Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Metrohouse zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
COVID-19 w Polsce. Najnowsze dane o zakażeniach i zgonach
14240
M21W2
26 stycznia 2022r. o 20:38
~~Brudnoszara Psianka napisał(a):
Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Januszku dziecino czytaj dokładnie , włącz myślenie , nie wystawiłeś jemu faktury za prace wykonane u niego .
. To nazwisko to T ****** .

Szanowny Panie Lucjanie. Jak oszust Horus mógł komukolwiek wystawić fakturę za robotę jak on nie miał zarejestrowanej działalności. Pisałem mu tu kiedyś o tym wiedząc dokładnie, że nie płaci podatków to wił się jak piskorz. Jeśli nadal będzie tu coś gderał o fakturach to mu dokładnie napiszę w którym roku złożył ostatniego PIT-a i z jakiej firmy.

PanM musiał coś od niego dostać , dziś mogę po tym co wiem podejrzewać że fakturę mógł wystawić na słupa , przelew
wysłany na nazwisko Txxxxxr imię kobiety .
Pan M musiał ją dostać , potrzebował do odliczenia podatku .

Dopisane 26.01.2022r. o godz. 20:38:

Januszku ja chcę ujawnić na kogo poszedł przelew za twoją fuchę , tylko wtedy możemy dalej dyskutować .

Po raz drugi pytam - wyrażasz zgodę , nazwisko znasz dobrze .

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
22258
#Horus nieaktywny
26 stycznia 2022r. o 20:39
jesteś durniem skoro tak twierdzisz a PanM jeśli takie coś ci powiedział kłamcą...

teraz nagle ostrożnie piszesz że ''musiał coś dostać'' czyli nic konkretnego nie wiesz i ''podejrzewasz'' fakturę wystawioną ''na słupa''

kto więc ją wypisał ?
pogrążasz się z każdym słowem...;D
ja teraz wolę meczyk a ty snuj te swoje fantazje...;D
14240
M21W2
26 stycznia 2022r. o 20:42
Do jutra Januszku oszuście .

22258
#Horus nieaktywny
26 stycznia 2022r. o 20:42
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Brudnoszara Psianka napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):

Dopisane 26.01.2022r. o godz. 20:38:Januszku ja chcę ujawnić na kogo poszedł przelew za twoją fuchę , tylko wtedy możemy dalej dyskutować .

Po raz drugi pytam - wyrażasz zgodę , nazwisko znasz dobrze .

pytaj o to swojego ''fałszywego kolegę '' bo ja jestem pewien tego co piszę ...
wiem że chcesz ujawnić bo to czuć na odległość że aż cię nosi...
;D

za godzinę poczytam ...zapewne kolejne twoje brednie...
14240
M21W2
26 stycznia 2022r. o 21:00
Januszku oszuście , zanim cokolwiek tobie odpowiedziałem poinformowałem PanaM o tym co napiszę .

Zostawił mi wolną rękę , do czasu jak mi nie udowodniłeś że zdał tobie relacje z rozmowy ze mną w cztery
oczy uciekałem od tematu .
Jak by zaprzeczył temu co piszę podałbym co napisał własnoręcznie , teraz jest to tylko sprawa między mną a tobą .
Są tylko dwie opcje , nie wracaj do tematu lub zgoda na publikacje na czyje konto poszła kasa za twoją fuchę .
Nadal obstawiam że to ty a nie PanM jesteś kłamcą , podłym kłamcą .

Do jutra Januszu Oszczerco .
Oj podałem imię i nazwisko zapomniałem o RODO .
~~Rudy Jastrzębiec niezalogowany
26 stycznia 2022r. o 21:14
Inteligentny bezobjawowo plantator truskawek aby sobie dodać wiarygodności szermuje zdaniami , nauka mówi , renomowane instytuty badawcze , wyniki badań , światowi naukowcy mówią itd .Może by wysłał te informacje do Ministerstwa Zdrowia ponieważ Ministerstwo nie potrafi przedstawić żadnych wyników badań na jakich opiera swoje decyzje .
Ps. Niestety ja czytając od dawna wypociny plantatora truskawek nie znalazłem ani jednej wiarygodnej informacji które mogły by służyć za jakiś argument .Cytuje on tylko ewidentne dawno obnażone kłamstwa z mainstreamu
22258
#Horus nieaktywny
26 stycznia 2022r. o 22:08
cholerka...kuponik mi się spieprzył ...
no to czas na ''szkiełko'' :D

Dopisane 26.01.2022r. o godz. 22:08:

M21W2 napisał(a): Do jutra Januszku oszuście .

widzisz pieprzona łajzo jak teraz spieprzasz ?
''psianka'' też jakby przytrzasnął japę ...;D

tak to jest z takimi jak wy...

~~Brudnoszara Psianka niezalogowany
26 stycznia 2022r. o 22:19
Horus napisał(a): cholerka...kuponik mi się spieprzył ...
no to czas na ''szkiełko'' :DDopisane 26.01.2022r. o godz. 22:08:
Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Do jutra Januszku oszuście .

widzisz pieprzona łajzo jak teraz spieprzasz ?
''psianka'' też jakby przytrzasnął japę ...;D

tak to jest z takimi jak wy...

Zaraz, zaraz, niech sobie przypomnę. No tak 2016. Od tej pory ; byznesmen ; Horus ukrywał się z robotą jak szczur. Tylko szczury to są bardzo inteligentne zwierzęta.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.