Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
COVID-19 w Polsce. Najnowsze dane o zakażeniach i zgonach
22258
#Horus nieaktywny
26 stycznia 2022r. o 19:08
gdzie odpowiedź?
nie dygaj łgarzu...pisz ...;D

a swoją drogą widzę kmiocie że nadal masz mój numer telefonu...
widzę że ''kolekcjoner'' z ciebie...;D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
14240
M21W2
26 stycznia 2022r. o 19:20
Wiem horusiku , że nie stać ciebie na męską rozmowę , jak zwykle wykręcasz się sianem .
Pierwsze pytanie - mam podać nazwisko i adres na który PanM przelał pieniądze za pracę jaką wykonałeś u niego , odpisz że wyrażasz na to zgodę .
Jeżeli tak opiszę wszystko dokładnie , PanM pisał mi wszystko własnoręcznie .

Dopisane 26.01.2022r. o godz. 19:16:

Twój numer znalazłem w moim telefonie , zajęło mi to trochę czasu , zapomniałeś jak wściekły do mnie
dzwoniłeś z obietnicą przyjazdu do Ocic i naplucie mi w twarz " bohaterze " , do dziś czekam i wyglądam przez
okno stodoły której nie mam .

Dopisane 26.01.2022r. o godz. 19:20:

PIS-PO-PRL napisał(a): Rżnięcie głupa opanowane do perfekcji.
Polskie badania :D
Zapytaj Horbana, pewnie jakimiś dysponuje

Z przykrością trzeba stwierdzić... Lucek do brzegu już nie wróci :(

Pływaków tu dostatek , ja twardo stąpam po ziemi .

18442
PIS-PO-PRL
26 stycznia 2022r. o 19:24
M21W2 napisał(a): Pływaków tu dostatek , ja twardo stąpam po ziemi .

Śmiechłem... stary dobry Lucek... jajcarz z zacięciem esbeckim.
Takiego cie lubie :)

PIS=PO=PRL
22258
#Horus nieaktywny
26 stycznia 2022r. o 19:25
M21W2 napisał(a): Wiem horusiku , że nie stać ciebie na męską rozmowę , jak zwykle wykręcasz się sianem .
Pierwsze pytanie - mam podać nazwisko i adres na który PanM przelał pieniądze za pracę jaką wykonałeś u niego , odpisz że wyrażasz na to zgodę .
Jeżeli tak opiszę wszystko dokładnie , PanM pisał mi wszystko własnoręcznie .

kmiocie pospolity...w swojej głupocie zadajesz tak idiotycz.ne pytania że tylko ręce nad tobą załamywać ...

ja mam ''wyrażać zgodę '' byś ty ... publikował tu dane osobowe kogoś kto być może istnieje ale ja o istnieniu tego kogoś nie mam bladego pojęcia?
co mnie może obchodzić na kogo PanM ''przelał '' jakieś pieniądze?
pomyśl dupku w jakiej sytuacji stawiasz zarówno PanaM I tą ewentualną tajemniczą osobę?
wiem że masz ''parcie na szkło'' ale głupota w tym co piszesz powala na kolana...
chyba wczoraj pisałem że taka łajza jak ty posunie się do wszystkiego ...
sprzeda wszystko i wszystkich by coś ''ugrać'' ale ty dupku tylko się pogrążasz...
piszesz szybciej niz myślisz i to cię gubi...;D

PanM pisał ci to ''własnoręcznie'' ? ;D
a wczoraj jak w innym temacie zapytałem go o tą wyimaginowaną fakturę nagle zniknął nie udzielając odpowiedzi...

popatrz ty popatrz...
mnie nie chce słowem odpowiedzieć chociaż to chyba mnie dotyczy a tobie nawet ''opisuje własnoręcznie '' ;D
wiem od dawna że jesteś łgarzem dur.niem ...
nie musisz mi tego codziennie udowadniać ...;D

Zastosowana autokorekta

14240
M21W2
26 stycznia 2022r. o 19:34
Januszku dziecino czytaj dokładnie , włącz myślenie , nie wystawiłeś jemu faktury za prace wykonane u niego .
. To nazwisko to T ****** .
22258
#Horus nieaktywny
26 stycznia 2022r. o 19:39
M21W2 napisał(a): .Dopisane 26.01.2022r. o godz. 19:16:Twój numer znalazłem w moim telefonie , zajęło mi to trochę czasu , zapomniałeś jak wściekły do mnie
dzwoniłeś z obietnicą przyjazdu do Ocic i naplucie mi w twarz " bohaterze "

znalazłeś a więc nie myliłem się ...''kolekcjoner '' z ciebie ...
a do czego on ci potrzebny że go zatrzymałeś?...ja się śmieci pozbywam i twojego nie mam pomimo tego że tak chętnie swój tu niedawno udostępniłeś ...
celebryckie ciągoty? ;D
a mój pewnie trzymasz z sentymentu do ''metod ubeckich'' :D

a po co miałem tam jechać jak sam wyprosiłeś mój numer od PanaM i sam przyjechałeś do niego ...
no i co?
naplułem ci w gębę?
prosto w gały waliłem ci co myślę o tobie ''solidaruchu'' i o tej twojej ''s'' i to do dzisiaj jest twój ''ból dupeczki'' ;D

14240
M21W2
26 stycznia 2022r. o 19:40
Co do PanaM , po Tym jak mi udowodniłeś że zdał tobie relacje z rozmowy ze mną straciłem do niego
całkowicie zaufanie , po twojej odpowiedzi nie wiem kto z was jest większym kłamcą , stawiam że ty horusiku .
22258
#Horus nieaktywny
26 stycznia 2022r. o 19:46
M21W2 napisał(a): Januszku dziecino czytaj dokładnie , włącz myślenie , nie wystawiłeś jemu faktury za prace wykonane u niego .
. To nazwisko to T ****** .

ciężko pisać z idio.tą ...;D
kiedyś ... tu pisałeś o jakichś rygipsach ,płytkach i cholera wie o czym jeszcze ...
zadałem ci więc pytanie ile tego wszystkiego było a ty zamknąłeś japę ...
może więc teraz napisz?
kiedyś pisałeś o jakiejś kobiecie na którą poszła ta niby faktura...
ty łajzo nadal brniesz w kłamstwa a brakuje ci ''jaj'' by konkretnie się do tego odnieść...
a może napisz jaką fakturę wystawił twój dawny koleżka który zaczął robotę i zostawił ją rozpieprzoną bo wolał chlać...;D
o tym też ci ''pisał własnoręcznie '' inwestor? :D

Zastosowana autokorekta

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.