Jurko61 napisał(a): Jak tłumaczyłem Januszowi by wrzucił na luz , (nie chce tu broń Boże się wymądrzać )
Dalej brnie w wojenki z forumowiczami o innym toku myślenia ,
Janusz jeden przeczyta i za pięć minut zapomni,drugi może być wręcz dociekliwy szukał będzie haka na ciebie ,potrzebne ci pranie brudów ????, o co tu idzie walka??? co chcecie sobie udowodnić ??? , uważasz że zmienisz coś na górze wpisami Kaczor do wora , a wór do j……………a, chyba sam w to nie wierzysz ,lub poparcie śmiesznych wpisów że kierownictwo tego rządu bedą siedzieć ( dlatego ci w pewnym wpisie odpisałem proponując zakład) , Janusz rób to co najlepiej umiesz , kwadratowego koła nie wymyślisz.
Pozdrawiam i życzę by nie zaszło za daleko .
Dopisane 27.01.2022r. o godz. 10:23:Jeszcze wrócę na chwilę Janusz do twojej insynuacji / wiadomości od byłych uczni szkoły nr.8 ,
oraz jak to ująłeś mojego rewiru Fabryczna-Chrobrego , oczywiście jest pewnie wiele prawdy .
Janusz te osoby pamiętają tamtego Jurka z przed 47 lat .
Ujmę tak trochę humorystycznym porównaniem , nawet pewien elektryk przeskoczył płot i został prezydentem państwa .
Ponawiam zaproszenie na pogawędkę przy kawie.
znowu zaczynasz?
ja właśnie wróciłem do domu bo pojechałem sobie obstawić kuponiki bo zaraz gra Świątek na którą postawiłem ...
to jest dla mnie ciekawsze niż odnoszenie się do wszystkich bzdur i fantazji jakie to wypisuje twój braciszek...
jego sprawa i może ''wyprostuj'' go by ''sprawy nie zaszły za daleko'' ...;D
bo głomb sam wspomina RODO by za chwilę pisać o ujawnieniu danych ...
a wierz mi Jurek nie zawaham się ani chwili by z nim ''pojechać'' tak jak zgnoiłem tu kiedyś jego koleżkę który też tu ''cfaniakował'' a który później tu przez tydzień mnie na forum przepraszał ...
niech lucuś o tym pamięta bo po tym co w ostatnich dniach pisze próbując mieszać w to moją rodzinę idealnie wpisuje się w to co kiedyś wypisywał tu tamten szmaciarz...
tylko to że obecnie sądy są zawalone mnóstwem spraw i moje zawiadomienie moja sprawa była odwlekana w czasie a teraz ''umarła'' bo i główny jej aktor też że tak to ujmę - ''zszedł ''
więc nie pisz mi tu o ''praniu brudów'' bo nadal rżniesz głupa jakby nie widząc co tu wypisuje twój braciszek ...
kiedyś wielokrotnie ostrzegałem Różańskiego ,teraz ostrzegam Złotkowskiego by więcej zastanawiał się nad tym co pisze...
pomijam tu to że pisał do mnie per''parówo'' bo dureń powtarzał tylko słowa swojego ''mistrza'' a za co ktoś inny już go by przewlókł przez korytarze sądowe...
do później bo teraz właśnie kawa i mecz...