Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Religia albo pokój

~~PanM napisał niezalogowany
1 lutego 2022r. o 19:58
PanieM, cieszę się, że rozumie już PanM sformułowanie ad personam :) To spory postęp.
Przykro jednak, że PanM nie bardzo rozumie, co sam napisał. Toż to PanM zapytał się o cechy ateisty wymieniając kilka z nich, zdaniem PanaM ateisty nie opisujących! A jak dostaje odpowiedzi, to się denerwuje, że nie ma argumentów. PanieM - w czym PanM widzi problem?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~hahahah niezalogowany
1 lutego 2022r. o 20:02
fak pis, fak god i katolików wszystko to śmiecie i pedofile zdychać !
~~Bławatkowa Wierzba niezalogowany
1 lutego 2022r. o 20:04
Horus napisał(a): a odezwałem się bo zawsze mnie rozśmieszają głomby co to w swojej zajadłości wysyłaj innych a to na wschód a to na Madagaskar a teraz jakiś ''kszecijanin'' do Arabii ...;D

Przypomnę ci głombie że Polska przyjęła chrześcijaństwo w roku 966.
A komuniści rządzili od roku 1945. Ale ciągle chcą mieć cos do powiedzenia.
Tęsknisz za komuną? To dalej liż d... putlerowi.
~~Babcia z PeeReLu niezalogowany
1 lutego 2022r. o 20:09
~~hahahah napisał(a): fak pis, fak god i katolików wszystko to śmiecie i pedofile zdychać !

paniem wtedy będzie pokój, dobro i miłość.
Ponawiam pytanie gdzie mogę zaśpiewać piosenkę miłości?
~~Jasnolawendowy Szafirek niezalogowany
1 lutego 2022r. o 20:10
~~Babcia z PeeReLu napisał(a):
Ktoś napisał: ~~hahahah napisał(a): fak pis, fak god i katolików wszystko to śmiecie i pedofile zdychać !

jak zdechnie każdy z pisu i każdy katol
11445
PanM
1 lutego 2022r. o 20:52
~~Bławatkowa Wierzba napisał(a):
Ktoś napisał: Horus napisał(a): a odezwałem się bo zawsze mnie rozśmieszają głomby co to w swojej zajadłości wysyłaj innych a to na wschód a to na Madagaskar a teraz jakiś ''kszecijanin'' do Arabii ...;D

Od roku 1945 do 1990 w Polsce była komuna. Zatem skąd nagle po niej dane że 98 % to katolicy ?
Katolicy przez 45 lat wybierali komunistów do władzy ? W wyborach brało udział prawie 95 % uprawnionych a komuniści wygrywali w 100 %.

Dopisane 01.02.2022r. o godz. 20:52:

~~Babcia z PeeReLu napisał(a):
Ktoś napisał: ~~hahahah napisał(a): fak pis, fak god i katolików wszystko to śmiecie i pedofile zdychać !

Polecam otwarty profil Facebook https://www.facebook.com/przemek.moszczynski

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
22258
#Horus nieaktywny
1 lutego 2022r. o 20:55
~~Bławatkowa Wierzba napisał(a):
Ktoś napisał: Horus napisał(a): a odezwałem się bo zawsze mnie rozśmieszają głomby co to w swojej zajadłości wysyłaj innych a to na wschód a to na Madagaskar a teraz jakiś ''kszecijanin'' do Arabii ...;D

masz jakieś dziwnie ''nieuczesane'' myśli...
o co ci tu w nich chodzi wiesz chyba tylko ty...
tu chrzest, tam komuniści a ty...
no właśnie ....komu ty liżesz d...?
prezesikowi czy proboszczowi ?
~~Bławatkowa Wierzba niezalogowany
1 lutego 2022r. o 21:46
PanM napisał(a):

Od roku 1945 do 1990 w Polsce była komuna. Zatem skąd nagle po niej dane że 98 % to katolicy ?
Katolicy przez 45 lat wybierali komunistów do władzy ? W wyborach brało udział prawie 95 % uprawnionych a komuniści wygrywali w 100 %.

Kto was wybierał?
Sami się wybieraliście. Gdyby nie kościół do tej pory byśmy siedzieli w komunie.
Komuna upadła ale komuniści zostali. I dalej próbują rządzić tym krajem.
trudno ich nawet teraz rozpoznać bo farbują się na wszystkie kolory.
I dalej sami się wybierają. Demokracja to złuda i kłamstwo.

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA BAU zaprasza