Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
121 nowych zakażeń w powiecie i 1418 osób na kwarantannie
22258
#Horus nieaktywny
3 lutego 2022r. o 16:51
;D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~HWDPO niezalogowany
3 lutego 2022r. o 16:51
Horus napisał(a):
Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ napisał(a)

Ty jesteś dla mnie tym czym ja dla Horusa , głąbem , dur,niem , łajzą , to nie obraza , chyba że Horusowi wolno więcej , jak tak to przepraszam za użycie tych słów w stosunku do Ciebie .

lucuś ...ty jesteś nie tylko prostakiem ale głu.pcem...;D
to że nazywam cię tu często ,,kmiotkiem'' to wręcz pieszczota...doceń to ...

ale może coś ci zobrazuję ...
wyobraź sobie że idziesz do sądu i zakładasz mi sprawę cywilną bo czujesz się obrażony formą ''kmiot'' czy ''głomb''
a ja jako pozwany przedkładam sędziemu twoje posty gdzie określasz mnie formą ''parówa''
zaprzeczysz że tak do mnie pisałeś?
i teraz ignorancie pomyśl ...
dlatego dupku nigdy się nie odważysz założyć mi sprawy o obrazę ...;D

Tylko pan Lucjan będzie oficjalnie mógł nazwać cię tym co koń pod brzuchem nosi ,
Donosicielstwo / KaPOwanie to „Morusa” cecha.
14240
M21W2
3 lutego 2022r. o 16:53
Januszku dlaczego słowo " parówa " jest złą formą na określenie ciebie , jak to tobie nie pasuje mogę pisać , parówka , paróweczka , co wybierasz .

Dopisane 03.02.2022r. o godz. 16:53:

~~ napisał(a):
Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Jak to fajnie poczytać , niezalogowany Januszek broni Horusa .

Jesteś pewien?

Na 100%
22258
#Horus nieaktywny
3 lutego 2022r. o 16:54
ciekawe ...
a jak nazwiesz lucusia który dla zbierania ''haków'' wydzwaniał do mnie z prośbą o spotkanie?

ormowiec? :D
esbek?:D
14240
M21W2
3 lutego 2022r. o 17:02
Horus napisał(a): ciekawe ...
a jak nazwiesz lucusia który dla zbierania ''haków'' wydzwaniał do mnie z prośbą o spotkanie?

Ty podły kłamco .
homosowietikus ,
paróweczka .
22258
#Horus nieaktywny
3 lutego 2022r. o 17:03
M21W2 napisał(a): Januszku dlaczego słowo " parówa " jest złą formą na określenie ciebie , jak to tobie nie pasuje mogę pisać , parówka , paróweczka , co wybierasz .

i dlatego jesteś i pozostaniesz dla mnie dur.niem...;D
durn.ni.em który w swojej głupocie teraz rżnie głupa że nie wie o co chodzi ...
''nauczyciel'' ci nie wyjaśnił?
on taki ''oblatany'' był po Zarębach ...;D miał być może jakieś w tym ''doświadczenia'' :D
lucusiu ...
kiedyś tu nawet proponowałeś mu pomoc podczas nadchodzącego procesu ...
dlatego widzisz kmiotku na to też byłem przygotowany kopiując sobie waszą wymianę postów...;D
tak głombie...;D i pamiętaj bo ''nie będę powtarzać'' ;D nieznajomość przepisów nie zwalnia od odpowiedzialności ...;D

Dopisane 03.02.2022r. o godz. 17:03:

M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: Horus napisał(a): ciekawe ...

Ty podły kłamco .
homosowietikus ,
paróweczka .

łagodniejesz jak widzę ...;D
niczego to nie zmienia ...
pisz dalej ...;D
14240
M21W2
3 lutego 2022r. o 17:16
Januszku haki na ciebie , kim ty jesteś , jesteś mniej niż zero , zwykły narcyz .

Dopisane 03.02.2022r. o godz. 17:12:

Januszek nadal nie odpisałeś dlaczego forma określenie " parówa " nie pasuje do ciebie , fakt grubasem nie jesteś .

Dla mnie jesteś cieniasem , dlatego lepszą formą dla ciebie jest określenie " paróweczka .

Dopisane 03.02.2022r. o godz. 17:16:

Januszek , parówa to upalny dzień , może też być rozgrzany do czerwoności twój mózg .
Co ma do tego Zaręba , byłeś tam ? , czyż byś był kryminalistą ?
22258
#Horus nieaktywny
3 lutego 2022r. o 17:20
ty kmiocie myślisz że teraz od tego uciekniesz?
nie...nie uciekniesz bo wiesz w jakim kontekście(znasz takie określenie czy ci wyjaśnić ;D ) pisałeś o tym ze swoim ...''przyjacielem''
trzeba było wcześniej myśleć co się pisze a nie teraz świrować jarząbka...;D

zresztą lucusiu ...ty tak lubisz posiłkować się wiki...wpisz sobie w nią takie określenie a wierz mi nie wyskoczy ci to że chodzi ci o Berlinki...
widzisz Czytelniku jak sam siebie możesz przez swoją bezmyślność ''zaorać'' ?;D

Zastosowana autokorekta

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza