Horus napisał(a): a odezwałem się bo zawsze mnie rozśmieszają głomby co to w swojej zajadłości wysyłaj innych a to na wschód a to na Madagaskar a teraz jakiś ''kszecijanin'' do Arabii ...;D
~~hahahah napisał(a): fak pis, fak god i katolików wszystko to śmiecie i pedofile zdychać !
~~Babcia z PeeReLu napisał(a):Ktoś napisał: ~~hahahah napisał(a): fak pis, fak god i katolików wszystko to śmiecie i pedofile zdychać !
paniem wtedy będzie pokój, dobro i miłość.
Ponawiam pytanie gdzie mogę zaśpiewać piosenkę miłości?
~~Bławatkowa Wierzba napisał(a):Ktoś napisał: Horus napisał(a): a odezwałem się bo zawsze mnie rozśmieszają głomby co to w swojej zajadłości wysyłaj innych a to na wschód a to na Madagaskar a teraz jakiś ''kszecijanin'' do Arabii ...;D
Przypomnę ci głombie że Polska przyjęła chrześcijaństwo w roku 966.
A komuniści rządzili od roku 1945. Ale ciągle chcą mieć cos do powiedzenia.
Tęsknisz za komuną? To dalej liż d... putlerowi.
~~Babcia z PeeReLu napisał(a):Ktoś napisał: ~~hahahah napisał(a): fak pis, fak god i katolików wszystko to śmiecie i pedofile zdychać !
paniem wtedy będzie pokój, dobro i miłość.
Ponawiam pytanie gdzie mogę zaśpiewać piosenkę miłości?
~~Bławatkowa Wierzba napisał(a):Ktoś napisał: Horus napisał(a): a odezwałem się bo zawsze mnie rozśmieszają głomby co to w swojej zajadłości wysyłaj innych a to na wschód a to na Madagaskar a teraz jakiś ''kszecijanin'' do Arabii ...;D
Przypomnę ci głombie że Polska przyjęła chrześcijaństwo w roku 966.
A komuniści rządzili od roku 1945. Ale ciągle chcą mieć cos do powiedzenia.
Tęsknisz za komuną? To dalej liż d... putlerowi.
PanM napisał(a):
Od roku 1945 do 1990 w Polsce była komuna. Zatem skąd nagle po niej dane że 98 % to katolicy ?
Katolicy przez 45 lat wybierali komunistów do władzy ? W wyborach brało udział prawie 95 % uprawnionych a komuniści wygrywali w 100 %.