Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Religia albo pokój

~~Bławatkowa Wierzba niezalogowany
2 lutego 2022r. o 11:55
~~Purpurowy Bluszczyk napisał(a):
Ktoś napisał: PanM napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Bławatkowa Wierzba napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: Horus napisał(a): a odezwałem się bo zawsze mnie rozśmieszają głomby co to w swojej zajadłości wysyłaj innych a to na wschód a to na Madagaskar a teraz jakiś ''kszecijanin'' do Arabii ...;D

Przypomnę ci głombie że Polska przyjęła chrześcijaństwo w roku 966.
A komuniści rządzili od roku 1945. Ale ciągle chcą mieć cos do powiedzenia.
Tęsknisz za komuną? To dalej liż d... putlerowi.

Od roku 1945 do 1990 w Polsce była komuna. Zatem skąd nagle po niej dane że 98 % to katolicy ?
Katolicy przez 45 lat wybierali komunistów do władzy ? W wyborach brało udział prawie 95 % uprawnionych a komuniści wygrywali w 100 %.

Dopisane 01.02.2022r. o godz. 20:52:~~Babcia z PeeReLu napisał(a): Ktoś napisał: ~~hahahah napisał(a): fak pis, fak god i katolików wszystko to śmiecie i pedofile zdychać !

paniem wtedy będzie pokój, dobro i miłość.
Ponawiam pytanie gdzie mogę zaśpiewać piosenkę miłości?

Polecam otwarty profil Facebook https://www.facebook.com/przemek.moszczynski

PanieM, czy PanM naprawdę napisał, że ludzie głosowali na komunistów? PanieM - albo PanM jest kompletny nieuk, albo PanM jest ....... kompletny nieuk. No innego wyjścia nie ma. Może dzisiejsze małolaty, niedouczone po nowych szkołach, nie wiedzą nic. Ale nie pisz PanM bzdur ludziom, którzy w komunie przeżyli znaczącą część swego życia. Wolne wybory za komuny? I pewnie PanM głosował zawsze na jedyną listę Frontu Jedności Narodu z naczelną rolą PZPR. Panie M - nie kompromituj się PanM bardziej niż PanM musisz. Bo to, co PanM napisał o głosowaniu przez wszystkich na komunistów w PRL, to kompromitacja zupełna.

Bo on myśli że jak sam głosował to wszyscy tak głosowali.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Ametystowy Lędźwian niezalogowany
2 lutego 2022r. o 11:57
bławatkowa wierzba ,ale z ciebie OSZOŁOM rośnie
gdzie takich (mundrosci )można nabyć
histeryk (historyk) po salce katechetycznej?
~~Bławatkowa Wierzba niezalogowany
2 lutego 2022r. o 12:13
~~Ametystowy Lędźwian napisał(a): bławatkowa wierzba ,ale z ciebie OSZOŁOM rośnie
gdzie takich (mundrosci )można nabyć
histeryk (historyk) po salce katechetycznej?

Spier...j Czytelniku. Jestem sam sobie panem. I nikomu nigdy d... nie lizałem i nie będę lizać w przeciwieństwie do was.

Zastosowana autokorekta

22258
#Horus nieaktywny
2 lutego 2022r. o 12:26
;D
i tak ci nie uwierzą...
oni tak mają patrząc zapewne z własnej perspektywy...;D
11445
PanM
2 lutego 2022r. o 13:54
Ciekawostką która jest wspólna dla islamu i katolicyzmu jest fakt że obie religie bardzo aktywnie zabiegają o wpływy na seksualność swoich wyznawców.
Niby to bardzo daleko od boga ale coś jest na rzeczy.

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
22258
#Horus nieaktywny
2 lutego 2022r. o 14:45
patrząc na to właśnie z tej strony -a więc seksualności -chyba w temacie o Lucusiu ...wróć -Lucyferku bo tak go pieszczotliwie nazywam a zaraz ktoś to weźmie do siebie ;D - jak pojawi się tam ''tytoń'' zadam mu pytanie jakie właśnie przyszło mi do głowy...
ciekawe jak z niego się ''wywinie'' ....;D
18442
PIS-PO-PRL
2 lutego 2022r. o 14:56
Ja się nie znam. Ale jeżeli o seksualność chodzi, to ja już chyba wole rozmowy o seksie przedmałżeńskim, niż próbę wytłumaczenia czteroletniemu chłopcu, że jak chce to może być dziewczynką :D

No ale kto co lubi ;)

PIS=PO=PRL
22258
#Horus nieaktywny
2 lutego 2022r. o 15:09
no popatrz...
w tym też się zgadzamy ...;D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!