M21W2 napisał(a): Co do PanaM , po Tym jak mi udowodniłeś że zdał tobie relacje z rozmowy ze mną straciłem do niego
całkowicie zaufanie , po twojej odpowiedzi nie wiem kto z was jest większym kłamcą , stawiam że ty horusiku .
M21W2 napisał(a): Januszku dziecino czytaj dokładnie , włącz myślenie , nie wystawiłeś jemu faktury za prace wykonane u niego .
. To nazwisko to T ****** .
~~Brudnoszara Psianka napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Januszku dziecino czytaj dokładnie , włącz myślenie , nie wystawiłeś jemu faktury za prace wykonane u niego .
Szanowny Panie Lucjanie. Jak oszust Horus mógł komukolwiek wystawić fakturę za robotę jak on nie miał zarejestrowanej działalności. Pisałem mu tu kiedyś o tym wiedząc dokładnie, że nie płaci podatków to wił się jak piskorz. Jeśli nadal będzie tu coś gderał o fakturach to mu dokładnie napiszę w którym roku złożył ostatniego PIT-a i z jakiej firmy.
M21W2 napisał(a): Januszku , masz rację zgodnie z tym jak siebie nazwałeś- śmieć - natychmiast usunąłem śmiecia z telefonu .
Jak zamkniesz temat związany z PanM , spalę dowód na poparcie mojego twierdzenia że PanM jest fałszywym
człowiekiem , mnie opowiadał o tobie , tobie o mnie , ja takiego kogoś nazwać jak nie fałszywy człowiek .
~~Bławatkowa Wierzba napisał(a): Ludzie opanujcie się!
Co to ten preparat nie robi z ludzi.
Niedługo się pozagryzacie.
Horus napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Januszku dziecino czytaj dokładnie , włącz myślenie , nie wystawiłeś jemu faktury za prace wykonane u niego .
ciężko pisać z idio.tą ...;D
kiedyś ... tu pisałeś o jakichś rygipsach ,płytkach i cholera wie o czym jeszcze ...
zadałem ci więc pytanie ile tego wszystkiego było a ty zamknąłeś japę ...
może więc teraz napisz?
kiedyś pisałeś o jakiejś kobiecie na którą poszła ta niby faktura...
ty łajzo nadal brniesz w kłamstwa a brakuje ci ''jaj'' by konkretnie się do tego odnieść...
a może napisz jaką fakturę wystawił twój dawny koleżka który zaczął robotę i zostawił ją rozpieprzoną bo wolał chlać...;D
o tym też ci ''pisał własnoręcznie '' inwestor? :D
Zastosowana autokorekta
~~Bławatkowa Wierzba napisał(a): Ludzie opanujcie się!
Co to ten preparat nie robi z ludzi.
Niedługo się pozagryzacie.
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: Horus napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):.
ciężko pisać z idio.tą ...;D
Masz rację psychopato , bydlaku jak myślisz że taki DE
a co to za ''myśl niedokończona''?;D
emocje cię znowu poniosły ze nie nadążyłeś z pisaniem ?
łgarzu...
i może w końcu się zdecyduj kmiocie ...
bo raz piszesz do mnie bydlaku'' a następnym razem ''dziecino''
najśmieszniejsze w tym jest to że ty sam ledwo powłóczysz pęcinkami ...;D
jak chcesz tu coś odpisać stary pierdzielu to śpiesz się bo za kilka chwil ja oglądam meczyk ...
odetchniesz głębiej ,uspokoisz się ,uzupełnisz gruczoły jadowe...
;D