Młode pokolenie musi dokonać wyboru który może zagwarantować mu trwałą stabilizację i światowy pokój.
Największym ciężarem młodych pokoleń dzisiejszego świata jest brzemię religii w której się urodzili.
" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe "
Konstytucja Rzeczypospolitej
Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
~~Bławatkowa Wierzba niezalogowany 1 lutego 2022r. o 8:39
PanM napisał(a): Młode pokolenie musi dokonać wyboru który może zagwarantować mu trwałą stabilizację i światowy pokój.
Największym ciężarem młodych pokoleń dzisiejszego świata jest brzemię religii w której się urodzili.
Nie podoba ci się katolicyzm? To zjazd do emiratów. Tam cię uwolnią od katolików.
a odezwałem się bo zawsze mnie rozśmieszają głomby co to w swojej zajadłości wysyłaj innych a to na wschód a to na Madagaskar a teraz jakiś ''kszecijanin'' do Arabii ...;D
Ktoś napisał: PanM napisał(a): Młode pokolenie musi dokonać wyboru który może zagwarantować mu trwałą stabilizację i światowy pokój.
Nie podoba ci się katolicyzm? To zjazd do emiratów. Tam cię uwolnią od katolików.
Wpis dotyczy wszystkich religii . U muzułmanów młode pokolenie ma większe dylematy niż młodzież chrześcijańska.
Ton twego wpisu dowodzi że moje przeczucia nie błądzą. Religia , separatyzm , nienawiść , nietolerancja , agresja. Czy to atrybuty neutralnego ateisty ?
Dopisane 01.02.2022r. o godz. 13:06:
Yallah ! Underground
Polecam ten reportaż wszystkim którym zależy na rzetelnej ocenie problematyki dotykającej młode pokolenie krajów muzułmańskich.
Dopisane 01.02.2022r. o godz. 13:07:
&t=2s
" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe "
Konstytucja Rzeczypospolitej
Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
~~Purpurowy Bluszczyk niezalogowany 1 lutego 2022r. o 13:25
PanM napisał(a): Młode pokolenie musi dokonać wyboru który może zagwarantować mu trwałą stabilizację i światowy pokój.
PanieM, z PanaM filozof jak z doopy trąba. Czytam tu czasami PanaM wypowiedzi i prawie zawsze zdziwienie mnie bierze nad PanaM nieporadnością w myśleniu.
PanieM, PanM nic a nic świata nie pojmuje. Nie kuma PanM nawet, że świat jest teraz bardzo religijny. Tyle że wyznają inną niż chrześcijaństwo religię. Ale co ja tu będę PanuM pisał, jak i tak nic nie trafi.
To miłego dnia!
~~Purpurowy Bluszczyk niezalogowany 1 lutego 2022r. o 13:30
PanieM, a jakich to religii cechy "separatyzm , nienawiść , nietolerancja , agresja". Myśli PanM o humanistycznych wyznaniach, takich jak komunizm czy nazizm? Czy może bardzo tolerancyjnej religii lgbt?
PanM umrze chyba już w odmiennym stanie świadomości - nie rozumie, nie trafia nic do niego, wyznawca Palikota i wspaniałych lat PRLu.
No to miłego dnia!
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.