Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Metrohouse zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Religia albo pokój

22258
#Horus nieaktywny
7 lutego 2022r. o 15:36
~~Brunatnoszary Tytoń napisał(a):
Ktoś napisał: Horus napisał(a):

uważam że prowadzisz tu jakąś swoją ,osobista ''krucjatę'' chcąc -jak tu sam napisałeś -''zbawiać dusze'' tyle że zapomniałeś zapytać kogokolwiek czy oczekuje twojego ''poświęcenia''

Nie musi oczekiwać. Traktując poważnie Boga, nie można przejść obojętnie, widząc kogoś, kto jest na drodze do Piekła, i często nie zdaje sobie z tego sprawy.
Ja nie walczę z gejami czy lesbijkami. Raczej walczę o nich. Bardzo bym chciał, żeby się opamiętali, zanim będzie za późno. Znam osobiście takie osoby, często są to wspaniali ludzie. Tyle tylko że trochę pogubieni. I nie jest to jakaś moja "krucjata". Jest tu więcej uczciwych katolików. Uczciwych względem siebie i Boga.
Ale grzech to nie tylko odmienna orientacja seksualna. O tym mówi tylko jedno przykazanie. A gdzie pozostałe?

dżizes!!! ;D
ty rozumiesz co piszesz? bo piszesz że ktoś tam nie musi niczego oczekiwać ale ty...ty wleziesz mu w życie z buciorami bo nie potrafisz przejść obojętnie...;D
kurna człowieku zlituj się sam nad sobą ...
później tacy jak wy ale właśnie przez takie działania wznosicie lamenty pod niebiosa :D że ktoś was atakuje...zrozum że kiedy byś się wpieprzał w moje życie któregoś pięknego dnia też byś dostał ''kopa'' :D
a ty kim jesteś abyś tu po raz kolejny ''robił za boga''
gdzie nauki twojego Jezusa? ...
''nie sądź byś nie był sądzony'' a ty tu pierdzielisz że ''są pogubieni'' ...
opierasz ten osąd-wyrok tylko na podstawie swojej własnej perspektywy co jest w każdym stopniu nieuprawnione
a ty?
czy ty czasem sam się nie pogubiłeś w tym co piszesz?

nie pierdziel mi tu o ''uczciwych katolikach'' bo takich po prostu NIE MA...;D
a ty?...jesteś uczciwym katolikiem? ...''względem siebie i boga''?

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Bronatnoszary Tytoń niezalogowany
7 lutego 2022r. o 15:52
Masz rację . Zarejestruję się do lekarza bo jednak potrzebuję porady specjalisty. Coś jest ze mną nie tak i właśnie to mi uświadomiłeś . Inni też mi to pisali a ja nie posłuchałem .
~~Brudnoszary Pieris niezalogowany
7 lutego 2022r. o 17:27
lekarz tu nie pomoże ,
no ,może udzieli tobie tele -porady ,
za wzgledu na covid
~~Brudnoszary Pieris niezalogowany
7 lutego 2022r. o 17:28
a ,tak swoją drogą ,niezłą bekę masz z forumowiczów
22258
#Horus nieaktywny
7 lutego 2022r. o 17:35
nie zauważa bo nie chce jaką ''bekę '' forumowicze mają z niego...;D

był już ministrantem ,klechą i proboszczem ...
był ''światełkiem w tunelu'' i teraz ostatnio sam się ogłosił ''zbawicielem ''
ot kolejny ''mesjasz'' :D
~~Prawdziwy Polak niezalogowany
7 lutego 2022r. o 19:35
~~tyle w temacie napisał(a): Wiesz co powiedział Jezus o ...ch . Nie będziesz obcował z mężczyzną ,tak jak się obcuje z kobietą .
To jest Obrzydliwość ! . Zastosowana autokorekta

A ty nie będziesz obcował między normalnymi . Wiesz co powiedzą ludzie o takich niedorozwojach jak ty .
~~Wesoły Romek niezalogowany
7 lutego 2022r. o 19:35
Horus napisał(a): nie zauważa bo nie chce jaką ''bekę '' forumowicze mają z niego...;D

Horus napisał(a): nie zauważa bo nie chce jaką ''bekę '' forumowicze mają z niego...;D

Jedno mnie gryzie do dziś po lekcjach religii w salce koło kościoła :) jak to mozliwe że, Jezus zamieniał wodę w wino i tylko 12 kumpli miał do picia :) i żadnej baby :) może Tytoń ich naprostuje po ponad 2000 lat, toto czyste LGBT byli:)
~~Wina Tuska niezalogowany
7 lutego 2022r. o 23:34
Przez niego woda nie zamieni się w wino. Zostanie tylko jego wina.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza