Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
COVID-19 w Polsce. Najnowsze dane o zakażeniach i zgonach
~~Bławatkowa Wierzba niezalogowany
26 stycznia 2022r. o 19:50
Ludzie opanujcie się!
Co to ten preparat nie robi z ludzi.
Niedługo się pozagryzacie.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
14240
M21W2
26 stycznia 2022r. o 19:51
Januszku , masz rację zgodnie z tym jak siebie nazwałeś- śmieć - natychmiast usunąłem śmiecia z telefonu .

Jak zamkniesz temat związany z PanM , spalę dowód na poparcie mojego twierdzenia że PanM jest fałszywym
człowiekiem , mnie opowiadał o tobie , tobie o mnie , ja takiego kogoś nazwać jak nie fałszywy człowiek .
22258
#Horus nieaktywny
26 stycznia 2022r. o 19:52
M21W2 napisał(a): Co do PanaM , po Tym jak mi udowodniłeś że zdał tobie relacje z rozmowy ze mną straciłem do niego
całkowicie zaufanie , po twojej odpowiedzi nie wiem kto z was jest większym kłamcą , stawiam że ty horusiku .

co do stawiania to proponuję ci ''bańki'' :D
zeszło by z ciebie ''ciśnienie'' które jak widzę aż cię rozsadza...;D

jakie znowu ''relacje'' on mi zdawał?
ty straciłeś do niego zaufanie?
a zastanowiłeś się durn.iu czy po tym co o nim pisałeś wcześniej on ma jakiekolwiek do ciebie?

~~Brudnoszara Psianka niezalogowany
26 stycznia 2022r. o 19:53
M21W2 napisał(a): Januszku dziecino czytaj dokładnie , włącz myślenie , nie wystawiłeś jemu faktury za prace wykonane u niego .
. To nazwisko to T ****** .

Szanowny Panie Lucjanie. Jak oszust Horus mógł komukolwiek wystawić fakturę za robotę jak on nie miał zarejestrowanej działalności. Pisałem mu tu kiedyś o tym wiedząc dokładnie, że nie płaci podatków to wił się jak piskorz. Jeśli nadal będzie tu coś gderał o fakturach to mu dokładnie napiszę w którym roku złożył ostatniego PIT-a i z jakiej firmy.
~~szymczyk niezalogowany
26 stycznia 2022r. o 19:57
~~Brudnoszara Psianka napisał(a):
Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Januszku dziecino czytaj dokładnie , włącz myślenie , nie wystawiłeś jemu faktury za prace wykonane u niego .

Szanowny Panie Lucjanie. Jak oszust Horus mógł komukolwiek wystawić fakturę za robotę jak on nie miał zarejestrowanej działalności. Pisałem mu tu kiedyś o tym wiedząc dokładnie, że nie płaci podatków to wił się jak piskorz. Jeśli nadal będzie tu coś gderał o fakturach to mu dokładnie napiszę w którym roku złożył ostatniego PIT-a i z jakiej firmy.

Tytanie do dyrekcji Szpitala Psychiatrycznego w Bolesławcu .

Proszę sprawdzić stan , nie uciekł wam przypadkiem niebezpieczny pacjent ?
22258
#Horus nieaktywny
26 stycznia 2022r. o 20:03
M21W2 napisał(a): Januszku , masz rację zgodnie z tym jak siebie nazwałeś- śmieć - natychmiast usunąłem śmiecia z telefonu .

Jak zamkniesz temat związany z PanM , spalę dowód na poparcie mojego twierdzenia że PanM jest fałszywym
człowiekiem , mnie opowiadał o tobie , tobie o mnie , ja takiego kogoś nazwać jak nie fałszywy człowiek .

''...znalazłeś a więc nie myliłem się ...''kolekcjoner '' z ciebie ...
a do czego on ci potrzebny że go zatrzymałeś?...ja się śmieci pozbywam i twojego nie mam..''
widzisz jaki z ciebie tępak?
napisałem ci że twój numer to był śmieć i nawet go nie zapisywałem a ty tu teraz tylko odwróciłeś mój tekst bo na własny jesteś za głupi...;D

no proszę ...ty masz nawet ''dowód na piśmie'' :D
zamierzasz go spalić?..
.tak jak esbecy palili akta w Psach''? ;D
znasz przypowieść o jabłku padającym niedaleko jabłoni?...ty jesteś takim ''jabłkiem'' :D

Dopisane 26.01.2022r. o godz. 20:03:

~~Bławatkowa Wierzba napisał(a): Ludzie opanujcie się!

ja żyję bez preparatów... i dzięki temu zachowuję zdrowy rozsądek ...
lucuś jest bezpieczny ...nie zamierzam go zagryźć ...
jego własny jad wykończy...;)
14240
M21W2
26 stycznia 2022r. o 20:06
Horus napisał(a):
Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Januszku dziecino czytaj dokładnie , włącz myślenie , nie wystawiłeś jemu faktury za prace wykonane u niego .

ciężko pisać z idio.tą ...;D
kiedyś ... tu pisałeś o jakichś rygipsach ,płytkach i cholera wie o czym jeszcze ...
zadałem ci więc pytanie ile tego wszystkiego było a ty zamknąłeś japę ...
może więc teraz napisz?
kiedyś pisałeś o jakiejś kobiecie na którą poszła ta niby faktura...
ty łajzo nadal brniesz w kłamstwa a brakuje ci ''jaj'' by konkretnie się do tego odnieść...
a może napisz jaką fakturę wystawił twój dawny koleżka który zaczął robotę i zostawił ją rozpieprzoną bo wolał chlać...;D
o tym też ci ''pisał własnoręcznie '' inwestor? :D
Zastosowana autokorekta

Masz rację psychopato , bydlaku jak myślisz że taki DE

Dopisane 26.01.2022r. o godz. 20:06:

~~Bławatkowa Wierzba napisał(a): Ludzie opanujcie się!

Tym razem odpiszę Tobie - 100/100
22258
#Horus nieaktywny
26 stycznia 2022r. o 20:26
no i popluł ,popluł i zwiał bez odpowiedzi...;D

''psianka'' czy jak ci tam...
chyba pretensje to do lucusia bo jego męczy jakaś faktura...
masz jak widzę ''wiedzę '' więc pochwal się nią ...;D

Dopisane 26.01.2022r. o godz. 20:26:

M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: Horus napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):.

ciężko pisać z idio.tą ...;D

Masz rację psychopato , bydlaku jak myślisz że taki DE

a co to za ''myśl niedokończona''?;D
emocje cię znowu poniosły ze nie nadążyłeś z pisaniem ?
łgarzu...
i może w końcu się zdecyduj kmiocie ...
bo raz piszesz do mnie bydlaku'' a następnym razem ''dziecino''
najśmieszniejsze w tym jest to że ty sam ledwo powłóczysz pęcinkami ...;D

jak chcesz tu coś odpisać stary pierdzielu to śpiesz się bo za kilka chwil ja oglądam meczyk ...
odetchniesz głębiej ,uspokoisz się ,uzupełnisz gruczoły jadowe...
;D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.