Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
121 nowych zakażeń w powiecie i 1418 osób na kwarantannie
~~Humorek niezalogowany
3 lutego 2022r. o 17:28
Synonimy słownikowe do słowa PARÓWA
PARÓWA
parówa (żart.), pyta (żart.)członek (nadrz.)
OBJAŚNIENIA KATEGORII POJĘĆ

nadrz. - pojęcię nadrzędne - oznacza, że dane słowo lub określenie stoi wyżej w hierarchii znaczeniowej - na przykład "pojazd" jest pojęciem nadrzędnym dla słowa "samochód", bo każdy samochód to pojazd, ale nie każdy pojazd jest samochodem.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
14240
M21W2
3 lutego 2022r. o 17:28
Januszku co z tobą , skopiuj wklej , w jakim kontekście ,co ty bredzisz .
22258
#Horus nieaktywny
3 lutego 2022r. o 17:30
M21W2 napisał(a): Januszek , parówa to upalny dzień , może też być rozgrzany do czerwoności twój mózg .
Co ma do tego Zaręba , byłeś tam ? , czyż byś był kryminalistą ?

naiwniaku ...
lawirujesz teraz jak możesz bo wiesz że ''wszystko co powiesz może być użyte przeciw tobie'' :D
ale lucuś ...już za późno...
już zbyt wiele napisałeś by uciec od tego...;D

teraz mogę się tobą bawić ...;D
aha ...sprawdziłeś w wiki czy mam ci pomóc?...;D
14240
M21W2
3 lutego 2022r. o 17:34
Januszek wiki to twoje źródło informacji , ja tam nie zaglądam .
Polecam słownik języka polskiego .

Jak będziesz chciał zakapować podam ci dane i adres , im szybciej tym lepiej .
22258
#Horus nieaktywny
3 lutego 2022r. o 17:38
~~Humorek napisał(a): Synonimy słownikowe do słowa PARÓWA
PARÓWA
parówa (żart.), pyta (żart.)członek (nadrz.)
OBJAŚNIENIA KATEGORII POJĘĆ

nadrz. - pojęcię nadrzędne - oznacza, że dane słowo lub określenie stoi wyżej w hierarchii znaczeniowej - na przykład "pojazd" jest pojęciem nadrzędnym dla słowa "samochód", bo każdy samochód to pojazd, ale nie każdy pojazd jest samochodem.

humorek...
po co ten wysiłek skoro nie wiesz w jakim zdaniu zostało tamto pojęcie napisane?
chyba byś inaczej do tego podszedł znając treści wymienianych kolejno po sobie czterech postów pomiędzy ''nauczycielem'' i ''uczniem'' ;D

a teraz ''uczeń'' wije się jak piskorz bo wie że sam się zapędził w zaułek i nie ma jak z niego wybrnąć ...;D
14240
M21W2
3 lutego 2022r. o 17:44
Januszek , piłeś coś , bredzisz jak ja po paru drinkach , prześpij się , otrzeźwiejesz , nie poznaje ciebie , wiem
że lubisz bredzić , ale nie aż tak .
22258
#Horus nieaktywny
3 lutego 2022r. o 17:46
M21W2 napisał(a): Januszek wiki to twoje źródło informacji , ja tam nie zaglądam .
Polecam słownik języka polskiego .

Jak będziesz chciał zakapować podam ci dane i adres , im szybciej tym lepiej .

zakapować?
i ponownie mylisz pojęcia kmiocie ...;D
zgłosić wykroczenie przeciwko np. porządkowi publicznemu to nie to samo co zakapować ...
podobnie zgłosić użycie przez kogoś formy ogólnie przyjętej za obraźliwą nie jest kapowaniem a obroną swojej osoby...

dlatego właśnie twój ''przyjaciel '' płaszczył się tu na forum przez okrąglutki tydzień bo był podobnie jak ty niereformowalnym głupc.em...;D
nie ,nie lucuś ...nie zobaczysz teraz swoich postów...
nie teraz :D ja o tym decyduję ...;D
18442
PIS-PO-PRL
3 lutego 2022r. o 17:48
Panie Lucku, czujnik czadu nawalił?
Wezwać straż?

PIS=PO=PRL
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.