Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
121 nowych zakażeń w powiecie i 1418 osób na kwarantannie
22258
#Horus nieaktywny
3 lutego 2022r. o 17:52
M21W2 napisał(a): Januszek , piłeś coś , bredzisz jak ja po paru drinkach , prześpij się , otrzeźwiejesz , nie poznaje ciebie , wiem
że lubisz bredzić , ale nie aż tak .

zaprzecz tu publicznie kmiocie że nie pisałeś ze swoim kumplem używając tego określenia kiedy to twój nauczyciel tłumaczył ci tu na forum coś o mydle i prysznicach ...
no zaprzecz...;D
widzisz lucuś ze mną jest tak że nawet jak wypiję drinka to wiem co piszę i to kontroluję ...
w twoim przypadku ty nawet jak nic nie wypijesz piszesz zanim pomyślisz i teraz widzisz jakie mogą być efekty bezmyślności ...;D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
14240
M21W2
3 lutego 2022r. o 17:54
Januszku , mam nadzieję że do jutra wytrzeźwiejesz , ktoś nazwał Prezydenta Andrzeja Dudę de,bi,lem , niedawno o tym pisano , sąd wydał wyrok uniewinniający .
Uzasadnił że każdy ma prawo do wyrażania swojej opinii .
~~Bladozielony Dziewięćsił niezalogowany
3 lutego 2022r. o 17:54
Niemiecki zawodowy piłkarz Thomas Müller grający w klubie Bundesligi Bayern Monachium i w reprezentacji Niemiec opublikował wiadomość na Twitterze:
„Zwracam się do wszystkich sportowców, by skierować uwagę na temat, którym nikt nie chce się zająć, ale który ma ogromne znaczenie dla badań medycznych w tej dziedzinie. Chodzi o "Niemiecki rejestr zgonów w sporcie”...."nagłe zgony poszczepienne
https://www.facebook.com/100028769719339/videos/640347953689905/
22258
#Horus nieaktywny
3 lutego 2022r. o 18:04
M21W2 napisał(a): Januszku , mam nadzieję że do jutra wytrzeźwiejesz , ktoś nazwał Prezydenta Andrzeja Dudę de,bi,lem , niedawno o tym pisano , sąd wydał wyrok uniewinniający .
Uzasadnił że każdy ma prawo do wyrażania swojej opinii .

no popatrz ty popatrz...
a mnie tutaj straszono sądami bo ośmieliłem się o dudzie pisać ''budyń'' :D
zresztą po raz kolejny pokazujesz jakim jesteś cieniasem w kilku sprawach w tym porównując dwa słowa które nie są współmierne do sytuacji i kontekstu w jakim zostały napisane...

nie uciekaj od tematu ...
pytałem oszołomie czy zaprzeczysz wymianie postów ze swoim ''przyjacielem'' pisząc i odnosząc się do mnie bezpośrednio ...
zaprzeczysz ? ;D

14240
M21W2
3 lutego 2022r. o 18:05
Horus napisał(a):
Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Januszek , piłeś coś , bredzisz jak ja po paru drinkach , prześpij się , otrzeźwiejesz , nie poznaje ciebie , wiem
że lubisz bredzić , ale nie aż tak .

zaprzecz tu publicznie kmiocie że nie pisałeś ze swoim kumplem używając tego określenia kiedy to twój nauczyciel tłumaczył ci tu na forum coś o mydle i prysznicach ...
no zaprzecz...;D
widzisz lucuś ze mną jest tak że nawet jak wypiję drinka to wiem co piszę i to kontroluję ...
w twoim przypadku ty nawet jak nic nie wypijesz piszesz zanim pomyślisz i teraz widzisz jakie mogą być efekty bezmyślności ...;D

Januszek ,
Czyś ty się chłopie szaleju najadł , prowadzenie kapownika to twoja specjalność , sprawdź w kapowniku ,
aż tak dobrej pamięci nie mam .

22258
#Horus nieaktywny
3 lutego 2022r. o 18:23
aha...to teraz nie wina drinka tylko szaleju?....:D
a twoja obecnie krótka pamięć to efekt wstydu czy obawa przed tym że musiał byś przyznać że piszę prawdę ...;D
lucusiu ...gdyby to był ''kapownik'' już byś się turlał po korytarzu sądu jak wcześniej twój ''nieodżałowany nauczyciel'' ;D
to jest tylko moja zapobiegliwość by takie jak ty kmioty nie żęły tu jak ty teraz niewiniątek ...;D
widzisz jak teraz ci ciężko do czegokolwiek się odnieść?

nic nie wiesz ,nic nie pamiętasz ,na nic w jasny sposób nie odpowiadasz...;D
po prostu uciekasz...;D
sam nie wiem ...może jeden twój wpis ci przypomnieć ? ;D
~~ed niezalogowany
3 lutego 2022r. o 18:25
~~Rdzawoczerwona Kanna niezalogowany
3 lutego 2022r. o 18:36
Lucuś za wzór ma Horbana
A tego mowa szemrana
Profesorskie wulgaryzmy
Tak jak u Nikosia Dyzmy
A to przecież tęga głowa
Piękna u niej ma być mowa
Może jednak nie jest tęga
Stąd q---mi dużo gęga
Simon czyli kumpel Horbana
Od głupków wyzywa od rana
Takie dzisiaj profesory
Jak nie przeklnie to jest chory
I jak taka "profesura"
Co klnie jak suka bura
Świat ma dobrze opisywać
Gdy nie może go zwyzywać
Jak w trzech słowach zdiagnozować
By chorego uratować
Gdy na ustach ciągle mają
Qu..., pi.. i coś co członkiem nazywają
Ale swoich fanów mają
Pewnie tak samo gadają
Każdy problem łatwo opisują
Tylko gdy go zwulgaryzują
I tacy to ludzie teraz rządzą nami
Musimy uważać by nie zostać .....

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza
REKLAMA Media Expert zaprasza