Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
COVID-19 w Polsce. Najnowsze dane o zakażeniach i zgonach
~~Czerwonopomarańczowa Smagliczka niezalogowany
24 stycznia 2022r. o 7:04
~~bazyliszek napisał(a): ziemia jest płaska otoczona kopułą na wysokości 50 km na 25 km jest już brak powietrza,jeżeli antena satelitarna za szybą nie działa to jak działa nawigacja w samochodzie skoro jest za szybą ?karmią was kłamstwami od wielu lat ale do rzeczy zaraza wymyślona na potrzeby wyeliminowania ogromnej liczby ludności na ziemi ,ponieważ nadchodzi kataklizm(karaś rogucki ,,kilka westchnień,,)a elity schowane na ten czas w bunkrach obawiają się ataku ludności która pozostała poza bunkrami,przewidywalny termin 20 czerwiec 2024 rok(Artur Lalak)dla zapoznania się z tematem polecam film grenland (ogólny cel przeżyć kataklizm w bunkrach,a pozostałe goje i baranki na rzeż ,meteoryty zrobią swoje.nie mylić z końcem swiata.TJ cykliczny kataklizm występujący co 676 lat.przyjżyjcie się cyfrom cowidowym wiele razy występowały.tak że tylko ty nie wiesz o katakliżmie.
poważnie?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
22258
#Horus nieaktywny
24 stycznia 2022r. o 8:34
Jurko61 napisał(a): Janusz nie będę z tobą polemizował przecież wszystko sprowadzasz do jednego ,
(to taka wasza ''ocicowa odmiana dżentelmeństwa)
Co ja mam wspólnego z Ocicami??
Jedyne miejsce zamieszkania brata z rodziną,
(co dobrego widzisz w rządach piSS? )
A czy ty dasz mi wreszcie odpowiedz co dobrego zrobił poprzedni rząd ???
A jak widzisz przyszłość kraju???
Wymagasz od kogoś , wiec udziel mi profesorze bez żadnych ogólnikowo-populistycznych
Receptę na lepszy wariant rządzenia.

co masz wspólnego?
to chyba twój brat?...mieszka w Ocicach stamtąd głosząc swoje chore ''wizje'' a ty mu w tym wtórujesz...to was łączy...;D
oczekujesz po raz kolejny odpowiedzi? OK. może teraz kiedy ci coś wyjaśnię może i ty napiszesz mi o jakichś sukcesach piSS...

skup się ...;D
*poprzednie rządy to okres kryzysu...poczytaj sobie jak to dotknęło zachodnią Europę a jak w miarę bezpiecznie i stabilnie przeszła przez ten okres Polska...
*czyją zasługą były spore sumki ''ełrasków'' spływające do Polski chociaż o ile dobrze pamiętam też jakąś kwotę wtedy Polsce zablokowano (musiałbym to sprawdzić ale może ty się pokusisz)

pamiętasz mistrzostwa w ''piłce kopanej''?...no to coś ci przypomnę ...

*przed tymi mistrzostwami Polska miała jakieś 700km ''autobahnów'' :D i 200 km ''esek'' a już w 2013 lub 14 te kilometry wzrosły odpowiednio do 1500km i 1200 km.

no co na to odpiszesz?
przecież nie napisałem wszystkiego...;D
tamten rząd też miał swoje ''za pazurkami'' ale teraz zamiast o tym pisać poczekam na twój tekst gdzie opiszesz kilka sukcesów obecnego nie(rządu )

tylko skup się ...

~~ed niezalogowany
24 stycznia 2022r. o 11:53
dla wski
~~Tomek niezalogowany
24 stycznia 2022r. o 12:06
Co tutaj się wyprawia .Czytam komentarze i nie ma połowy moich które napisałem wczoraj .Masakra co tu się wyprawia .Administrator tego forum widać bezstronny ze hoho
14240
M21W2
24 stycznia 2022r. o 14:07
~~Brudnozielona Rzeżucha , nie odpowiem Pani na Pani hipokryzję i insynuacje - nie warto .
Nie życzę aby karma do Pani wróciła .
Nazwie Pani pierwsza kogoś głąbem , jak ten ktoś napisze zapewne nie wiedząc że do kobiety kmiotku , prosi Pani o zachowanie kultury .
Niech Pani sama poszuka na jakie określenie zasługuje .
Bez odbioru .

Dopisane 24.01.2022r. o godz. 14:07:

~~Brudnozielona Rzeżucha - wczoraj o 12:46 -Bo tak jest Czytelniku .

Otrzymała odpowiedź - wczoraj o 12:55 - , nie powielaj idiotyzmów kmiocie.

Zastosowana autokorekta

22258
#Horus nieaktywny
24 stycznia 2022r. o 14:40
nie jęcz tu kmiocie...
ona jako kobieta ma być może tak długie tipsy ile ty masz za pazurami swoich ''brudnych paluchów'' :D

bo chyba tak do niej wcześniej napisałeś ''łocicowy dżentelmenie'' ;D
więc teraz nie drzyj włosów z głowy -masz ich zresztą niewiele ;D- i nie lamentuj a weź się za siebie ...
14240
M21W2
24 stycznia 2022r. o 15:06
Horus napisał(a): nie jęcz tu kmiocie...
ona jako kobieta ma być może tak długie tipsy ile ty masz za pazurami swoich ''brudnych paluchów'' :D

bo chyba tak do niej wcześniej napisałeś ''łocicowy dżentelmenie'' ;D
więc teraz nie drzyj włosów z głowy -masz ich zresztą niewiele ;D- i nie lamentuj a weź się za siebie ...

Zamknij ryj pachołku komunistyczny , dżentelmenie z Dolnych Młynów .
Bydlaku ty piszesz o szacunku do kobiet , napisz to co mi powiedziałeś o "szacunku " do swojej żony.
Daj głos . wykonaj polecenie .

20886
#Jurko61 nieaktywny
24 stycznia 2022r. o 17:41
Horus napisał(a):
Ktoś napisał: Jurko61 napisał(a): Janusz nie będę z tobą polemizował przecież wszystko sprowadzasz do jednego ,
(to taka wasza ''ocicowa odmiana dżentelmeństwa)
Co ja mam wspólnego z Ocicami??
Jedyne miejsce zamieszkania brata z rodziną,
(co dobrego widzisz w rządach piSS? )
A czy ty dasz mi wreszcie odpowiedz co dobrego zrobił poprzedni rząd ???
A jak widzisz przyszłość kraju???
Wymagasz od kogoś , wiec udziel mi profesorze bez żadnych ogólnikowo-populistycznych
Receptę na lepszy wariant rządzenia.

co masz wspólnego?
to chyba twój brat?...mieszka w Ocicach stamtąd głosząc swoje chore ''wizje'' a ty mu w tym wtórujesz...to was łączy...;D
oczekujesz po raz kolejny odpowiedzi? OK. może teraz kiedy ci coś wyjaśnię może i ty napiszesz mi o jakichś sukcesach piSS...

skup się ...;D
*poprzednie rządy to okres kryzysu...poczytaj sobie jak to dotknęło zachodnią Europę a jak w miarę bezpiecznie i stabilnie przeszła przez ten okres Polska...
*czyją zasługą były spore sumki ''ełrasków'' spływające do Polski chociaż o ile dobrze pamiętam też jakąś kwotę wtedy Polsce zablokowano (musiałbym to sprawdzić ale może ty się pokusisz)

pamiętasz mistrzostwa w ''piłce kopanej''?...no to coś ci przypomnę ...

*przed tymi mistrzostwami Polska miała jakieś 700km ''autobahnów'' :D i 200 km ''esek'' a już w 2013 lub 14 te kilometry wzrosły odpowiednio do 1500km i 1200 km.

no co na to odpiszesz?
przecież nie napisałem wszystkiego...;D
tamten rząd też miał swoje ''za pazurkami'' ale teraz zamiast o tym pisać poczekam na twój tekst gdzie opiszesz kilka sukcesów obecnego nie(rządu )

tylko skup się ...

Czekaj , czekaj , Janusz ??
Tak przypominam te przejście suchą stopą , a mówi ci to coś pieniążki z OFE
Tusk mówił, że to nie nasze pieniądze,
A ten od autostrad , czekaj nie był to przypadkiem Nowak od zegarków i przekrętów ,
Jak wymieniłeś stabilnie ??
Teraz stabilnie to pobierają 500+ i dodatek dla emerytów tzw 13 -tka ,
W Niemczech nazywają to „Kindergeld „ , a to drugie potrącają mi z poborów tzw „solidarische Zuschläge „
I nikt nie płacze , nie krytykuje . A kwota wolna od podatków , a wiek emerytalny , za Tuska byś „Ardeks” w wieku 67 jeszcze dźwigał na piętro .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.