~~Bławatkowa Wierzba napisał(a): Siedzi taka qwa nędza jedna z drugą w chałupie i patrzy kogo by tu bodnąć.
Ja was dewianci nie zaczepiam to odpier...cie się ode mnie.
~~Husaria napisał(a):Ktoś napisał: ~~Bławatkowa Wierzba napisał(a): Siedzi taka qwa nędza jedna z drugą w chałupie i patrzy kogo by tu bodnąć.
Napisane językiem dosadnym z kilkoma partykułami wzmacniającymi aby lepiej dotarło do bojujących lewicujących. Nic dodać.
~~Nie wojujący napisał(a):Ktoś napisał: ~~Husaria napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Bławatkowa Wierzba napisał(a): Siedzi taka qwa nędza jedna z drugą w chałupie i patrzy kogo by tu bodnąć.
Napisane językiem dosadnym z kilkoma partykułami wzmacniającymi aby lepiej dotarło do bojujących lewicujących. Nic dodać.
Kościół wciska się w życie prywatne , intymne , edukacje ,finanse państwa i to jest dosadne. Nikt nikomu nie broni sie modlić ale u muzułmanów zatruwają życie niewiernym a tu robi się tak samo. Nie nazywaj nas kur .. ami , dewiantami i nędzami popatrz kim sam jesteś.
Rozdział koscioła od panstwa to chyba konieczność.
Czyli wracamy do hasła klasyka "róbta co chceta" bez jakichkolwiek zasad i praw? To taka amoralność? i upadek dobrych obyczajów, tradycji i historii narodu?
~~Kawowy Bambus napisał(a): właśnie,kler robi dokładnie to o czym piszesz (robi co chce) wpireniczając się w życie (obatela )
ale nawiedzony ,nie widzi ,nie słyszy ,nie czuje