Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Media Expert zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
COVID-19 w Polsce. Najnowsze dane o zakażeniach i zgonach
14240
M21W2
27 stycznia 2022r. o 13:27
~~pinochet napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Bolecnauta napisał(a): No pięknie. Lucjan aż trze kolanami by coś tu ujawniać a ciekawe czy sam prowadzi odpowiednią książkę bo przecież zatrudnia ludzi i prowadzi sprzedaż truskawek. Ciekawe jest też to że tak gorliwie udziela się poszukiwaniu ,,prawdy'' ale tematy związane z pracami innych pomija milczeniem . Czy dlatego że to jego koledzy?

Pan Lucjan prawdopodobnie szuka rzetelnych informacji na temat nowego szczepu Omikron BA.2,który lada moment zaatakuje Polskę

Ale Ty masz nosa , czytałem o tym nowym wariancie , na razie tylko przypuszczenia że może być znacznie
groźny od obecnego , widzisz do czego doprowadziłeś .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ niezalogowany
27 stycznia 2022r. o 14:01
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~pinochet napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Bolecnauta napisał(a)

może być znacznie groźny od obecnego , widzisz do czego doprowadziłeś .

Zwolnij i pisz bardziej zrozumiale. Potrafisz?
20886
#Jurko61 nieaktywny
27 stycznia 2022r. o 14:24
Janusz i nie bierz wszystkich wpisów na poważnie ,
Poważnie to w trumnie będziemy wyglądać , jeden wcześniej drugi później ,
z reasumpcji wpisów antyszczepionkowców będą dłużej żyli ,
tak że ciesz się życiem , STS sprawia ci radość , i tak trzymaj ,
po pierwszym gemie wiedziałem że też wtopiłem Iga zagrała nieźle ,
sport jest dlatego piękny że nigdy nie ma pewnego triumfatora .

Dopisane 27.01.2022r. o godz. 14:24:

„a jeśli tak chcesz tu popisać się drwiną „
Janusz to nie popisywanie się , a mała refleksja iż nie ma perfekcyjnych ludzi ,
Błędy są normalnością popełniane przez nas ,
Lecz powielanie często tych błędów można zaliczyć do głupoty .

Absorbując od sytuacji napiętej między …………………????
określić „drwinami” ????
A jak można ująć wpisy PiS -PO-PRL wobec mojej osoby???
Tylko Janusz on ma też takie prawo , Forum oficjalne podrwi sobie , ja poczytam uśmiechnę się ,
A życie płynie dalej.
To na kogo stawiasz w finale Jamerykanka , czy Australijka ???
~~forumowicz niezalogowany
27 stycznia 2022r. o 14:28
Jak nie brać wpisów twojego brata na poważnie kiedy on bezpardonowo wchodzi w czyjeś życie?
Popierasz takie zachowanie? A może zadzwoń do niego i wytłumacz że tym co pisze naraża się na nie tylko na równie ostrą odpowiedź a właśnie na bardziej dotkliwe konsekwencje. Obydwaj reagujecie bardzo nerwowo na to kiedy się was krytykuje .Dlaczego skoro jest za co?
22258
#Horus nieaktywny
27 stycznia 2022r. o 14:49
Barthel...

Dopisane 27.01.2022r. o godz. 14:37:

właśnie przeglądam notowania i pomyliłem nazwiska...
nie chodzi mi przecież o tą Niemkę a o Barty...

Dopisane 27.01.2022r. o godz. 14:49:

Jurko61 napisał(a):
Błędy są normalnością popełniane przez nas ,

Absorbując od sytuacji napiętej między …………………????
A jak można ująć wpisy PiS -PO-PRL wobec mojej osoby???

błędy powiadasz?
a więc teraz też bym mógł sobie zakpić widząc co piszesz powyżej...;D

bo co do rzeczy ma tutaj ''absorpcja''?
nie odniosę się do tego w czym ci przeszkadza PRL bo zaraz napiszesz ty lub twój brat że mu ''słodzę '' lub ''klakieruję '' ;D
ale porównaj sobie jego kpiące wpisy z chamskimi wręcz wpisami braciszka...
zresztą jak masz z nim jakiś problem napisz mu to wprost...
po co lawirujesz?
ja tam lubię czytać PRL-a...
odpowiedz mi dlaczego żaden z nas nie obraził drugiego ? dlaczego jeśli odpowiadamy sobie na jakieś wpisy potrafimy się do tego odnieść właśnie żartobliwie?
może to jakaś nauka dla was? ;D
14240
M21W2
27 stycznia 2022r. o 14:56
~~Czy Lucuś zrozumie napisał(a): Mam pytanie - czy Lucuś zrozumie krótki tekst pod podanym linkiem?

https://dorzeczy.pl/obserwator-mediow/256303/kurowska-szwecja-przyjela-najlepszy-sposob-walki-z-covid-19.html

Może redakcja ankietę zrobi i będziemy głosować?

Nie nic nie zrozumiałem , nie jest dla mnie autorytetem poseł Solidarnej Polski , nieb obchodzą mnie poglądy tej Pani ,
mam swoje .
Dla mnie najlepszym modelem walki z Covidem jest system duński i Duńczycy jako prawi obywatele swojej ojczyzny .
Kiedy nie było szczepionek postępowali zgodnie z wytycznymi ich resoru zdrowia i lekarzy .
Obecnie w Danii zaszczepiono ponad 80% społeczeństwa , ogłaszają koniec pandemii , koniec z maseczkami w pomieszczeniach zamkniętych , to jest ta normalność o której od dawna piszę -ROZUMIESZ .
22258
#Horus nieaktywny
27 stycznia 2022r. o 14:58
tak...zakłady w sts sprawiają mi może nie radość ale pewną przyjemność ...
od wczoraj jak Dania przegrała na własne życzenie stawki na Francję spadły do 1.5 przy 3.6 na Szwecję ...
a właśnie mimo wszystko obstawię Szwedów ...
a w tenisie pomimo niskiej stawki Miedviedieva...1.4 to stosunkowo mało ale wzrośnie współczynnik ...;D
14240
M21W2
27 stycznia 2022r. o 15:04
~~Wesoły Romek , strasznie lubisz obrzucać innych błotem , nisko się stoczyłeś .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.