PIS-PO-PRL napisał(a): Izrael to już było potem. Tam to już kłamstwa wychodziły na jaw.
Najpierw były „wyniki badań” jak cudownie to działają szczepionki na deltę.
Lucek, to jeszcze idzie wygooglać, można jeszcze poczytać jak to pieją z zachwytu nad skutecznością szczypawki.
Lucek, postaraj się… bo wiecznie głupa rżnąć nie będziesz mógł ;)
A medal i tak dostaniesz… bo zasłużyłeś :))
Horus napisał(a):
Ktoś napisał: PIS-PO-PRL napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Ps… wracaj, damy ci medal ;)
ale ci ''pojechał'' ;D i jakie słownictwo?
''dementował'' ;D
a kiedy sam zdementuje oszust i łgarz w jednym swoje oszustwa jakich tu publicznie się tu dopuścił ...
w sprawie jakichś faktur co to PanM miał gdzieś wysyłać ...
ot pieprzony łgarz pierwszej wody...;D
Lubisz publiczne pranie Twoich brudów , mogę to opisać , wolałem jednak zadzwonić aby Tobie osobiście podły
oszczerco odpowiedzieć , masz nagraną wiadomość na poczcie , zdobądź się bydlaku na odwagę i oddzwoń .
Wpis dostosowuję do twojego poziomu .
Zaczepki szukasz a jak dostaniesz kopa jęczysz że to ja ciebie zaczepiam , to ja mogę napisać , mogę żyć bez ciebie , ty oszczerco masz problem , nie możesz żyć aby nie opróżnić jadu jaki w sobie gromadzisz .
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: Horus napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: PIS-PO-PRL napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Ps… wracaj, damy ci medal ;)
ale ci ''pojechał'' ;D i jakie słownictwo?
''dementował'' ;D
a kiedy sam zdementuje oszust i łgarz w jednym swoje oszustwa jakich tu publicznie się tu dopuścił ...
w sprawie jakichś faktur co to PanM miał gdzieś wysyłać ...
ot pieprzony łgarz pierwszej wody...;D
Lubisz publiczne pranie Twoich brudów , mogę to opisać , wolałem jednak zadzwonić aby Tobie osobiście podły
oszczerco odpowiedzieć , masz nagraną wiadomość na poczcie , zdobądź się bydlaku na odwagę i oddzwoń .
Wpis dostosowuję do twojego poziomu .
Zaczepki szukasz a jak dostaniesz kopa jęczysz że to ja ciebie zaczepiam , to ja mogę napisać , mogę żyć bez ciebie , ty oszczerco masz problem , nie możesz żyć aby nie opróżnić jadu jaki w sobie gromadzisz .
na poczcie?
a tak ...coś tam mi dzwoniło ale ja w sumie nie odbieram telefonów z numerami których nie znam ...
a bo to koce albo garnki mi chcą wciskać ...;D
a ty co zamierzasz? kit?
faceciku ...
coś tam wyjaśniać ''na telefon'' to ty sobie możesz z koleżkami ...
ja piszę otwarcie bo nie mam nic do ukrycia a ty co?
konspirant się w tobie odezwał czy kolejna metoda ''ubecka''?
pisz tu otwarcie kmiocie co tak wyprodukowałeś na tej ''poczcie'' ...;D
Dopisane 26.01.2022r. o godz. 18:49:PIS-PO-PRL napisał(a): Starał się
Nie wyszło
Medal i tak dostanie ;)
;D