś jest to co powiedziałeś o swoich " podbojach miłosnych " , nawet ci przerwałem , nie interesowało mnie to , widzisz pierwszy raz człowieka i chwalisz się zdradą .
Komuchu nawet jak mnie długo nie ma na forum to mnie obszczekujesz , przestań jęczeć zapomnij o mnie ja z przyjemnością zapomnę o tobie .
Przestań " dawać głos " .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Piotr R niezalogowany
24 stycznia 2022r. o 17:49
Pisanie z tym całym Lucjanem to jak zabawa że skunksem nie dość że ma mały móżdżek i tak nic nie zrozumie , to jeszcze obleje smrodliwą substancją .Ignorować go , niech sobie pisze swoje pierdoły , bo ma pełne galoty że ma w ciele śmiercionkę która wcześniej czy później wyślę go do piekła, i on wie o tym ,więc się wyżywa
~~Brudnozielony Kosaciec niezalogowany
24 stycznia 2022r. o 17:57
M21W2 napisał(a): Horusku - Komuszku - posłuszny jesteś , dajesz głos na moją komendę .
Ja pachołku pominę wszystkie twoje oszczerstwa , psychopacie wszystko wybaczam .
Potwierdzam nie miałeś odwagi cokolwiek powiedzieć , twoja odwaga to obszczekiwanie w zaciszu domowym .
Dla mnie zagadką do dziś jest to co powiedziałeś o swoich " podbojach miłosnych " , nawet ci przerwałem , nie interesowało mnie to , widzisz pierwszy raz człowieka i chwalisz się zdradą .
Komuchu nawet jak mnie długo nie ma na forum to mnie obszczekujesz , przestań jęczeć zapomnij o mnie ja z przyjemnością zapomnę o tobie .
Przestań " dawać głos " .

Lucek już się nie stacza. Już się stoczył na samo dno, aż przykro patrzeć. Ktoś zna jego rodzinę? Może powiadomić, co się dzieje? Niech mu klawiaturę zabiorą, bo sobie jeszcze większą krzywdę zrobi.
~~Jarek niezalogowany
24 stycznia 2022r. o 17:58
Czytamy nieraz te komentarze i trudno mi uwierzyć w to , że ludzie są wobec siebie tacy złośliwi . Jeden drugiego obraża , używając często wulgaryzmów. Wygląda na to , że nie skończyli pewnie podstawówki. Można się spierać , ale mądrze. Tak będzie lepiej dla Wszystkich

14240
M21W2
24 stycznia 2022r. o 18:01
Jurek , kto te autostrady budował kto na nich zarabiał , wybudowali najdroższe autostrady , byłyby jeszcze
droższe gdyby zapłacili polskim podwykonawcom , dla nich pieniędzy zabrakło .
Ich " wielki sukces " to bankructwo kilkuset polskich firm budowlanych .
Weź pod uwagę fakt że dyskusja z ziejącym nienawiścią do PiS to strata czasu , wcześniej czy później napisze Tobie
ze jesteś zmanipulowanym prze ze mnie idio, tą .

~~Zielonkawobłękitna Kuningamia niezalogowany
24 stycznia 2022r. o 18:01
~~Piotr R napisał(a): Pisanie z tym całym Lucjanem to jak zabawa że skunksem nie dość że ma mały móżdżek i tak nic nie zrozumie , to jeszcze obleje smrodliwą substancją .Ignorować go , niech sobie pisze swoje pierdoły , bo ma pełne galoty że ma w ciele śmiercionkę która wcześniej czy później wyślę go do piekła, i on wie o tym ,więc się wyżywa

Ty Qurwo obszczana jak możesz używać Nick Śp.”Panny”
Os…r…any po pachy to yestes ty poy@busie z mikro mózgiem
14240
M21W2
24 stycznia 2022r. o 18:07
~~Piotr R napisał(a): Pisanie z tym całym Lucjanem to jak zabawa że skunksem nie dość że ma mały móżdżek i tak nic nie zrozumie , to jeszcze obleje smrodliwą substancją .Ignorować go , niech sobie pisze swoje pierdoły , bo ma pełne galoty że ma w ciele śmiercionkę która wcześniej czy później wyślę go do piekła, i on wie o tym ,więc się wyżywa

Mam jedno marzenie , aby tacy jak Ty i Horus ignorowali mnie i moje wpisy , na co was więcej stać po za chamskim
hejtem .
Masz wielki mózg użyj go przemyśl , spełnij moje marzenie .

22258
#Horus nieaktywny
24 stycznia 2022r. o 18:07
na [początek abyś nie zwiał ...
czytasz jakie to sprawy osobiste porusza twój ''kryształowy'' bracholek? ;D
pasuje ci to ?
nie skrytykujesz?
bo jęczycie tu obaj kiedy wasze sprawy się porusza i uważacie to za wasze sprawy prywatne...

OFE?
chodzi ci o tą drugą część którą chce zajumać '' piSS po odciągnięciu oczywiście ''opłaty ''?
wspominasz jak zwykle ''zegarek'' Nowaka uważając to za ''aferę''?
500+ i 13 -ka to uważasz za sukces?

a wiesz ile ten ''sukces'' kosztuje tych Polaków którzy zapierdzielają w pocie czoła by często zapewnić te ''pińcet'' zwykłym nierobom?
13-ka to sukces? jaki?
emeryci często zapierdzielali na swoje pieniądze po 40 i więcej lat a ty teraz tu pierdzielisz że to ''sukces piSS''?
co ty mi tu pieprzysz o kindergelcie ? w tym kraju też funkcjonuje coś takiego jak ''rodzinne'' a tymczasem to twój piSS zabiera samotnym wychowującym dziecko dodatki ...
ogarnij się Jurek ...

ja pytam cię o konkretne sukcesy piSS

nawet powstawanie ''orlików'' czy wprowadzenie na polskie tory szybkich kolejek to nie za pisu...
popatrz na setki placów zabaw dla dzieci ,na setki nowych dociepleń budynków ...
stoją tam tablice o tym że obiekty są współfinansowane ze środków unijnych ...

dzisiaj w tym kraju już rozwój kolejnictwa stoi przed zapaścią bo ...ci do których tak się ślinisz wolą swoje gierki niż przyszłość Polski ...

a może za kolejny ''sukces'' uznasz to że wydawane są miliony złotych na tą łąkę zwaną CPK...;D

no ale czekam na twoje konkrety...;D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.