M21W2 napisał(a): Horusku - Komuszku - posłuszny jesteś , dajesz głos na moją komendę .
Ja pachołku pominę wszystkie twoje oszczerstwa , psychopacie wszystko wybaczam .
Potwierdzam nie miałeś odwagi cokolwiek powiedzieć , twoja odwaga to obszczekiwanie w zaciszu domowym .
Dla mnie zagadką do dziś jest to co powiedziałeś o swoich " podbojach miłosnych " , nawet ci przerwałem , nie interesowało mnie to , widzisz pierwszy raz człowieka i chwalisz się zdradą .
Komuchu nawet jak mnie długo nie ma na forum to mnie obszczekujesz , przestań jęczeć zapomnij o mnie ja z przyjemnością zapomnę o tobie .
Przestań " dawać głos " .
~~Piotr R napisał(a): Pisanie z tym całym Lucjanem to jak zabawa że skunksem nie dość że ma mały móżdżek i tak nic nie zrozumie , to jeszcze obleje smrodliwą substancją .Ignorować go , niech sobie pisze swoje pierdoły , bo ma pełne galoty że ma w ciele śmiercionkę która wcześniej czy później wyślę go do piekła, i on wie o tym ,więc się wyżywa
~~Piotr R napisał(a): Pisanie z tym całym Lucjanem to jak zabawa że skunksem nie dość że ma mały móżdżek i tak nic nie zrozumie , to jeszcze obleje smrodliwą substancją .Ignorować go , niech sobie pisze swoje pierdoły , bo ma pełne galoty że ma w ciele śmiercionkę która wcześniej czy później wyślę go do piekła, i on wie o tym ,więc się wyżywa