Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
COVID-19 w Polsce. Najnowsze dane o zakażeniach i zgonach
~~pinochet niezalogowany
27 stycznia 2022r. o 8:54
~~Bolecnauta napisał(a): No pięknie. Lucjan aż trze kolanami by coś tu ujawniać a ciekawe czy sam prowadzi odpowiednią książkę bo przecież zatrudnia ludzi i prowadzi sprzedaż truskawek. Ciekawe jest też to że tak gorliwie udziela się poszukiwaniu ,,prawdy'' ale tematy związane z pracami innych pomija milczeniem . Czy dlatego że to jego koledzy?

Pan Lucjan prawdopodobnie szuka rzetelnych informacji na temat nowego szczepu Omikron BA.2,który lada moment zaatakuje Polskę
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Haha niezalogowany
27 stycznia 2022r. o 8:54
W aptekach będą robić pseudo testy na pseudo wirusa .Jak taki pseudo test losowo wykaże że jakiś dzięcioł ma pseudo wirusa to pójdą na kwarantannę pracownicy apteki oraz przypadkowi klienci .Witamy w domu wariatów
22258
#Horus nieaktywny
27 stycznia 2022r. o 9:56
lucuś to typ kogoś kto chętnie będzie próbował ''pluć '' na innych ale o sobie nic nie napisze...to w kontekście zapytania kogoś podpisanego jako US ...

dlatego nie pisze też o swoich koleżkach...;D
20886
#Jurko61 nieaktywny
27 stycznia 2022r. o 10:23
Jak tłumaczyłem Januszowi by wrzucił na luz , (nie chce tu broń Boże się wymądrzać )
Dalej brnie w wojenki z forumowiczami o innym toku myślenia ,
Janusz jeden przeczyta i za pięć minut zapomni,drugi może być wręcz dociekliwy szukał będzie haka na ciebie ,potrzebne ci pranie brudów ????, o co tu idzie walka??? co chcecie sobie udowodnić ??? , uważasz że zmienisz coś na górze wpisami Kaczor do wora , a wór do j……………a, chyba sam w to nie wierzysz ,lub poparcie śmiesznych wpisów że kierownictwo tego rządu bedą siedzieć ( dlatego ci w pewnym wpisie odpisałem proponując zakład) , Janusz rób to co najlepiej umiesz , kwadratowego koła nie wymyślisz.
Pozdrawiam i życzę by nie zaszło za daleko .

Dopisane 27.01.2022r. o godz. 10:23:

Jeszcze wrócę na chwilę Janusz do twojej insynuacji / wiadomości od byłych uczni szkoły nr.8 ,
oraz jak to ująłeś mojego rewiru Fabryczna-Chrobrego , oczywiście jest pewnie wiele prawdy .
Janusz te osoby pamiętają tamtego Jurka z przed 47 lat .
Ujmę tak trochę humorystycznym porównaniem , nawet pewien elektryk przeskoczył płot i został prezydentem państwa .
Ponawiam zaproszenie na pogawędkę przy kawie.
~~Wesoły Romek niezalogowany
27 stycznia 2022r. o 10:37
Jurko61 napisał(a): Jak tłumaczyłem Januszowi by wrzucił na luz , (nie chce tu broń Boże się wymądrzać )
Janusz jeden przeczyta i za pięć minut zapomni,drugi może być wręcz dociekliwy szukał będzie haka na ciebie ,potrzebne ci pranie brudów ????, o co tu idzie walka??? co chcecie sobie udowodnić ??? , uważasz że zmienisz coś na górze wpisami Kaczor do wora , a wór do j……………a, chyba sam w to nie wierzysz ,lub poparcie śmiesznych wpisów że kierownictwo tego rządu bedą siedzieć ( dlatego ci w pewnym wpisie odpisałem proponując zakład) , Janusz rób to co najlepiej umiesz , kwadratowego koła nie wymyślisz.
Dopisane 27.01.2022r. o godz. 10:23:Jeszcze wrócę na chwilę Janusz do twojej insynuacji / wiadomości od byłych uczni szkoły nr.8 ,
oraz jak to ująłeś mojego rewiru Fabryczna-Chrobrego , oczywiście jest pewnie wiele prawdy .
Ujmę tak trochę humorystycznym porównaniem , nawet pewien elektryk przeskoczył płot i został prezydentem państwa .

A Lucek skakał przez płot Wizowa, by zostać tylko plantatorem truskawek ? nisko mierzył :) gdy by się starał bardzie to by nawet został Sołtysem Ocic :)
~~Jasnopomarańczowy Kuklik niezalogowany
27 stycznia 2022r. o 11:05
Jurko61 napisał(a): Jak tłumaczyłem Januszowi by wrzucił na luz , (nie chce tu broń Boże się wymądrzać )
Dopisane 27.01.2022r. o godz. 10:23:Jeszcze wrócę na chwilę Janusz do twojej insynuacji / wiadomości od byłych uczni szkoły nr.8 ,

znowu zaczynasz?
ja właśnie wróciłem do domu bo pojechałem sobie obstawić kuponiki bo zaraz gra Świątek na którą postawiłem ...
to jest dla mnie ciekawsze niż odnoszenie się do wszystkich bzdur i fantazji jakie to wypisuje twój braciszek...
jego sprawa i może ''wyprostuj'' go by ''sprawy nie zaszły za daleko'' ...;D
bo głomb sam wspomina RODO by za chwilę pisać o ujawnieniu danych ...

a wierz mi Jurek nie zawaham się ani chwili by z nim ''pojechać'' tak jak zgnoiłem tu kiedyś jego koleżkę który też tu ''cfaniakował'' a który później tu przez tydzień mnie na forum przepraszał ...
niech lucuś o tym pamięta bo po tym co w ostatnich dniach pisze próbując mieszać w to moją rodzinę idealnie wpisuje się w to co kiedyś wypisywał tu tamten szmaciarz...
tylko to że obecnie sądy są zawalone mnóstwem spraw i moje zawiadomienie moja sprawa była odwlekana w czasie a teraz ''umarła'' bo i główny jej aktor też że tak to ujmę - ''zszedł ''

więc nie pisz mi tu o ''praniu brudów'' bo nadal rżniesz głupa jakby nie widząc co tu wypisuje twój braciszek ...
kiedyś wielokrotnie ostrzegałem Różańskiego ,teraz ostrzegam Złotkowskiego by więcej zastanawiał się nad tym co pisze...

pomijam tu to że pisał do mnie per''parówo'' bo dureń powtarzał tylko słowa swojego ''mistrza'' a za co ktoś inny już go by przewlókł przez korytarze sądowe...

do później bo teraz właśnie kawa i mecz...

~~Czy Lucuś zrozumie niezalogowany
27 stycznia 2022r. o 11:16
Mam pytanie - czy Lucuś zrozumie krótki tekst pod podanym linkiem?

https://dorzeczy.pl/obserwator-mediow/256303/kurowska-szwecja-przyjela-najlepszy-sposob-walki-z-covid-19.html

Może redakcja ankietę zrobi i będziemy głosować?
~~Posiwiała Magnolia niezalogowany
27 stycznia 2022r. o 11:17
Wesoły Romek. Niestety nie mogę sobie przypomnieć nazwiska tego kolegi z Fabrycznej. Mogło to być w ten sposób, że jak powstała nowa szkoła 2-ka, to z okolicznych szkół przenoszono dzieci by zwiększyć stan osobowy. Gdyby chodził ze mną od 1-szej klasy to na pewno bym pamiętał. Ale pamiętam koleżankę też z Fabrycznej. Chyba nie będzie mi miała za złe jak ją tu wspomnę. Tereska Fuławka. Bardzo fajna koleżanka i zdolna bestia. Przy okazji pozdrawiam.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy
REKLAMA Zapraszamy