M21W2 napisał(a): Jurek , kto te autostrady budował kto na nich zarabiał , wybudowali najdroższe autostrady , byłyby jeszcze
droższe gdyby zapłacili polskim podwykonawcom , dla nich pieniędzy zabrakło .
Ich " wielki sukces " to bankructwo kilkuset polskich firm budowlanych .
Weź pod uwagę fakt że dyskusja z ziejącym nienawiścią do PiS to strata czasu , wcześniej czy później napisze Tobie
ze jesteś zmanipulowanym prze ze mnie idio, tą .
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Piotr R napisał(a): Pisanie z tym całym Lucjanem to jak zabawa że skunksem nie dość że ma mały móżdżek i tak nic nie zrozumie , to jeszcze obleje smrodliwą substancją .Ignorować go , niech sobie pisze swoje pierdoły , bo ma pełne galoty że ma w ciele śmiercionkę która wcześniej czy później wyślę go do piekła, i on wie o tym ,więc się wyżywa
Mam jedno marzenie , aby tacy jak Ty i Horus ignorowali mnie i moje wpisy , na co was więcej stać po za chamskim
hejtem .
Masz wielki mózg użyj go przemyśl , spełnij moje marzenie .
Horus napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Piotr R napisał(a): Pisanie z tym całym Lucjanem to jak zabawa że skunksem nie dość że ma mały móżdżek i tak nic nie zrozumie , to jeszcze obleje smrodliwą substancją .Ignorować go , niech sobie pisze swoje pierdoły , bo ma pełne galoty że ma w ciele śmiercionkę która wcześniej czy później wyślę go do piekła, i on wie o tym ,więc się wyżywa
Mam jedno marzenie , aby tacy jak Ty i Horus ignorowali mnie i moje wpisy , na co was więcej stać po za chamskim
hejtem .
Masz wielki mózg użyj go przemyśl , spełnij moje marzenie .
widzisz ''wsiórski'' chamie jak teraz jęczysz?
wspominasz ''chamski hejt'' a ja przypomnę ci po raz wtóry co wczoraj pisałeś do nieznanej ci kobiety...
teraz nagłe ból du-pska?
chętnie bym cię ignorował łajzo ale kiedy łżesz nie sposób się do tego nie odnieść...
popieprzony ''buraku'' :D
Jak przemówiłeś w miarę ludzkim głosem , proszę przypomnij co pisałem do jakiejś kobiety , prostaku , jak łże to udowodnij .
ty poza słowotokiem nic więcej nie potrafisz .
Dopisane 24.01.2022r. o godz. 18:35:~~Zielonkawobłękitna Kuningamia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Piotr R napisał(a): Pisanie z tym całym Lucjanem to jak zabawa że skunksem nie dość że ma mały móżdżek i tak nic nie zrozumie , to jeszcze obleje smrodliwą substancją .Ignorować go , niech sobie pisze swoje pierdoły , bo ma pełne galoty że ma w ciele śmiercionkę która wcześniej czy później wyślę go do piekła, i on wie o tym ,więc się wyżywa
Ty Qurwo obszczana jak możesz używać Nick Śp.”Panny”
Os…r…any po pachy to yestes ty poy@busie z mikro mózgiem
Czego oczekujesz od tego bydła .
Też tak to skojarzyłem , Horus nawet w dniu pogrzebu Śp. Piotra nie mógł się powstrzymać aby Piotra nie opluwać .
Dopisane 24.01.2022r. o godz. 18:38:
Jurko , Janusz mógł być tylko tym kim jest teraz , oszczercą , tacy nie byli na pewno tolerowani przez ludzi
takich jak " Doktor " .
Jurko61 napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):
Lutek przecież to widać , przecież Janusz bywał w „Kaskadzie”
a to nie problem przy najbliższym pobycie zapytam , tych co jeszcze pozostali , jaką figurą był Janusz T.
Pewnie , Doktor , będzie musiał pamiętać tak ważną osobowość .
Niestety podczas pobytu w Bolcu , „Kaskada” to mój drugi dom ,
Jakoś mnie szczęście omijało spotkać Janusza T.
Horus napisał(a):Ktoś napisał: Jurko61 napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):
Lutek przecież to widać , przecież Janusz bywał w „Kaskadzie”
a to nie problem przy najbliższym pobycie zapytam , tych co jeszcze pozostali , jaką figurą był Janusz T.
Pewnie , Doktor , będzie musiał pamiętać tak ważną osobowość .
Niestety podczas pobytu w Bolcu , „Kaskada” to mój drugi dom ,
Jakoś mnie szczęście omijało spotkać Janusza T.
widzisz Jurek jak sam si e wkomponowujesz w retorykę swojego ''kryształowego bystrzaka''?
nie odpowiadasz na zadane pytania ,nie opisujesz ''sukcesów'' piSSdzielców ale jak będziesz tutaj będziesz szukał ''doktora''
a więc co?...będziesz robił to co twój brat o naleciałościach esbeckich ...:D
i ty mnie wcześniej pytałeś co masz wspólnego z Ocicami?
sam sobie dałeś odpowiedź...;D
co do wspomnianego ''doktora'' .. gdyby mnie nie kojarzył to zapytaj go o czasy kiedy prowadził lombard i kiedy pomógł mi pożyczając kasę nie biorąc żadnego zastawu...zapytaj go o to czy dochowałem terminu oddania pożyczonych pieniędzy...
widzisz Jurek ...to mały grajdołek to nasze ''miasto'' i do dzisiaj spotykam pewnych ludzi ...do dzisiaj mam z wieloma kontakt i całkiem niezłe relacje...
z ludźmi z Warszawskiej ,z ludźmi z Gdańskiej ,z ludźmi z Polnej czy...Chrobrego ...;D
teraz chcesz pytać innych o to czy mnie pamiętają?
chcesz mi wchodzić w życie?
a może tak Jurek napisz coś o swoim ?...np . jak to pojechałeś do Niemiec i kto ci tam pomógł w tym czy owym...
czy czasem to nie była pewna kobieta? ;D
tak że Jurek ...po raz kolejny ci piszę ...
zanim coś napiszesz pomyśl o tym czy warto ...
bo odnoszę wrażenie że nie tego ''doktora'' powinieneś szukać a innego ...;D
Znałem wszystkich z Warszawskiej i Gdańskiej ale jakoś Ciebie nie kojarzę. Wymień jakiegoś kolegę z tych ulic.
~~Kruczoczarny Gajowiec napisał(a):Ktoś napisał: Horus napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: Jurko61 napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):
Znałem wszystkich z Warszawskiej i Gdańskiej ale jakoś Ciebie nie kojarzę. Wymień jakiegoś kolegę z tych ulic.
nigdy tutaj nie popisywałem się znajomością tego czy innego...
nigdy nie używałem nazwisk i nie zamierzam czegokolwiek ci tu udowadniać ...;D
mnie nie musisz kojarzyć ...
ja tam nie mieszkałem...
Jurek to już inna ''bajka''
on lubi wspominać np. ''doktora'' który swego czasu był dosyć znaną osobą a teraz może w przypływie ''szczerości'' sam ci napisze jego nazwisko...;D
kto wie?...może widział mnie w dawnej Kaskadzie i teraz żałuje że mnie wtedy nie poznał ...;D
Jurek...żałujesz? ;D