Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Manilift zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
COVID-19 w Polsce. Najnowsze dane o zakażeniach i zgonach
~~rolnik niezalogowany
27 stycznia 2022r. o 11:23
~~Urząd Skarbowy napisał(a):

To kiedy Morus wystawiał lewe faktury ? Morus, ale teraz będzie się działo :)
A MW ewidencjonuje sprzedaż truskawek na kasie fiskalnej?
Prosimy i informacje.

Urząd Skarbowy

To Urząd skarbowy nie wie że rolnik ma prawo bez faktury sprzedać towar przez siebie wyprodukowany na kwotę 100 tys. złotych?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
20886
#Jurko61 nieaktywny
27 stycznia 2022r. o 11:42
Janusz zapomniałeś się zalogować ???
albo to nowy Nick :):)
Jasnopomarańczowy Kuklik??
Janusz uznam to za odpowiedź spowodowaną ekscytacją ,
A wracając do waszej wojenki ???
Nie pamietam kto pierwszy oddał strzał na forum .
~~Jasnoczerwony Topinambur niezalogowany
27 stycznia 2022r. o 11:52
~~Wesoły Romek napisał(a):
Ktoś napisał: Jurko61 napisał(a): Jak tłumaczyłem Januszowi by wrzucił na luz , (nie chce tu broń Boże się wymądrzać )
Dalej brnie w wojenki z forumowiczami o innym toku myślenia ,
Janusz jeden przeczyta i za pięć minut zapomni,drugi może być wręcz dociekliwy szukał będzie haka na ciebie ,potrzebne ci pranie brudów ????, o co tu idzie walka??? co chcecie sobie udowodnić ??? , uważasz że zmienisz coś na górze wpisami Kaczor do wora , a wór do j……………a, chyba sam w to nie wierzysz ,lub poparcie śmiesznych wpisów że kierownictwo tego rządu bedą siedzieć ( dlatego ci w pewnym wpisie odpisałem proponując zakład) , Janusz rób to co najlepiej umiesz , kwadratowego koła nie wymyślisz.
Pozdrawiam i życzę by nie zaszło za daleko .
Dopisane 27.01.2022r. o godz. 10:23:Jeszcze wrócę na chwilę Janusz do twojej insynuacji / wiadomości od byłych uczni szkoły nr.8 ,
oraz jak to ująłeś mojego rewiru Fabryczna-Chrobrego , oczywiście jest pewnie wiele prawdy .
Janusz te osoby pamiętają tamtego Jurka z przed 47 lat .
Ujmę tak trochę humorystycznym porównaniem , nawet pewien elektryk przeskoczył płot i został prezydentem państwa .
Ponawiam zaproszenie na pogawędkę przy kawie.

A Lucek skakał przez płot Wizowa, by zostać tylko plantatorem truskawek ? nisko mierzył :) gdy by się starał bardzie to by nawet został Sołtysem Ocic :)
[/c
Lecz uczciwym plantatorem , złodziej zawsze będzie drwił z uczciwego………………D
22258
#Horus nieaktywny
27 stycznia 2022r. o 12:16
Jurek...
ja nie muszę się wylogowywać bo niekiedy robi to nie tylko za mnie zresztą system portalu...
ja nie zawsze na to zwracam uwagę ale to jak piszę mówi samo za siebie...
a jeśli tak chcesz tu popisać się drwiną to po raz kolejny zwróć uwagę braciszkowi by również o tym nie zapominał ...

więc nie ''ekscytuj '' się tym zanadto i zwróć większą uwagę na to by ci pamięć nie szwankowała...;D
~~Wesoły Romek niezalogowany
27 stycznia 2022r. o 12:18
~~Posiwiała Magnolia napisał(a): Wesoły Romek. Niestety nie mogę sobie przypomnieć nazwiska tego kolegi z Fabrycznej. Mogło to być w ten sposób, że jak powstała nowa szkoła 2-ka, to z okolicznych szkół przenoszono dzieci by zwiększyć stan osobowy. Gdyby chodził ze mną od 1-szej klasy to na pewno bym pamiętał. Ale pamiętam koleżankę też z Fabrycznej. Chyba nie będzie mi miała za złe jak ją tu wspomnę. Tereska Fuławka. Bardzo fajna koleżanka i zdolna bestia. Przy okazji pozdrawiam.

Odpozdrawiam :) Tereskę miałem w znajomych na NK, mieszka we Wrocku :) jedynie jej młodszy brat Bolek, przeprowadził się do mojej klatki na wolne mieszkanie :)
~~Wesoły Romek niezalogowany
27 stycznia 2022r. o 12:23
~~Jasnoczerwony Topinambur napisał(a): ~~Wesoły Romek napisał(a): Ktoś napisał: Jurko61 napisał(a): Jak tłumaczyłem Januszowi by wrzucił na luz , (nie chce tu broń Boże się wymądrzać )
Dalej brnie w wojenki z forumowiczami o innym toku myślenia ,
Janusz jeden przeczyta i za pięć minut zapomni,drugi może być wręcz dociekliwy szukał będzie haka na ciebie ,potrzebne ci pranie brudów ????, o co tu idzie walka??? co chcecie sobie udowodnić ??? , uważasz że zmienisz coś na górze wpisami Kaczor do wora , a wór do j……………a, chyba sam w to nie wierzysz ,lub poparcie śmiesznych wpisów że kierownictwo tego rządu bedą siedzieć ( dlatego ci w pewnym wpisie odpisałem proponując zakład) , Janusz rób to co najlepiej umiesz , kwadratowego koła nie wymyślisz.
Pozdrawiam i życzę by nie zaszło za daleko .
Dopisane 27.01.2022r. o godz. 10:23:Jeszcze wrócę na chwilę Janusz do twojej insynuacji / wiadomości od byłych uczni szkoły nr.8 ,
oraz jak to ująłeś mojego rewiru Fabryczna-Chrobrego , oczywiście jest pewnie wiele prawdy .
Janusz te osoby pamiętają tamtego Jurka z przed 47 lat .
Ujmę tak trochę humorystycznym porównaniem , nawet pewien elektryk przeskoczył płot i został prezydentem państwa .
Ponawiam zaproszenie na pogawędkę przy kawie.

A Lucek skakał przez płot Wizowa, by zostać tylko plantatorem truskawek ? nisko mierzył :) gdy by się starał bardzie to by nawet został Sołtysem Ocic :)
[/c
Lecz uczciwym plantatorem , złodziej zawsze będzie drwił z uczciwego………………D

Pamiętam takiego "uczciwego" plantatora Bożejowic w latach 60 tych :) matki z dziećmi jeździły zbierać truskawki, to yebaniec ważył dzieci przed wejściem w pole i po :) bo mu truskawki za free jedli :)
~~Jasnopomarańczowy Kuklik niezalogowany
27 stycznia 2022r. o 12:39
cholera...
jeden kupon mi wypadł bo Iga ''wtopiła'' i trzeba jeszcze raz jechać do sts-u ...
bo człowiek musi się czymś ''ekscytować'' :D
~~Jasnopomarańczowy Kuklik niezalogowany
27 stycznia 2022r. o 12:40
Jurek...''ekscytuj'' się ...;D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza